Przygotowanie dzieci na rodzeństwo

Gratulacje :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face: na pewno będzie dobrze :relieved:

1 polubienie

Gratulacje!! :heart: Jak się czujesz?

1 polubienie

Dziękuję bardzo :smiling_face_with_three_hearts: tak dziś wychodzimy zobaczymy reakcję najmłodszej :heartpulse:

Dziś jest trzecia doba i już jest lepiej , szwy jeszcze ciągną ale z dnia na dzień wiem że będzie już tylko lepiej​:smiling_face_with_three_hearts: przeżyłam 3 cesarkę :smile: cieszę się że już wszystko za mną :smiling_face_with_three_hearts: i że już jesteśmy wszyscy w komplecie :smiling_face_with_three_hearts::heartpulse:

2 polubienia

Trzymamy kciuki żebyś jak najszybciej doszła do siebie i żeby dzidzia nie dawała za bardzo popalić :smiley::smiley::smiling_face:

2 polubienia

Ojej gratulacje ! Jak poszło i jak się czujesz ?:slight_smile:

2 polubienia

Gratulacje! :heart: Dużo zdrówka dla Was. Daj znać jak córeczka zareagowała.

1 polubienie

Tu akurat dzidzia daje mocno popalić w nocy, całą noc nie śpię bo mąż ma nocki rano budzi się roczna córka i starsza do szkoły idzie rano :see_no_evil: chodzę jak cień . Spać idę dopiero jak mąż wstanie po nocce

1 polubienie

Nawet szybko się rozruszałam po tej trzeciej cesarce :blush::blush::blush:

Dziękuję :blush::smiling_face_with_three_hearts: coreczka jest zazdrosna :see_no_evil::see_no_evil: miny tworzy takie jak brata trzymamy na rękach. I żadna babcia już jej nie uśpi tylko mama albo tata trzyma sięnogi i w płacz jak ktoś chce ją wziąść. Wcześniej szła z babcią wszędzie.

Super że dobrze się czujesz po cesarce. Brak snu jest straszny. Och biedna są te dzieciaczki, pojawia się jakiś maluch i trzeba się dzielić mamą :disappointed:

Bardzo ci zazdroszczę że już jesteś po wszystkim, przedemna jeszcze równe 2 miesiące :smiling_face::face_holding_back_tears:

Trudny a zarazem piękny czas :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Dokładnie ale widzę że powoli zaczyna się przyzwyczajać do braciszka , choć mamę co chwila ciągnie za sobą :sweat_smile:

1 polubienie

Zleci , ja pamiętam jak u mnie było dwa miesiące i zleciało tak szybko nie wiadomo kiedy. Czas tak szybko leci . Noedawno zobaczyłam dwie krechy na tescie a tu już maluszek leży w łóżeczku. Wolno to mi szedł czas kiedy wymiotowałam i patrzyłam tylko kiedy będzie ten tydzień kiedy mi to wszystko minie :see_no_evil::rofl:

Też to czuję , dłużyło mi się jak były wymioty czy złe wyniki . Teraz jak jeszcze się zaczęła szkoła u syna to czas zleci raz dwa :smiling_face:

Oj tak u nas najstarsza poszła do 1 klasy teraz . Powiem szczerze gdyby nie moja mama to bym się chyba poplakała jak wróciłam z szpitala w niedzielę a w poniedziałek córka na rozpoczęcie do 1 klasy poszla z babcią bo nie miałam możliwości nawet . Do tego mąż nie mógł wziąść wolnego bo pracuje za granicą i stara sie o umowę na stałe, nie może brać wolnego itp. Bo tej umowy nie dostanie tak tam mają w tej firmie…a zostało mu jeszcze kilka miesięcy do nowej umowy :unamused:

To faktycznie nie masz wesoło ale dobrze że u ciebie też ,instytucja babcia, do rzęs funkcjonuje :rofl::rofl:

1 polubienie

Haha dobre babcie to jednak są jak złoto :smile: niezastąpione. Ja jeszcze tydzień mam swoją mamę do pomocy i ucieka do siebie. Dobrze że już czuję się dobrze na chodzie . Blizna po cesarce już się goi i nie boli .

1 polubienie

mamy to skarby. ja radzę sobie sama dlatego doceniajcie dziewczyny każdą pomoc.

2 polubienia