Promocje w Canpol Babies! (czerwiec 2026)

Tak samo miałam! Do tej pory ciągle miałam w głowie 'ona ma już wszystko, a wszystkiego i tak za dużo ’ ale jak już raz się nie powstrzymałam to kula śnieżna poszła w ruch :rofl:

1 polubienie

A ja ostatnio sobie zamówiłam parę rzeczy i mąż był zadowolony jak nigdy bo od pewnego czasu stale kupuje dla młodego i nic dla siebie i mnie namawiał bym sobie coś kupiła

1 polubienie

Ja chyba będę musiała wybrać się na zakupy dla siebie bo mała tak ze mnie zjada że wszystkie ubrania na mnie za duże :see_no_evil: przed ciążą miałam stałe 55-58kg a teraz mi się utrzymuje 52-53 i większość na mnie wisi :flushed:

2 polubienia

W stronie guess są super promocje !! Takie prezent od siebie dla siebie w postaci torebki to zawsze dobry pomysł :face_holding_back_tears:
@BeataSt ojeny jak ty schudłaś po ciąży :face_holding_back_tears: przeważnie się słyszy że kobieta się cieszy że jest szczuplejsza :sweat_smile:

Nie narzekam w sumie że schudłam, tylko że moje dziecko nie lubi zakupów :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Aa to zupełnie coś innego :joy: mam nadzieję że mój będzie lubić :face_holding_back_tears:

Też na to liczę, zobaczymy jak wyjdzie

Zazdroszczę :grin: u mnie waga nie chce spadać :frowning:

A karmisz piersią czy mieszanką? Bo mi wszyscy mówią że to póki karmię tak będzie a potem wróci podwójnie

Oh zazdroszczę, ja bym chciała pojechać na zakupy i kupić mniejsze ciuchy , takie zakupy to przyjemność :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

alle to nie zawsze tak jest. zakezy od deficytu ruchu i skłonności gebetycznych czy hormonow
ja poprzednio karmiac chudlam a po przytyłam
a teraz karmiąc najpierw schudlam duzo później przytylam bardzi dużo teraz powoli w dol

@Mama.kacperka masz rację co do produktów dla dzieci , sama cały czas coś zamawiam . A z ciuszkami to już chyba delikatnie jest ich za dużo :see_no_evil: ale nie mogę się powstrzymać , tylko przeglądam strony dla maluszków . Mój już mi mówił żebym tak nie szalała . :rofl:

1 polubienie

Mi też spadła waga mniej niż przed ciążą ważę ale też kp i pewnie jak skończę to trochę przytyję

Na internetowej ? Bo w sklepie stacjonarnym jest różnie z tym

Na aplikacji, promocje są super ponad 50% taniej

No ja najpierw marzę o możliwości tych zakupów :see_no_evil: myślę że jak dopasuję wreszcie nosidło to się uda, z kimś do pomocy

To muszę zobaczyć sobie jak to tam wygląda bo nawet nie widziałam

1 polubienie

Ja sobie zaszalałam i kupiłam portfel i torebkę :laughing:

1 polubienie

Ja też się powoli rozglądam za nosidłem bo mam chustę ale no nie dla mnie jednak takie rozwiązania . Więc narazie robię poszukiwanie w Internecie i czytam opinie itd . na temat nosideł .

1 polubienie

Ja myślę na ile młoda da się w takich rzeczach - jak ona lubi wolność

1 polubienie