Promocje w Canpol Babies! (czerwiec 2026)

Myślę, że nie pożałujesz zakupu :slight_smile:

1 polubienie

Koniecznie daj znać jak już będziesz testować :smiley: i czy się sprawdziło

Będziesz zadowolona, są super :smiling_face:

O trzeba zrobić zapas tabletek, bo są świetne :heart::heart::heart:

Świetnie mam nadzieję że i nasi sąsiedzi będą spoko , narazie wydają się ok jak jeździmy na działkę :smile: a w dzisiejszych czasach trafić na normalnych sąsiadów to naprawdę szczęście bo moi rodzice już nie mają tak kolorowo :neutral_face:

No niestety coraz trudniej stracić na fajnych sąsiadów i normalnych ludzi …. To co ciekawe dla nas jedynko jedne z elementów na który zwracamy uwagę szukają domu lub mieszkania

1 polubienie

Z tymi sasiadami to tez zalezy na jakim etapie zycia sie znajduja , bo czesto na przyklad starszych ludzi denerwuja grillowanie czy smiechy dzieci na podwórkach :see_no_evil: oczywsicie nie wszytskich , ale to czesty schemat

1 polubienie

No tak ale i najgorsi są tacy co robią pod górę i utrudniają Ci życie. Bo to że ich coś drażni to jedno ale jak będą ci rzucać kłody pod nogi to zupełnie co innego

1 polubienie

U nas na końcu ulicy mają się wprowadzić nowi ludzie jestem bardzo ciekawa

@Magdallenka0897 oki napewno napisze opinie . :blush: Ten płyn też miałam sobie zamówić ale może później przy butelkach maluszka . :blush:
@Mama.kacperka mam taką nadzieję , skoro takie super opinie :heart_eyes:

Na Jukki.pl robiłam dzisiaj zamówienie . I tam były te tabletki w gratisie przy zamówieniu. Ale oczywiście dostałam inny gratis bo miałam do wyboru akurat tych tabletek nie mogłam wybrać . Chyba że dodatkowo będą w paczce :laughing:

@MamaMalychStopek zgadzam się z tobą , nie mam dobrych stosunków z jednym sąsiadem . I czasami żałuję że mieszkamy obok :laughing: nie raz mieliśmy spine ale teraz omijamy się z daleka , nie chce się kłócić i denerwować w ciąży . Nie jest to dobre dla maluszka :expressionless:

A zrobiłaś już zamówienie ?

1 polubienie

Tak już wysłali …to może jutro już będą :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Noooo i niestety takie sytuacje i stresują i zniechęcają niestety

1 polubienie

No tak , dlatego też nie przejmuje się . Tacy ludzie też muszą być :expressionless: za dobrze byłoby :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ty rodzisz jakoś naniesień z tego co pamiętam , tak?

1 polubienie

Tak niestety . Pogoda napewno będzie super :expressionless: i te wszystkie grube ciuszki , sama nie wiem jak to będzie . Zamawiam narazie same ciepłe rzeczy :slightly_smiling_face:

No na początku maluszek lubi ciepełko bo jednak w brzuszku jest mu ciepło. Ja rodziłam w kwietniu a Itak min maluszek jungle zapatulonh :smiling_face:

Ja starsze urodziłam w grudniu młodsze urodziłam we wrześniu i powiem wam szczerze że trochę nie wyobrażam sobie jak to jest rodzić właśnie w tych wiosennych miesiącach. Z jednej strony spoko bo od razu wyjdziesz na spacer i jest fajnie z drugiej strony rozszerzenie diety przypada w moim zdaniem najgorszym momencie roku.

Oczywiście jak wszystko ma swoje plusy i minusy bo wychodzenie z takim malcem od razu na zimno kombinuj ubieraj jedna druga warstwa a z drugiej strony do łupiny nie można ubrać w kombinezon bo wiadomo jakie jest ryzyko.

Ja tam na RD w jesieni nie narzekałam. Na początku i tak daje się słoiczki z warzywami lub owocami. Zresztą teraz prawie cały rok jest wszystko dostępne. Jedynie sezonowych owoców nie ma ale dziecko prze drugie pół roku to je jak ptaszek tylko próbuje

1 polubienie

Dokładnie, synek ma 7,5 miesiąca i co z tego że mamy świeże truskawki jak on nawet pół nie zje :see_no_evil: bio marchewki i bio brokuły są dostępne cały rok, a kalafior nawet nie bio jest ok. Może za miesiąc/dwa już będzie chciał jeść więcej ale póki co daję słoiczki bo nawet nie opłaca mi się gotować na takie małe ilości - przecież nie kupię pół marchewki, pietruszki, batata itd