Przepisy na ciasta

Tak, tą z Twojego przepisu

1 polubienie

Daj znać, czy wyszło i czy smakowało :smiling_face:

1 polubienie

Uwielbiam to ciasto ale zawsze czas przygotowania mnie odpychał, muszę spróbować wersji expresowej :grin::heart:

Wersja ekspresowa jest super, bo nie musisz piec biszkoptu, tylko wkładasz ciasteczka biszkopty i już jest pół sukcesu :grin:

I warto też biszkopty pokropić mlekiem wtedy można szybciej zjeść :slight_smile:

1 polubienie

A gdzie Ty kupujesz te mini bezy?

Polo, lewiatan , Carrefour lub dino :blush:

Dzięki :smiley: tak czułam, że będę musiała wysłać męża na przejażdżkę :smiley:

Mam dokładnie tak samo. Najpierw nakupuje produktów z myślą żeby coś przygotować a później mija trochę czasu i trzeba na szybko coś zrobić :wink:

Ja kupowałam w Auchan :star_struck:

U nas tego sklepu nie ma :rofl::see_no_evil:

Obok mnie nie ma żadnego z tych 5 co wymienilyscie :crazy_face:

Wiem , że nieraz też mają w piekarniach/cukierniach :smiling_face:

1 polubienie

A ja się pochwalę moim tortem dla córki który zrobiłam na urodzinki :blush:

7 polubień

Ale piekny masz talent :star_struck:

1 polubienie

Cudny tort, zazdroszczę takich zdolności.

1 polubienie

Wow! Nie wiem czym się zajmujesz w zyciu, ale spokojnie mogłabyś robić torty na zamówienie, przecież on wygląda jak z cukierni!:heart_eyes: przepiekny! Wszystko tak równiutko i starannie zrobione.
Tego stitcha też sama lepiłaś ? :heart_eyes:

Aaa rozumiem :face_with_peeking_eye: :sweat_smile:
@daga1271 o kurcze, ale może uda się znaleźć w jakimś małym okolicznym sklepiku właśnie, bo czasem wbrew pozorom mają ciekawe asortymenty i a nuż będą mieć mini beziki :smiley:
@Patrycjaw25 ale cudo stworzyłaś! :star_struck: Przepiękny torcik! Córka na pewno zachwycona! :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@Patrycjaw25 piekny! :star_struck: Ja podziwiam każdego Kto piecze i ozdabia torty. Naprawdę trzeba mieć talent.

1 polubienie

Ale piękny :star_struck: ja 2 lata temu też bawiłam się w torty, jak patrzę na takie cuda to trochę tęsknię :sweat_smile:Sama robiłaś ozdoby?