Gratulacje ![]()
![]()
na pewno będzie dobrze ![]()
Gratulacje!!
Jak się czujesz?
Dziękuję bardzo
tak dziś wychodzimy zobaczymy reakcję najmłodszej ![]()
Dziś jest trzecia doba i już jest lepiej , szwy jeszcze ciągną ale z dnia na dzień wiem że będzie już tylko lepiej:smiling_face_with_three_hearts: przeżyłam 3 cesarkę
cieszę się że już wszystko za mną
i że już jesteśmy wszyscy w komplecie ![]()
![]()
Trzymamy kciuki żebyś jak najszybciej doszła do siebie i żeby dzidzia nie dawała za bardzo popalić ![]()
![]()
![]()
Ojej gratulacje ! Jak poszło i jak się czujesz ?![]()
Gratulacje!
Dużo zdrówka dla Was. Daj znać jak córeczka zareagowała.
Tu akurat dzidzia daje mocno popalić w nocy, całą noc nie śpię bo mąż ma nocki rano budzi się roczna córka i starsza do szkoły idzie rano
chodzę jak cień . Spać idę dopiero jak mąż wstanie po nocce
Nawet szybko się rozruszałam po tej trzeciej cesarce ![]()
![]()
![]()
Dziękuję ![]()
coreczka jest zazdrosna ![]()
miny tworzy takie jak brata trzymamy na rękach. I żadna babcia już jej nie uśpi tylko mama albo tata trzyma sięnogi i w płacz jak ktoś chce ją wziąść. Wcześniej szła z babcią wszędzie.
Super że dobrze się czujesz po cesarce. Brak snu jest straszny. Och biedna są te dzieciaczki, pojawia się jakiś maluch i trzeba się dzielić mamą ![]()
Bardzo ci zazdroszczę że już jesteś po wszystkim, przedemna jeszcze równe 2 miesiące ![]()
![]()
Trudny a zarazem piękny czas ![]()
Dokładnie ale widzę że powoli zaczyna się przyzwyczajać do braciszka , choć mamę co chwila ciągnie za sobą ![]()
Zleci , ja pamiętam jak u mnie było dwa miesiące i zleciało tak szybko nie wiadomo kiedy. Czas tak szybko leci . Noedawno zobaczyłam dwie krechy na tescie a tu już maluszek leży w łóżeczku. Wolno to mi szedł czas kiedy wymiotowałam i patrzyłam tylko kiedy będzie ten tydzień kiedy mi to wszystko minie ![]()
![]()
Też to czuję , dłużyło mi się jak były wymioty czy złe wyniki . Teraz jak jeszcze się zaczęła szkoła u syna to czas zleci raz dwa ![]()
Oj tak u nas najstarsza poszła do 1 klasy teraz . Powiem szczerze gdyby nie moja mama to bym się chyba poplakała jak wróciłam z szpitala w niedzielę a w poniedziałek córka na rozpoczęcie do 1 klasy poszla z babcią bo nie miałam możliwości nawet . Do tego mąż nie mógł wziąść wolnego bo pracuje za granicą i stara sie o umowę na stałe, nie może brać wolnego itp. Bo tej umowy nie dostanie tak tam mają w tej firmie…a zostało mu jeszcze kilka miesięcy do nowej umowy ![]()
To faktycznie nie masz wesoło ale dobrze że u ciebie też ,instytucja babcia, do rzęs funkcjonuje ![]()
![]()
Haha dobre babcie to jednak są jak złoto
niezastąpione. Ja jeszcze tydzień mam swoją mamę do pomocy i ucieka do siebie. Dobrze że już czuję się dobrze na chodzie . Blizna po cesarce już się goi i nie boli .
mamy to skarby. ja radzę sobie sama dlatego doceniajcie dziewczyny każdą pomoc.