Rozszerzanie diety dziecka

Masz rację, wysypka kontaktowa często szybko znika, ale ślina i wilgotna buzia mogą ją trochę przedłużać, bo ciągle podrażniają skórę.

Ja kupilam osttanio z Emolium Krem naprawczy dla dzieci i doroslych i też jest ok

1 polubienie

Zapisałam sobie na przyszłość :upside_down_face: dzięki

1 polubienie

Nas ratuje przy wszystkich takich zmianach krem kojąco ochronny bambino, wydaje mi się że to kwestia tlenku cynku który tam jest plus La Roche posse lipicar który zaleciła nam pediatra

1 polubienie

Ten La Roche jesg bardzi polecany. Juz w szpitalu Nsm o nim mowili. Potem polozna tez

1 polubienie

Ja pamiętam jak założyłam konto , pierwszego dnia można było tylko 10 komentarzy wpisać.

1 polubienie

Właśnie ja zrobiłam ten błąd i mały miał duży problem z zatwierdzeniem

1 polubienie

Tak bardzo słabe i nie miłe zachowanie każdy z nas stara się trzymać zasad jak czegoś nie wiemy można zapytać ale nie teksty że się nie ma ochoty to nie widzę sensu tu bycia

Też na początku kiedyś nie pomyślałam i zaczęłam marchewki trochę dałam i też był problem ale szybko sobie z tym poradziliśmy

No właśnie tak się zdarza. No ale cóż będziesz wiedzieć na następny raz

U nas pediatra sama nam mówiła że pierwsze marchewka xd

Na wielu stronach internetowyxh i poradnikach pojawia sie wlasnie ta marchewka na samym początku

To ja nawet nie wiedziałam , że takie limity istnieją :wink: może to właśnie weryfikuje te nowe osoby , które po dwóch dniach tajemniczo znikają :wink:

1 polubienie

Ja jestem w szoku , że dorosła kobieta potrafi się tak zachować .

Ciekawe dlaczego założono te limity

Dobrze że jednak zniknęła mogla by wprowadzić niemiłą atmosferę takim podejściem

Z rozszerzaniem diety nie ma co się spieszyć, każdy maluch to inna historia. Czasem warto iść spokojniej, nie słuchać presji otoczenia i dawać to, co sprawdzone. A jak pojawi się reakcja, to właśnie tak jak u was krok po kroku, aż się znajdzie winowajcę

2 polubienia

Często jak ktoś czuję się anonimowy to potrafi być nie miły

1 polubienie

Nieraz przy pierwszym dziecku często o różne błędy

No bo to było na zasadzie Napiszę żeby napisać. Coś jest do wygrania to może się uda :rofl::rofl::rofl: