Myślę, że nie pożałujesz zakupu ![]()
Koniecznie daj znać jak już będziesz testować
i czy się sprawdziło
Będziesz zadowolona, są super ![]()
O trzeba zrobić zapas tabletek, bo są świetne ![]()
![]()
![]()
Świetnie mam nadzieję że i nasi sąsiedzi będą spoko , narazie wydają się ok jak jeździmy na działkę
a w dzisiejszych czasach trafić na normalnych sąsiadów to naprawdę szczęście bo moi rodzice już nie mają tak kolorowo ![]()
No niestety coraz trudniej stracić na fajnych sąsiadów i normalnych ludzi …. To co ciekawe dla nas jedynko jedne z elementów na który zwracamy uwagę szukają domu lub mieszkania
Z tymi sasiadami to tez zalezy na jakim etapie zycia sie znajduja , bo czesto na przyklad starszych ludzi denerwuja grillowanie czy smiechy dzieci na podwórkach
oczywsicie nie wszytskich , ale to czesty schemat
No tak ale i najgorsi są tacy co robią pod górę i utrudniają Ci życie. Bo to że ich coś drażni to jedno ale jak będą ci rzucać kłody pod nogi to zupełnie co innego
U nas na końcu ulicy mają się wprowadzić nowi ludzie jestem bardzo ciekawa
@Magdallenka0897 oki napewno napisze opinie .
Ten płyn też miałam sobie zamówić ale może później przy butelkach maluszka . ![]()
@Mama.kacperka mam taką nadzieję , skoro takie super opinie ![]()
Na Jukki.pl robiłam dzisiaj zamówienie . I tam były te tabletki w gratisie przy zamówieniu. Ale oczywiście dostałam inny gratis bo miałam do wyboru akurat tych tabletek nie mogłam wybrać . Chyba że dodatkowo będą w paczce ![]()
@MamaMalychStopek zgadzam się z tobą , nie mam dobrych stosunków z jednym sąsiadem . I czasami żałuję że mieszkamy obok
nie raz mieliśmy spine ale teraz omijamy się z daleka , nie chce się kłócić i denerwować w ciąży . Nie jest to dobre dla maluszka ![]()
A zrobiłaś już zamówienie ?
Tak już wysłali …to może jutro już będą ![]()
Noooo i niestety takie sytuacje i stresują i zniechęcają niestety
No tak , dlatego też nie przejmuje się . Tacy ludzie też muszą być
za dobrze byłoby ![]()
Ty rodzisz jakoś naniesień z tego co pamiętam , tak?
Tak niestety . Pogoda napewno będzie super
i te wszystkie grube ciuszki , sama nie wiem jak to będzie . Zamawiam narazie same ciepłe rzeczy ![]()
No na początku maluszek lubi ciepełko bo jednak w brzuszku jest mu ciepło. Ja rodziłam w kwietniu a Itak min maluszek jungle zapatulonh ![]()
Ja starsze urodziłam w grudniu młodsze urodziłam we wrześniu i powiem wam szczerze że trochę nie wyobrażam sobie jak to jest rodzić właśnie w tych wiosennych miesiącach. Z jednej strony spoko bo od razu wyjdziesz na spacer i jest fajnie z drugiej strony rozszerzenie diety przypada w moim zdaniem najgorszym momencie roku.
Oczywiście jak wszystko ma swoje plusy i minusy bo wychodzenie z takim malcem od razu na zimno kombinuj ubieraj jedna druga warstwa a z drugiej strony do łupiny nie można ubrać w kombinezon bo wiadomo jakie jest ryzyko.
Ja tam na RD w jesieni nie narzekałam. Na początku i tak daje się słoiczki z warzywami lub owocami. Zresztą teraz prawie cały rok jest wszystko dostępne. Jedynie sezonowych owoców nie ma ale dziecko prze drugie pół roku to je jak ptaszek tylko próbuje
Dokładnie, synek ma 7,5 miesiąca i co z tego że mamy świeże truskawki jak on nawet pół nie zje
bio marchewki i bio brokuły są dostępne cały rok, a kalafior nawet nie bio jest ok. Może za miesiąc/dwa już będzie chciał jeść więcej ale póki co daję słoiczki bo nawet nie opłaca mi się gotować na takie małe ilości - przecież nie kupię pół marchewki, pietruszki, batata itd