Przepisy na ciasta

Ja standardowo sernik - bo to jest najszybsze ciasto na świecie :grinning:
Ale widziałam że w Dino mozna już kupić krem Lotus, więc może coś z nim wymyślę :slight_smile:
Aaa no i ciasto Daklas o którym wspomina @ironiczniepateyczna jest super, ale nigdy nie robiłam :slight_smile:
Możesz powiedzieć czy jest bardzo pracochłonne i masz jakiś sprawdzony przepis? :slight_smile:

1 polubienie

Ja robię z tego TikTok - Make Your Day :wink:
Ogólnie mi ciasta czasem wychodzą, ale problem jest taki, że jak robię coś nowego to jestem roztrzepana i wiem, że powinnam najpierw przyczytac wszystko, a potem robić, a ja zaczynam robić, a tam:
Wsyp mąkę, POWOLI :rofl::rofl::rofl:
Jeszcze z tych słodszych kinder country jest dobre
Ciasto Kinder Country | Kwestia Smaku
Kiedyś to był mój hit :stuck_out_tongue: ale teraz dawno nie robiłam, bo potem nie ma kto zjeść jak nas dwóch, a rozpina 30 km dalej :stuck_out_tongue: chociaż w sobotę brat ma urodziny to może coś spróbuję na odstresowanie zrobić :smiley:

3 polubienia

Ja widziałam w Polo też a jak ja robiłam ten sernik to nie mogłam nigdzie znaleść :speak_no_evil::see_no_evil: co ja się naszukałam , warto kupić szybciej bo na święta pewnie znowu będą wykupione :smiley:

1 polubienie

Moim niezastąpionym ciastem, które zawsze robi furorę jest ciasto marchewkowe z kremem z Kwestii Smaku - jest obłędne :carrot:

3 polubienia

Ooo też wygląda pięknie, a za mną tak chodzi szarlotka :smiley: nie mogę patrzeć na takie słodkości :sweat_smile::see_no_evil:

1 polubienie

Oooo szarlotka tatrzańska - moja ukochana :heart:

3 polubienia

Wow wyglada pysznie :wink: chetnie przygarne przepis :wink::heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

Jezu ! A za mną chodzi od soboty i teraz już na prawdę nie wytrzymam i muszę zrobić ! Mniaaaam :drooling_face::drooling_face: aż mi ślinka leci :smiling_face_with_three_hearts: a podajesz nieraz na ciepło z lodami ?
A przepis skąd ? Ja zawsze robię z lidlomixa i jest mega przepyszny.

Już patrzę czy wszystko mam i co trzeba kupić :smiley::rofl::see_no_evil:

1 polubienie

Proszę bardzo przepis :arrow_down::arrow_down::arrow_down:
@ewelka8990 @Magdallenka0897

Oczywiście że uwielbiam na ciepło z lodami :heart:

3 polubienia

Podrzucam jeszcze sernik Lotus :heart::cherry_blossom::two_hearts:

2 polubienia

Dziekuje ten serniczek tez wyglada mega chyba sie skusze na swieta:)
@chloria a gdzie kupilas ten ktem lotus ?

1 polubienie

Sernik Lotus bez pieczenia - Po Prostu Pycha A ja robiłam z tego przepisu :smiley: Ale twój też wygląda pięknie @ewelka8990 teraz jest w Polo, dino i action ale śpiesz się bo schodzą szybko :smiley:

2 polubienia

W aldiku lub lidlu jego zamiennik :slight_smile:
Oryginalny napewno jest w dealz :sunglasses:

I na allegro można też kupić :smiley: Jasie długo naszukałam a teraz wlasnie widziałam w Polo :smiley: i ktoś pisał że są też w dino :smiley: a jak ja szukałam to akurat Pani mówiła że wykupione :smiley:

1 polubienie

@Magdallenka0897 @chloria dziekuje dziewczyny :heavy_heart_exclamation:

2 polubienia

Ten Kinder country się super prezentuje
A co to za płatki Kangus? Gdzie je można dostać?

Chyba wszedzie idzie je kupic w dino sa napewno;)

1 polubienie

Ach to Dino :disappointed: mogliby obok mnie wybudować

A Ty z Gdańska ? U mnie typowo w mieście nie ma ale na każdym wyjeździe i na początku wioski jest i jak policzyłam to mamy aż 5 . :smiley: a w Gdańsku to faktycznie nie widziałam nigdzie , chyba że gdzieś bliżej morza

Rzeczywiście jest jeden blizej morza, ale mi wgl nie po drodze. No nic będę musiała pojechać do teściów w odwiedziny :smile: