Ty, ale ja też ostatnio widziała laskę która jechała z wózkiem a w nim pies. Taka ala gondola al
e krótka, specjalna dla psa. Oszalałam ![]()
. Czego to ludzie nie wymyślą
kiedyś na ig obserwowałam babke co tak miała bo nie mogła dzieci miec
Ja mam mieszane uczucia co do wózków dla zwierząt a z drugiej strony zdaję sobie z tą sprawę że są wy zwierzęta chore niepełnosprawne i że takie zwierzęta potrzebują też formy ruchu i właśnie żeby wyjść a w taki sposób na pewno jest o wiele łatwiej
Gorzej jak zaczynają być przewożone w pełni zdrowe zwierzęta
To nie byl ten, ale bardzo podobny. Serio chcialam przyczaic firme bo mega wygladal- raz ze ta moskitiera, dwa latwosc prowadzenia
@AnetteSo w pelni sie zgadzam, jesli to mialoby byc ulatwienie dla niepelnosprawnych zwierzat to spoko. Ale ten Pimpuś, ktorego widzialam byl bardzo sprawny
Tak właśnie tak wyglądał tylko nie kiwał tych złotych dodatków …. No ja byłam w szoku
Tak patrzę na ten wózek i sobie myślę jaki fajny . Później czytam wasze wiadomości i czytam że dla pieska maskara . Nigdy czegoś takiego nie widziałam . Może w większych miastach to normalne ale u mnie nie wiedziałam żeby ktoś tak robił ![]()
Teraz to różne pomysły mają ludzie i jest to formalne .
Ale wózek jest Mega ![]()
![]()
Powiem ci tak ja się spotkamy raz w centrum handlowym z czymś takim. Już chyba wolę żeby ludzie szli z zwierzęciem do centrum handlowego właśnie w takim wózku niż mały piesek pałęta ci się dziś pod nogami bo i takie przypadki widziałam
@AnetteSo to ja nigdy . Jakieś pieski w torebkach w galeriach widziałam to już normalne , ale wózek to dla mnie nowość
jeszcze takie specjalne dla zwierząt też mają swoją cenę .
Masz rację są takie przypadki . Aż szkoda takiego małego pieska . ![]()
Ja nie mam kota ani psa , może kiedyś jak synek będzie większy i będzie chciał kupimy mu .
Czesto widze babeczkę, ktora ma bardzo schorowane pieski , 2 statsze maluszki i wlasnie prowadza je w wozeczku . Te psiaczki juz musza byc naprawde wiekowe , bo takie maja siwe pyszczki . Dodatkowo jak je wyciaga to odejda od wozka moze z 10 cm , robia co musza i czekaja az je znowu wsadzi do karecy
Też miałam takie wrażenie
myślę sobie fajny z obu stron moskitiera taki eleganckia tu dla psiaków ![]()
@asiam1 ojeju maleństwa, strasznie jest mi szkoda każdych zwierzaków widać że ta pani ich bardzo kocha
u mnie w domu jest suczka 3 letanis yorczus i to jest takie oczko w głowie mojego taty że ja bym nie była zdziwiona gdyby kupił jej wózek ![]()
![]()
Ja nie uważam że to coś złego tylko byłam zdziwiona że w ogóle coś takiego jest
jak wózek dla psa i wygląda jak dla dziecka
U nas w duzym mieście to pieski w wózeczku to norma.
Moja kuzynka co mieszka na wsi to ma córkę i 4 psy takie mniejsze i jak jedzie na spacer to dwa psy sa na dole w koszu gondoli, jeden w gondoli razem z dzieckiem a czwarty idzie normalnie. Cała wieś się z niej śmieje bo wygląda to komicznie. Ja się zastanawiam tylko czy psy zamieniają się czy tylko jeden biedak zasuwa na spacer na łapkach ![]()
@Efektdomi @usmiechnietaMama co to za nowe profilowe ? Przyzwyczaić sie nie mogę ![]()
![]()
ja też się coś przyzwyczaić nie mogę więc istnieje szansa, że jeszcze będą jakieś zmiany ![]()
![]()
Ale mało tu dziewczyn ma na profilowym swoje zdjęcie, albo jakieś obrazki, albo fotki z Google albo właśnie sama literka
tydzień i każdy sie przyzwyczai
U nas tez 1 psica uwielbia ten kosz pod wozkiem
i tez sie do niego laduje zawsze ![]()
Zaczęłam dostawać wiadomości prywatne od pewnego Pana z forum ![]()
Od tego bardzo ciekawski?
co się stało z tym wątkiem ?
@karolina27034 no właśnie tak samo miałam , myślałam że może dla bliźniąt taki ale z drugiej strony mały . A tu czytam i szok …
@magdap_96 tak jak piszesz w dużych to norma , w mniejszych to ciężko o taki widok . Gdyby nie na grupie to nie wiedziałabym jak taki wózek wygląda ![]()
Też zauważyłam profilowe dziewczyn , na początku myślałam że ktoś nowy po zdj . ![]()
@usmiechnietaMama dobrze coś zmienić , przynajmniej przykuwa uwagę
jak myślałam o zdj profilowym to właśnie zauważyłam że mało kto ma swoje więc też nie dawałam . Ale to też takie trochę dla prywatności ![]()
Ale że na forum są panowie?
Ja nie wiem czy to zazdrość ich do dróg prowadzi , ty rzeczywiście im się nudzi ![]()
ja jak dołączyłam mialam chęć swoje ale malo kto mial więc skonczylo sie na zdjęciu tortu ktory wkurat wtedy byl dla starszego zrobiony