Prowadzenie biznesu a macierzyństwo

Na pewno przed świętami podniosą ceny, bo wiedza że ludzie będą kupować... dla nich to czysty zysk 

A co do zdjęć to też mi się marzy taka rodzinna, ale tak jak piszecie, jak już Dzidzią będzie ciut większą  :) 

my mielismy robic roczkową ale zaraz chrzicny wiec chyba bez sensu

MamaRóża a może uda się to jakoś połączyć? ;) 

No właśnie może warto zrobić sesję roczkowa a do tego kilka zdjęć w ubranku do chrztu na pamiątkę jeśli nie będziecie mieć fotografa na chrzcinach 

Zawsze to mniejszy koszt :) 

właśnie super pomysł i przy okazji pamiątka 

Dobry pomysł i pamiątkę będziecie mieli;)

Pewnie że świetny pomysł, zrobicie dwie za jednym zamachem. A zdjęcia to dla mnie zawsze świetna pamiątka

Też tak myślę. A jak się nastawiacie do krótkich filmów z takich uroczystości, np chrzest roczek komunia? Czy raczej filmy zarezerwowane do wesela albo już w ogóle odchodzicie od tego? 

My właśnie mieliśmy fotografa na chrzcie i mamy kilka zdjęc takich rodzinnych:)

Trochę się odchodzi już od filmów nawet z wesela bardziej się robi skrót który trwa 40 min a nie 2 czy 3 h jak kiedyś. Ale jeśli byłby to taki kilkuminutowy film to moim zdaniem fajny pomysł 

nawet nie wiedziałam o tych skrótach moze i lepiej ;) krótki film najwazniejszych chwil;) 

Ja się właśnie zastanawiam czy na takie uroczystości jak chrzest, roczek, komunia wziąć samego fotografa czy jednak taki krótki filmik ogarnąć. Bo wydaje mi się, że zdjęcia zawsze zostaną na pamiątkę  a z tymi filmikami to różnie bywa w sumie :)

Ja myslę, że fotograf to zdecydowanie wystarczy;p

zdjęcia wystarczą 

Gdyby nie to że mam znajomą fotografke to pewnie ktoś z rodziny zrobiłby zdjęcia i by wystarczyło  :)) 

Dokładnie z chrztu to kilka zdjęć się do albumu wrzuca tylko;)

Chyba tylko takie symboliczne, z rodzicami, chrzestnymi, dziadkami :) tak samo jak z roczku :) 

Też mi się tak wydaje, chociaż ja robiłam osobny album ze zdjęciami z chrztu 

Ja myślę ,że zdjęcia wystarczą :) Również mam osobne imienne albumy ze chrztu ;) Tam dorzucę w przyszłości m.in. zdjęcia z komuni:)