Seks w ciąży – tak czy nie?

My na poczatku tak ale potem ciaza zagrozona byla i zrezygnowalismy

my na początku mieliśmy zakaz seksu , potem już bez problemów

my po porodzie mieliśmy przerwę bo miałam obawy

Jak nie ma przeciwwskazań to czemu nie

Kiedy nie ma przeciw skazań to oczywiście potrzebny,

tak żadnych przeciwwskazań ale ja miałam zbyt krótką szyjkę macicy i się obawiałam

Ja jestem w 7 miesiącu i póki co korzystamy ile możemy :D. A muszę przyznać, że nawet i seks jest lepszy niż przed ciążą, bo pochwa jest bardziej nawilżona i mam większą ochotę na seks. Po porodzie będzie celibat, więc póki można to nie rezygnujemy :D.

Jesli nie ma przeciwwskazań od lekarza to czemu nie.

jeśli jest możliwość korzystajcie na całego

My tez korzystamy i to baaaardzo :), ale jak już ktoś napisał, seks w ciąży jest nawet o niebo lepszy niż przed, a przynajmniej ochota dużo większa :slight_smile:

Pewnie brak przeciwwskazan to można pozwolić sobie na przyjemność

nie mamy przeciwwskazań to korzystamy

Ja czulam.sie.dobrze… a jak nie to.mowilam mezowi… warto jest rozmawiac

Oczywiście że tak

ale jak dzidzia zaczęła się ruszać to musiałam chwilę to przetrawić, bo tu z jednej strony kopniaki a tu maż, ale na szczęście maleństwo w trakcie jest spokojne :stuck_out_tongue:

w moim przypadku nie ma przeciwwskazań i z chęcią korzystałabym częściej, nie zawsze jednak pozwala na to samopoczucie: zmęczenie, bóle kręgosłupa czy mdłości, ale jak już się zdarza “dobry dzień” to jak najbardziej tak :slight_smile:

No pewnie póki można trzeba korzystać

a no jasne, później to różnie bywa, gdy dochodzą nowe obowiązki związane z opieką nad maluchem

nie zawsze można , czasami są przeciwskazania

7 miesiąc i brak przeciwwskazań, więc korzystamy póki możemy. A seks w ciąży nawet jest i lepszy niż przed i większą ochotę zauważyłam :D.