Przygotowanie wody do mleka

Też tak robiłam 

Ja mam przegotowaną wodę w podgrzewaczu. Wtedy mam wodę zawsze w odpowiedniej temperaturze :)

Ja wstawiam w podgrzewaczu. Pierw zagotowuje i jak mała jest głodna to dodaje tylko mm i mam. Szybka akcja i nie muszę się o nic martwić 

A jaka wode przegotowujecie z kranu filtrowana czy kupna ?

Ja się zastanawiam się czy nie lepiej sprawdziłaby się jakaś butelka do wody przegotowanej lub dzbanek z pokrywką niżeli garnek

AnitaP kupna z butelki 

Najpierw filtruje wodę mam wystudzona  przegotowana w dzbanku a później gorąca gotuje i mieszam chlodniejsza  z ciepła w butelce

Tez używam wody przegotowanej 

Mam w kuchni dzbanek z wodą przegotowana, codziennie wlewam świeżą. W czajniku zawsze wodę zagotowana gorącą. W nocy zawsze mam przygotowana wodę przegotowana w podgrzewaczu.

Ja też zawsze zagotowuje wodę;))

Ja zagotowywałam wodę w czajniku. Przelewałam do dzbanuszka żeby przestudzic. Wtedy wlewałam przestudzoną wodę i mieszkam ze świeżo ugotowaną (wrzątkiem) 

To ja dokładnie tak samo robiłam. Mieszałam wodę;)) 

Ja też gotuje odatwian do wystygnięcia i  mieszam ciepła z tamtą wtedy idealna temperatura mleka jest

Ja podgrzewam w podgrzewaczu wodę już wcześniej przegotowaną

Ja tak samo o wiele szybciej jest 

Anulka, dokładnie i wiesz, że masz te 40 stopni zawsze :)

Też czasem korzystam z podgrzewacza

Ja ustawiam na 35 :D

Dziewczyny a czy dajecie swoim dzieciom wodę z kranu? Niestety u nas jest niesamowicie wprost twaarda

Ja daję przegotowaną wodę...

ja daję wodę żywiec zdrój z kranu nie daję do picia, a przegotowana do robienia mleka