Też tak robiłam
Ja mam przegotowaną wodę w podgrzewaczu. Wtedy mam wodę zawsze w odpowiedniej temperaturze :)
Ja wstawiam w podgrzewaczu. Pierw zagotowuje i jak mała jest głodna to dodaje tylko mm i mam. Szybka akcja i nie muszę się o nic martwić
A jaka wode przegotowujecie z kranu filtrowana czy kupna ?
Ja się zastanawiam się czy nie lepiej sprawdziłaby się jakaś butelka do wody przegotowanej lub dzbanek z pokrywką niżeli garnek
AnitaP kupna z butelki
Najpierw filtruje wodę mam wystudzona przegotowana w dzbanku a później gorąca gotuje i mieszam chlodniejsza z ciepła w butelce
Tez używam wody przegotowanej
Mam w kuchni dzbanek z wodą przegotowana, codziennie wlewam świeżą. W czajniku zawsze wodę zagotowana gorącą. W nocy zawsze mam przygotowana wodę przegotowana w podgrzewaczu.
Ja też zawsze zagotowuje wodę;))
Ja zagotowywałam wodę w czajniku. Przelewałam do dzbanuszka żeby przestudzic. Wtedy wlewałam przestudzoną wodę i mieszkam ze świeżo ugotowaną (wrzątkiem)
To ja dokładnie tak samo robiłam. Mieszałam wodę;))
Ja też gotuje odatwian do wystygnięcia i mieszam ciepła z tamtą wtedy idealna temperatura mleka jest
Ja podgrzewam w podgrzewaczu wodę już wcześniej przegotowaną
Ja tak samo o wiele szybciej jest
Anulka, dokładnie i wiesz, że masz te 40 stopni zawsze :)
Też czasem korzystam z podgrzewacza
Ja ustawiam na 35 :D
Dziewczyny a czy dajecie swoim dzieciom wodę z kranu? Niestety u nas jest niesamowicie wprost twaarda
Ja daję przegotowaną wodę...
ja daję wodę żywiec zdrój z kranu nie daję do picia, a przegotowana do robienia mleka