Promocje w Canpol Babies! (czerwiec 2026)

Ty, ale ja też ostatnio widziała laskę która jechała z wózkiem a w nim pies. Taka ala gondola al
e krótka, specjalna dla psa. Oszalałam :smiling_face::wink:. Czego to ludzie nie wymyślą

kiedyś na ig obserwowałam babke co tak miała bo nie mogła dzieci miec

Ja mam mieszane uczucia co do wózków dla zwierząt a z drugiej strony zdaję sobie z tą sprawę że są wy zwierzęta chore niepełnosprawne i że takie zwierzęta potrzebują też formy ruchu i właśnie żeby wyjść a w taki sposób na pewno jest o wiele łatwiej

Gorzej jak zaczynają być przewożone w pełni zdrowe zwierzęta

To nie byl ten, ale bardzo podobny. Serio chcialam przyczaic firme bo mega wygladal- raz ze ta moskitiera, dwa latwosc prowadzenia

@AnetteSo w pelni sie zgadzam, jesli to mialoby byc ulatwienie dla niepelnosprawnych zwierzat to spoko. Ale ten Pimpuś, ktorego widzialam byl bardzo sprawny :slight_smile:

Tak właśnie tak wyglądał tylko nie kiwał tych złotych dodatków …. No ja byłam w szoku

1 polubienie

Tak patrzę na ten wózek i sobie myślę jaki fajny . Później czytam wasze wiadomości i czytam że dla pieska maskara . Nigdy czegoś takiego nie widziałam . Może w większych miastach to normalne ale u mnie nie wiedziałam żeby ktoś tak robił :see_no_evil:
Teraz to różne pomysły mają ludzie i jest to formalne .

Ale wózek jest Mega :heart_eyes_cat::heart_eyes_cat:

Powiem ci tak ja się spotkamy raz w centrum handlowym z czymś takim. Już chyba wolę żeby ludzie szli z zwierzęciem do centrum handlowego właśnie w takim wózku niż mały piesek pałęta ci się dziś pod nogami bo i takie przypadki widziałam

@AnetteSo to ja nigdy . Jakieś pieski w torebkach w galeriach widziałam to już normalne , ale wózek to dla mnie nowość :see_no_evil: jeszcze takie specjalne dla zwierząt też mają swoją cenę .
Masz rację są takie przypadki . Aż szkoda takiego małego pieska . :expressionless:
Ja nie mam kota ani psa , może kiedyś jak synek będzie większy i będzie chciał kupimy mu .

Czesto widze babeczkę, ktora ma bardzo schorowane pieski , 2 statsze maluszki i wlasnie prowadza je w wozeczku . Te psiaczki juz musza byc naprawde wiekowe , bo takie maja siwe pyszczki . Dodatkowo jak je wyciaga to odejda od wozka moze z 10 cm , robia co musza i czekaja az je znowu wsadzi do karecy

1 polubienie

Też miałam takie wrażenie :joy: myślę sobie fajny z obu stron moskitiera taki eleganckia tu dla psiaków :joy:
@asiam1 ojeju maleństwa, strasznie jest mi szkoda każdych zwierzaków widać że ta pani ich bardzo kocha :smiling_face_with_tear: u mnie w domu jest suczka 3 letanis yorczus i to jest takie oczko w głowie mojego taty że ja bym nie była zdziwiona gdyby kupił jej wózek :sweat_smile::joy:

Ja nie uważam że to coś złego tylko byłam zdziwiona że w ogóle coś takiego jest :wink: jak wózek dla psa i wygląda jak dla dziecka

U nas w duzym mieście to pieski w wózeczku to norma.

Moja kuzynka co mieszka na wsi to ma córkę i 4 psy takie mniejsze i jak jedzie na spacer to dwa psy sa na dole w koszu gondoli, jeden w gondoli razem z dzieckiem a czwarty idzie normalnie. Cała wieś się z niej śmieje bo wygląda to komicznie. Ja się zastanawiam tylko czy psy zamieniają się czy tylko jeden biedak zasuwa na spacer na łapkach :rofl:

@Efektdomi @usmiechnietaMama co to za nowe profilowe ? Przyzwyczaić sie nie mogę :speak_no_evil:

:sweat_smile::sweat_smile:ja też się coś przyzwyczaić nie mogę więc istnieje szansa, że jeszcze będą jakieś zmiany :face_with_peeking_eye::grinning:
Ale mało tu dziewczyn ma na profilowym swoje zdjęcie, albo jakieś obrazki, albo fotki z Google albo właśnie sama literka :grinning: tydzień i każdy sie przyzwyczai

2 polubienia

U nas tez 1 psica uwielbia ten kosz pod wozkiem :rofl: i tez sie do niego laduje zawsze :rofl:

Zaczęłam dostawać wiadomości prywatne od pewnego Pana z forum :crazy_face:

1 polubienie

Od tego bardzo ciekawski? :joy: co się stało z tym wątkiem ?

1 polubienie

@karolina27034 no właśnie tak samo miałam , myślałam że może dla bliźniąt taki ale z drugiej strony mały . A tu czytam i szok …

@magdap_96 tak jak piszesz w dużych to norma , w mniejszych to ciężko o taki widok . Gdyby nie na grupie to nie wiedziałabym jak taki wózek wygląda :rofl:
Też zauważyłam profilowe dziewczyn , na początku myślałam że ktoś nowy po zdj . :rofl:

@usmiechnietaMama dobrze coś zmienić , przynajmniej przykuwa uwagę :slightly_smiling_face: jak myślałam o zdj profilowym to właśnie zauważyłam że mało kto ma swoje więc też nie dawałam . Ale to też takie trochę dla prywatności :sweat_smile:

Ale że na forum są panowie?

Ja nie wiem czy to zazdrość ich do dróg prowadzi , ty rzeczywiście im się nudzi :see_no_evil:

ja jak dołączyłam mialam chęć swoje ale malo kto mial więc skonczylo sie na zdjęciu tortu ktory wkurat wtedy byl dla starszego zrobiony