Sesja zdjęciowa w ciąży - tak czy nie?

Żeby zarabiać trzeba mieć mocno rozbudowane konto, na samych lajkach nie da się zarobić. Dopiero firmy płacą za reklamy

nawet nie wiem jak to jest , nie mam talentu do zdj nie wdrażałam się w temat ; p chociaż nieraz lubię obserwować niektóre konta do inspiracji :wink:

2 polubienia

Polecam Pinterest, mega dużo inspiracji :blush:

1 polubienie

Ja również polecam tą aplikację, można tam znaleźć tyle ciekawych inspiracji na każdą okazję :slight_smile:

Dokładnie, albo dają kosmetyki lub inne gadżety w zamian za promowanie ich marki.

Oj tak tak tak . Pamiątka na całe życie

To prawda, piękne zdjęcia można tam znaleźć :blush:

Ja nawet gdybym miała talent nie sprzedała bym swojej prywatności za pieniądze :smiley: ale nie martwię się bo też nie mam talentu :rofl::rofl:

Zdecydowanie tak!!
Mamuśki to najlepsza pamiątka na przyszłość🫶🏽
Piękne jest to jak kobiece ciało może się bardzo zmieniać!
Jestem obecnie w ciąży i planujemy taką sesję :heart:
Fajnie będzie wrócić wspomnieniami kiedy maluszek będzie już z nami na świecie :face_holding_back_tears::heart::smiling_face_with_three_hearts:

Każdy ma inne podejście do sprawy :slightly_smiling_face:

Co do Insta to mnie irytują filmiki gdzie dzieci złoszczą się czy płaczą. Nigdy nie pokazała bym dziecka w takiej sytuacji tym bardziej w Internecie. Ale ładne estetyczne kadry jak najbardziej lubię oglądać. Wiadomo że te ,beżowe” dzieci na pewno też się brudzą, a w ,beżowych” pokoikach też jest bałagan. Tylko na zdjęciach tego nie widać i moim zdaniem to jest okej.

My żałujemy że za późno zrobiliśmy tą sesje noworodkową ale i tak zdjęcie są piękne i super pamiątka

Tez lubię obserwować profile tych ,bezowych dzieci „

Nie nastawiałam się, ale wyszła spontanicznie j nie żałuję bo zdjęcia to jednak najpiękniejsza pamiątka jaką można sobie zafundować :grin:

Zgadzam się! :heart_eyes: Uwielbiam wracać do tych zdjęć :blush:Teraz kiedy syn już jest z nami nie mogę się nadziwić jak on się pomieścił w moim brzuchu :grin:

Ja miałam tylko w pierwszej ciąży - radość nie do opisania na Bobasa. Druga i trzecia ciąża poronienia, jak byłam w 4. to nie myślałam o zdjęciach tylko żeby wszystko dobrze poszło.:relieved:

Każdemu zawsze będę polecać !

To prawda, zdjęcia to naprawdę cudowna pamiątka.
Mi się złożyło fajnie, że brałam ślub w ciąży. Nie mam sesji typowo ciążowej, ale załapałam się z mężem na darmową sesję ślubną, na której widać też troszkę brzuszek, także jesteśmy zadowoleni :heart:

To faktycznie bardzo fajnie się wam złożyło :slight_smile:

To prawda , jeśli się coś dzieje lub działo nie myśli się o niczym innym tylko aby było wszystko dobrze .