Tak samo miałam! Do tej pory ciągle miałam w głowie 'ona ma już wszystko, a wszystkiego i tak za dużo ’ ale jak już raz się nie powstrzymałam to kula śnieżna poszła w ruch ![]()
A ja ostatnio sobie zamówiłam parę rzeczy i mąż był zadowolony jak nigdy bo od pewnego czasu stale kupuje dla młodego i nic dla siebie i mnie namawiał bym sobie coś kupiła
Ja chyba będę musiała wybrać się na zakupy dla siebie bo mała tak ze mnie zjada że wszystkie ubrania na mnie za duże
przed ciążą miałam stałe 55-58kg a teraz mi się utrzymuje 52-53 i większość na mnie wisi ![]()
W stronie guess są super promocje !! Takie prezent od siebie dla siebie w postaci torebki to zawsze dobry pomysł ![]()
@BeataSt ojeny jak ty schudłaś po ciąży
przeważnie się słyszy że kobieta się cieszy że jest szczuplejsza ![]()
Nie narzekam w sumie że schudłam, tylko że moje dziecko nie lubi zakupów ![]()
Aa to zupełnie coś innego
mam nadzieję że mój będzie lubić ![]()
Też na to liczę, zobaczymy jak wyjdzie
Zazdroszczę
u mnie waga nie chce spadać ![]()
A karmisz piersią czy mieszanką? Bo mi wszyscy mówią że to póki karmię tak będzie a potem wróci podwójnie
Oh zazdroszczę, ja bym chciała pojechać na zakupy i kupić mniejsze ciuchy , takie zakupy to przyjemność ![]()
alle to nie zawsze tak jest. zakezy od deficytu ruchu i skłonności gebetycznych czy hormonow
ja poprzednio karmiac chudlam a po przytyłam
a teraz karmiąc najpierw schudlam duzo później przytylam bardzi dużo teraz powoli w dol
@Mama.kacperka masz rację co do produktów dla dzieci , sama cały czas coś zamawiam . A z ciuszkami to już chyba delikatnie jest ich za dużo
ale nie mogę się powstrzymać , tylko przeglądam strony dla maluszków . Mój już mi mówił żebym tak nie szalała . ![]()
Mi też spadła waga mniej niż przed ciążą ważę ale też kp i pewnie jak skończę to trochę przytyję
Na internetowej ? Bo w sklepie stacjonarnym jest różnie z tym
Na aplikacji, promocje są super ponad 50% taniej
No ja najpierw marzę o możliwości tych zakupów
myślę że jak dopasuję wreszcie nosidło to się uda, z kimś do pomocy
To muszę zobaczyć sobie jak to tam wygląda bo nawet nie widziałam
Ja sobie zaszalałam i kupiłam portfel i torebkę ![]()
Ja też się powoli rozglądam za nosidłem bo mam chustę ale no nie dla mnie jednak takie rozwiązania . Więc narazie robię poszukiwanie w Internecie i czytam opinie itd . na temat nosideł .
Ja myślę na ile młoda da się w takich rzeczach - jak ona lubi wolność