No i tu masz najlepszy przykład jak można fajnie się dogadać bez problemu.
To ciekawe jestem jak mu mina zrzedła
No ja rozumiem, zawsze można poprosić ale nie natarczywie…… to zazwyczaj ludzie nie robią problemu …mnie zawsze wkurzałam jak spacerowałam i mały ledwo zasnął a ktoś przechodzi i gadał głośno …. A zdarzały się osoby co to rozumiały i przestały rozmawiać na chwilę mijania
@usmiechnietaMama super wiadomość, rabaty są fajne x😍 móc kupić coś za niższą cenę .
@Magdallenka0897 też może zrobię sobie jakieś zamówienie . Wszystko przyda się 
Nie każdy zdaje sobie sprawę, że akurat usypiasz dziecko, albo że usnęło przed chwilą. Ja np mimo, że jestem mamą to czasem totalnie nie zwracam uwagi na to kogo mijam i nie myślę o tym czy ktoś w wózku ma bobaska który dopiero co zasnął, więc dopiero jakby mnie ktoś poprosił to bym się uciszyła 

3 polubienia
Ja zmaykalam drzwi z wozkiem jak szlam na spacer i rozumiesz, że motocyklista zsiadł z motoru i mówi że przepcha motor żeby nie budzic malej?! 🩷🩷🩷 ja mu mowie, zeby sie nie wydurniał i smigał normalnie bo moje dziecko jest zasilane na energie słoneczną i nigdy nie spi 
3 polubienia
Dokładnie, ja np jak synek zasypia to sama gdzieś dzwonie. Jako mama nie wpadłabym na pomysł że może to komuś przeszkadzać bo moje dziecko jak zaśnie w dzień na drzemkę to nic go nie obudzi
To ja jednak zaczęłam na to zwracać uwagę i staram się nie gadać głośno jak mijam kogoś z wózkiem i dzieckiem. Ostatnio wsiadłam do tramwaju i jechał tata z cukru już duża myślę 7 lub 8 lat miała i powiedział jej żeby siadła dalej bo tu dziecko śpi (chodziło o moje) a chodziło mu o to że była głośna …… bardzo mi się miło zrobiło
O megaaa, pełna kulturka widzę 
No ale mowie mu, że na spokojnie. I sobie myśle „Dej mu” 
1 polubienie
Ooo to ogólnie szacun , mało co można spotkać takich ludzi 

Tak ja idąc chodnikiem nie bardzo wiem kogo mijam bo nie zwracam na to uwagi. Ale np w autobusie albo w sklepie nawet jak mój mały jest głośny a jakąś mama jest z dzidziusiem w wózku to mówię żeby był cichutko to dziecko śpi.
Przewalone. Ale są tacy upierdliwi ludzie , wszędzie się znajdą tacy życzliwi. My u kolezanki robiliśmy daleko w polu u niej ognisko pracownicze i jakiś życzliwy sąsiad zadzwonił na policję zgłosił że palimy ognisko.
Mega milo z jego strony 
Mojego dzuecka na spacerze czassen motor nie obudzi… ale kichne i oczy jak 5 zl 
W sumie trochę się nie dziwię że ludzie tak robią, jest dużo psów z niepełnosprawnością i to ich jedyna okazja na spacer i przebywanie na świeżym powietrzu. Chociaż moje akurat nie dałyby się wsadzić do wózka
1 polubienie