Mój ma 14m i nie zje całej truskawki
myślę że to nie ma znaczenia na RD. warzywa nawet jak nie są bio to i tak się je gotuje przed podaniem więc i tak są dobrze „sparzone”
Zamówienie dzisiaj doszło , tabletki już przetestowane
spisały się, rewelacyjne ![]()
Oo to szybko wysłali, u mnie ma być jutro kurier
dla mnie sa to najlepsze tabletki ![]()
Do paczkomatu zamawiałam więc szybko przyszło
dla mnie to najlepsza forma dostaw . Chyba że jest duża to kurierem
szkoda że takie małe paczki tych tabletek . Ale można zamawiać na bieżąco ![]()
Tak dla twojej wiadomości te tabletki do zmywarki są dostępne w Rossmanie. Sama dowiedziałam się tutaj od dziewczyn ![]()
Ja też je widział w Carrefour ostatnio jak coś
Ale na stronie jest teraz fajna promocja ![]()
![]()
@AnetteSo @MamaMalychStopek właśnie widziałam że są ale jak narazie najtańsze są tutaj na promocji .
Gdzie będzie okazja to napewno kupię nie raz
dobrze ,że można je dostać w kilku sklepach ![]()
Aaa jak coś to na stronie Canpol też działa kod rabatowy - INSTAMAMA20 dający 20% ale to na produkty nieprzecenione, może się przyda na przyszłość ![]()
Ooo ![]()
![]()
nie wiedziałam , cały czas ten sam czy co jakiś czas zmienia się ??? I bezterminowy ? ![]()
Właśnie patrzyłam na inne produkty , dobrze mieć jakiś rabacik ![]()
ogólnie ten jest praktycznie caly czas ale bywa ze inne dzialaja tez np na różnych targach warsztatach czy dniach otwartych szpitala mozna zgarnac rabaty. ja tak mialam
Cały czas i ciągle działa, korzystałam z niego z 3 msc temu więc można powiedzieć że bezterminowy
chyba była jakaś przerwa że był nieaktywny, ale to tylko chwile ![]()
Oooo to genialnie , dobrze mieć w zapasie
Teraz na pewno dalej działa , bo też zamawiałam i miałam rabat ![]()
My też nie mamy fajnych jeśli ich można nazywać sąsiadów ![]()
![]()
pisze tak bo uwaga 5 domów dalej jednym nie pasowało to że mamy muzykę puszczona na podwórku
i pisała na grupie której mamy na wiosce czy możemy wyłączyć bo ona by chciała położyć się spać a jeszcze 22 nie było ![]()
![]()
Ooo a ja się przymierzałam do zakupów i dobrze że nie robiłam bo o tym kodzie nie wiedziałam
No zdarza się tak. Mu mamy jakoś z 10 domów dalej takiego idiotę bo inaczej go nazwać nie mogę któremu wszystko przeszkadza. Młody facet bo on ma z 40 lat. Na mnie donosił do pani sołtys że za szybko jeżdżę koło jego domu. Sąsiadowi mojemu nie można było motocyklem przejechać bo np jego dziecko ma drzemkę i go obudzi. No jaja. Co chwilę na kogoś donosił do sołtyski ta się wkurzyła i mówi żeby albo sobie z nami to wyjaśnił albo niech dzwoni po policję jak mu coś przeszkadza bo ona nie będzie codziennie wysłuchiwać co kto robi bo ma inne zajęcia. No i wyobraźcie sobie że przyszedł raz do mnie i mówi że jak się nie uspokoję to mi prawo jazdy zabierze bo za szybko jeżdżę koło jego domu. No dobra może 50 nie jeżdżę ale więcej niż 80 też nie. Zaczęłam się śmiać i powiedziałam że teraz to on dopieyzobaczy jak ja zjezdze ![]()
w porozumieniu z sąsiadem który też miał zakaz jeżdżenia motocyklem koło jego domu zamówiliśmy dokładnie 20 znajomych. Motocyklami
jeździli 40 po kolei koło jego domu ale jak to się mówi na jedynce i na pełnym gazie czyli prędkości nie było ale głos już tak. No i tak cały dzień od rana do wieczora jeździli sobie tam i z powrotem. No i tamten wezwał policję że jeżdżą jak nienormalni i podał że przyjeżdżają do nas. Policja przyjechała oczywiście do nas też bo był jeden kolega pod nami. Wiec powiedzieliśmy że coś tam regulują w motocyklu i jeżdżą sprawdzić pod koniec wsi czy już czy jeszcze i że przecież to nie jest zabronione jeździć a dzień a że trafiliśmy na znajomego policjanta to jeszcze ten co dzwonił na policję dostał grzywnę 1500 zł za bezpodstawne wezwanie policji ![]()
![]()
od tamtej pory cisza nic się już nie odzywa
O jejku jak wariat
pewnie kawaler i mu sie nudzilo
Ale jaja…. No i dobrze że tak to rozegraliście bo to jakaś kpina …. Jak mu wszystko przeszkadza to nie się wyprowadzi gdzie na zadupie i niech tam sobie mieszka…. Strasznie nie lubię ludzi co się czepiają i nie potrafią się dogadać tak po ludzku …. I to młody gość …. To już w ogóle tego nie rozumiem. Wiem że jak dziecko słabo śpi to wszystko go budzi mój też się budzi na dziwny z kościoła o 12 i 15 ale przecież nie poszłam do księdza by nie dzwonił no trudno jakoś to przeżył, przyzwyczaił się i tyle
On jest posrany. Sorry za tekst, ale no na jakiej podstawie on może Ci zabrać prawo jazdy. Czytając to się zakrztusiłam ze śmiechu