Rozszerzenie diety- babycook

Nie no ja mroziła zblanszowanego kalafiora do zupki. Ale teraz już mały w sumie je to co my i już specjalnie jakoś dla niego nie gotuje. W sensie nam gotuje z mniejszą ilością soli. On i tak tylko podzianie a od czerwca będzie jadł w żłobku

Ja jestem bardzo zadowolona. Mam ten Smart coś tam :grin:
Bitą śmietane ubija w 2 minuty . Z zupą schodzi 30 minut ( 20 minut się gotuje ) chlebki drożdżówki ciastka rogaliki wszystko super wyrabia, ciasto na pierogi świetne, nawet na wakacjach dżem robiłam w nim :slightly_smiling_face:. A mycie tez nie jest jakieś uciążliwe. Ja swoją mise wkładam do zmywarki :joy:

@Mama.z.przedszkola A jaki masz? Możesz podać nazwę dokładną i jakąś fotkę jego? A robisz z przepisów z aplikacji?

1 polubienie

@Mamuska357 ja jeszcze wielu przepisów nie wypróbowałam :crazy_face: uwielbiam z niego ciasto na pierogi, serniki (robi się błyskawicznie), gotuję w nim ryż, kaszę bo zawsze wychodzą idealne :star_struck:

1 polubienie

Tez kiedys mialam ale chyba ta pierwsza wersje teraz calkiem sie różnią wygladem sa ladniejsze:)

Z lidlomixa?

A ja dziś zrobiłam małemu kaszotto z cielęcinką

zjadł 2 łyżeczki i po jedzeniu było

A dla czego musiałaś się wstrzymać,?

Bo mały dostał wysypkę wokół ust i to się pokryło z RD i ząbkowaniem i nie wiadomo było czy to od RD czy ząbków czy BMK i pediatra kazała karmić piersią ale ja byłam na diecie eliminacyjnej i smarowałam kremami specjalnymi

Mama tą wersję Smart

I używam tej aplikacji

Czasami robię według własnych ustawień. Np.mufinki robię że swojego przepisy a w nim tylko mieszam :blush:
Albo na przepisów z kremu z białych warzyw robię sobie zupę jarzynową :grin:

U nas ostatnio ostatnio królują oponki serowe… wykładam je łyżką na olej wychodza takie kulki a do umycia jest tak na prawdę tylko misa . Są mega szybkie i smaczne :grin:

Ja mam robota Icook. Na początku wiadomo nowe człowiek się cieszył i chętnie robił. Teraz mi się często nie chce, bo wydaje mi się że to dłużej trwa i trzeba wszystkie części pomyć. Ja od początku wszystko rozdrabniałam widelcem, i szybko nauczyła sobie radzić z jedzeniem i kawałkami. Teraz już je praktycznie wszystko. :star_struck:

A czyli ten klasyczny. Cały czas się zastanawiam czy iść w lidlomixa czy termomixa ….:face_with_peeking_eye:

W lidlu jest teraz kupon na lidlomixa :face_with_peeking_eye:

Tak widziałam że jest i można kupić za 1599 chyba

Zastanawiam się właśnie , ale kurczę nie mam miejsca :frowning: dopóki mieszkamy u rodziców to się wstrzymam /:((

Ja mam lidlo, super sprzęt, ale od kiedy kupiliśmy airfryera to lidlo nie był używany ani razu :face_with_peeking_eye: może wróci do łask przy RD :sweat_smile:

No ja też używam AF praktycznie codziennie i to był mega zakup no ale tam nie wyrobie ciasta chodź mam planetarny mikser

Jeśli chodzi o AirFeayer to mi się nie sprawdza , jedynie co to zapiekałam w nim czasem tortille albo jakąś zapiekankę/pizze :smiling_face_with_tear:

Ja też od czasu zakupu airfryera z lidlomixa mniej korzystam :grin: co nowa zabawka to nowa :grin:

Tak tylko każde z tych urządzeń ma inną funkcjonalność więc ciężko jedno zastąpić drugim