Okej jak już przyjdą to dam znać czy warto ![]()
Super więc czekamy na twoją recenzję😊
Ja też się podzielę informacją ![]()
Super
uwielbiam czytać recenzję mam , fajnie jak opisujecie kupione produkty , ja jestem zawsze ciekawa jak się sprawdzają, i wiem że tu na piszecie bez ściemy jaki naprawdę jest produkt.
A już masz je ? Testowałaś
?
@Patrycjaw25, @Mama.kacperka napisałam moją recenzję tych majtek tutaj : NOWOŚĆ - majtki ciążowe Canpol babies MumFit - #43 przez Redax33
Wyżej w wątku jeszcze wstawiałam zdjęcie jak doszły .
Super dzięki
zapoznam się z twoją opinią. Fajnie że mamy możliwość poznania szczerej opini bo jednak influeserkom mi jest ciężko uwierzyć w każde słowo jesli post mają sponsorowany:roll_eyes:
A Ty na kiedy masz termin?
Ja mam termin na 14 maja ![]()
Ja mało co się spotykam aby takie osoby powiedziały coś negatywnego jak coś za darmo dostaną do testu
Moja koleżanka kiedyś dostała jakieś kosmetyki do testu z insta i chciała napisać prawdę jak jest to odrzucili ![]()
bo napisała coś złego ![]()
Ale z kosmetykami to trochę też inna sprawa bo jednym mogą służyć a innym nie.
No wlasnie jesli komus nie sluszy to czemu ma nie napsiac prawdy ![]()
Ja bym właśnie tak napisała ze akurat mi nie podeszły, co nie oznacza że innym nie przypasują.
Sam często korzystam z opinii ludzi i gdyby wszyscy pisali tylko pozytywne to ciężko by było się tym sugerować. Przecież to nie o to chodzi
Czesto tez firmy piszą aby nie pisać nic jesli nie spełni oczekiwań ![]()
Ale ona tak właśnie zrobiła , to musiała zmienić że wszystko jest super nie mogła nic kompletnie napisać złego @Efektdomi no i szkoda , że tak jest bo ja często czytałam opinie a wiem już , że to zawsze jest prawdziwe , lepiej jak ktoś no forum napisze albo znajomy powie
To też trochę działa na zasadzie, że taki mniejszy influencer ma opory i obawy przed napisaniem negatywa bo przez to może sobie już zamknąć ścieżkę i nie dostanie więcej produktów ![]()
Kiedyś wkopałam się w taką współpracę która miała trwać 3 msc a skończyła się po miesiącu bo uwaga dziewczyna z marketingu pisała mi co dokładnie mam wrzucić na story i posta - w sensie cale zdania które nie były moimi słowami tylko jej i wychwalały produkt…to było tak sztuczne że się wycofałam.
No to się nie dziwię Tobie, też bym się wycofała
No ha właśnie tak samo dlatego jak widzę post sponsorowany to sceptycznie podchodzę do takiej opini
@Magdallenka0897 no właśnie ci co dają swój towar za darmo chcą widzieć dober opinie o swoim produkcie
@Wesola95 masakra też bym się wycofała z takiej współpracy, po co reklamować coś co się nie sprawdza
Ciekawe ile takich współprac jest…
Bo jednej osobie nie będzie zależało i zrobi tak, jak mu napiszą a druga tak jak Ty - zerwie współpracę, bo będzie to nieszczere.