Ta cena najgorsza, naprawdę nie wiem za co to się tyle płaci, są na rynku mopy które robią to samo za połowę tej ceny albo i lepiej!
Oo dzięki za rade! Na pewno spróbuję bo to przypalenie jest mega długo i mnie strasznie wkurza bo ta pasta nie pomogła @Mamaprzygod ciekawe co mi odpiszą
a trzeba mieć paragon? Bo ja nie wiem gdzie go mam ![]()
![]()
Ja też się powoli przymierzam do czegoś typu Hizero ale nie stać mnie na Hizero
Tineco są podobne, ale tańsze. Tylko gdzie nie próbuje znaleźć opinii to często są reklamy a też nikt ze znajomych nie ma takiego odkurzacza. Nim się obejrzę młody zacznie raczkować a ja z reguły na podłodze mam pobojowisko. W domu 2 koty i mąż który nie potrafi przenieść talerza 2 metry tak żeby mu coś nie spadło ![]()
Nie miałam okazji testować, ale moja koleżanka miała prezentacje i to samo mówiła, że hizero za nią nie nadąża.
U mnie też pralka i suszarka Electrolux i super się sprawdzają, nie wyobrażam sobie teraz nie mieć suszarki.
Lidlomixa nie mam, choć miałam w planach zakup to siostra słowami, “jak chcesz to Ci pożyczę swojego, bo nie korzystam” mnie zniechęciła ![]()
Odkurzacz bezprzewodowy pionowy mamy Boscha i też jestem zadowolona, tym bardziej że mówicie, że Dysony tak szybko tracą moc?! Gdzie byłam pewna, że za takie pieniądze i taką reklamę to już musi być prawdziwa jakość.
A robot z funkcją mopa mamy xiaomi, mam już go pewnie 4 lata, faktycznie po tym czasie musi się częściej ładować i bywa, że gubi mapę lub nie wie jak wrócić do stacji, ale moja siostra w podobnym czasie ma już drugą roombe. I szczerze mówiąc poza wyglądem, nie widzę różnicy, a 3 razy droższa.
Tak, spróbuj, najwyżej Ci wyślą instrukcje jak myć misę z kostką do zmywarki jak to zrobili u @mamaprzygod
albo w tej wiadomości do nich od razu napisz, że próbowałaś czyścić już wszystkim i daj znać co odpiszą bo sama jestem ciekawa
aaa próbowałaś domyć kostka do zmywarki? Bo może to pomoze i nie trzeba będzie do nich pisać
spróbuj - wrzuć kostkę do zmywarki do misy i zalej wrzątkiem, odczekaj kilka godzin i zerknij czy coś pomogło ![]()
Co do przypalenia lidlomixa to wystarczy trochę wiecej dolewać np oliwy czy oleju niż jest w przepisie i wtedy nie ma tego problemu…
@mamaSophie u mnie też był ten problem wysłałam do serwisu i mi go naprawili za parę stówek. I działa spowrotem bez zarzutu.
Albo na przypalenie dostałam tip od znajomej żeby przed szatkowaniem cebuli dodać już tłuszcz bo wtedy się bardziej urządzenie natłuści niż w kroku w którym się wylewa na wierzch. Ale o tym zapominam ![]()
@Magdallenka0897 fakturę pamiętam że wysyłałam bo chyba wypełniałam formularz i tam był potrzebny nr faktury/paragonu
@Wesola95 przepis na czyszczenie kostką od producenta to pół kostki do zmywarki, 500ml wody, 45st na 15 min obroty 1 .
Później zarobić płukanie programowe
A czy to prawda, że ubrania się szybciej niszczą?? Tak słyszałam i to mnie trochę zniechęciło do kupna, ciekawa jestem czy to prawda ![]()
Nieeee, ja nic takiego nie zauważyłam a u nas suszarka chodzi min 2 razy w tyg
my mamy pralkę i suszarkę Electrolux i też tak polecam kupować, że jaka firma pralki to ta sama suszarki
jedna stoi na drugiej oddzielona taka wkładką więc też nie zajmuje niewiadomo ile miejsca
ubrania wychodzą super, ani się nie kurczą, ani nie tracą koloru a wychodzą z suszarki cieplutkie i mięciutkie ![]()
W lecie lubię sobie wywiesić pranie na ogrodzie, ale jesień/zima wsyztsko suszarka ![]()
Używałam suszarki przez 3 lata i ja wręcz zauważyłam, że przy doborze odpowiedniego programu to te ubrania były w lepszym stanie niż tak normalnie suszone. No i jeśli składasz odrazu po wyciągnięciu to nie musisz prasować, a wiadomo prasowanie też niszczy ubrania.
A wiesz gdzie to trzeba do nich napisać ?
Tu : Lidlomix | Formularz kontaktowy
Jak Ci odpiszą z instrukcją jak ją umyć i spróbujesz i nie zadziała to im odpisz, że nie podziałało, prawdopodobnie poproszą Cię o zdjęcia i być może wyślą nową misę
czytałam o tym na grupie lidlomixa i zazwyczaj właśnie ta pierwsza ich odpowiedź to jest instrukcja jak myć misę, ale że jak to nie zadziała to żeby im to pisac i że niby wymieniają ![]()
Też mam te gadżety lodlomix super sprawa. Uwielbiam spagetti z niego, gar taki duży, że jak ugotuję to jeszcze zamrożę jakąś porcję na czarną godzinę i zupa paprykowa jest pyszna.
Robota sprzatajacego Też mam ale juz od dawna i teraz są juz inne bardzoej wypasione
ale czasem mnie wspomaga ale wiem że za chwile będzie coraz gorzej bo przy małym dziecku cora wiecej akcesoriów i zabawek… trzeba wszystko poodsuwać więc czasami juz wolę wziąć normalny odkurzacz.
No najpierw spróbuję zrobić to z tabletką a jak nie pójdzie to napisze do nich
Tylko przy takim sprzęcie trzeba uważać na podłogi bo on zazwyczaj myje ciepła para a niektóre panele nie lubią tego. Ja polecam dreame są bardzo fajne i cenowo da sie znaleźć w miarę tańszy. A z pionowych ja mam tefala i jest meeeega
U mnie ciężko domyć podłogi , zawsze zostają smugi
Ostatnio zepsuł mi się odkurzacz pionowy philipsa, więc zakupiłam na AliExpress i jestem mega zachwycona z niego
My mamy teraz też Tefal Aqua. Jako sam pionowy odkurzacz sprawdza się rewelacyjnie, ale funkcji mopa nie używamy, bo jest badziewna ![]()