Sprawna buzia- ćwiczenia/zabawy logopedyczne

Nati to  u cIebie pełen wypas haha :D 

myśmy ostatnio sprzedali bo w ogóle z niego nie korzystaliśmy 

Mazia jeden mamy mniejszy na ścianie w sypialni drugi w  pokoju gościnnym włączam rano jak jem śniadanie ba godzinke dwie . A potem na wieczór 😂

My mieliśmy mniejszy i wymieniliśmy na większy. Mamy tylko w salonie. Mniejszy wywieźliśmy do rodzinnego domu męża. Nie chcieliśmy w sypialni mieć

My to jak mieszkamy już razem 7 lat to nalatwdr może raz na miesiąc używaliśmy.  Mąż się śmiał,że ja tylko dwa seriale oglądam. Także stwierdziliśmy że czas sprzedać 

Aneczka my mamy bo lubimy sobie filmy na Netflix oglądać na wieczór ☺

Nati to my laptopie tak oglądamy. Jednak on nam częściej służy choć wiadomo ekran mały 

Ja też mam tylko w salonie telewizor

Nati to my oglądamy w salonie a później idziemy spać do sypialni 

Aneczka ja jakoś Lubie leżeć w łóżku sypialnianym zawsze można zasnąć  😂

Nati uwielbiasz widze wygodę :d 

Mazia no tak wyszło 😂 i tez jak oglądam filmy to wiem ze mogę zasnąć i problem z głowy nie musze się męczyć 😂

Nati haha no na wypasie 

Nati a my właśnie chcieliśmy tego uniknąć zasynsnia przy włączonym tv

u nas tylko w salonie tv, ale mąż mysli o sypialni abym z Nim zasypiała bo On chodzi spac wczesno bo w nocy jeździ a ja sobie siedze w salonie przed tv ( jak narazie)

Ja to nie chce w sypialni bo na razie z dziećmi spieny w jednym pokoju potem będą ich pokój. Nie chcę żeby skończyło się na oglądaniu bajek w łóżkach. Łóżko ma się że spaniem kojarzyć a nie oglądaniem tv

U nas córka jakoś nie interesuje się telewizorem 

Aneczka prawidłowe podejscie

Masz racje aneczka 

Dlatego rodzice powinni dawca przykład i sami też tego nie robić 

No tak dokładnie.  nie Ma co oglądać tej telewizji