Suszarka automatyczna / dziecięce pranie

Ta cena najgorsza, naprawdę nie wiem za co to się tyle płaci, są na rynku mopy które robią to samo za połowę tej ceny albo i lepiej!

1 polubienie

Oo dzięki za rade! Na pewno spróbuję bo to przypalenie jest mega długo i mnie strasznie wkurza bo ta pasta nie pomogła @Mamaprzygod ciekawe co mi odpiszą :see_no_evil: a trzeba mieć paragon? Bo ja nie wiem gdzie go mam :laughing::speak_no_evil:

Ja też się powoli przymierzam do czegoś typu Hizero ale nie stać mnie na Hizero :laughing: Tineco są podobne, ale tańsze. Tylko gdzie nie próbuje znaleźć opinii to często są reklamy a też nikt ze znajomych nie ma takiego odkurzacza. Nim się obejrzę młody zacznie raczkować a ja z reguły na podłodze mam pobojowisko. W domu 2 koty i mąż który nie potrafi przenieść talerza 2 metry tak żeby mu coś nie spadło :laughing:

Nie miałam okazji testować, ale moja koleżanka miała prezentacje i to samo mówiła, że hizero za nią nie nadąża.

U mnie też pralka i suszarka Electrolux i super się sprawdzają, nie wyobrażam sobie teraz nie mieć suszarki.
Lidlomixa nie mam, choć miałam w planach zakup to siostra słowami, “jak chcesz to Ci pożyczę swojego, bo nie korzystam” mnie zniechęciła :sweat_smile:
Odkurzacz bezprzewodowy pionowy mamy Boscha i też jestem zadowolona, tym bardziej że mówicie, że Dysony tak szybko tracą moc?! Gdzie byłam pewna, że za takie pieniądze i taką reklamę to już musi być prawdziwa jakość.

A robot z funkcją mopa mamy xiaomi, mam już go pewnie 4 lata, faktycznie po tym czasie musi się częściej ładować i bywa, że gubi mapę lub nie wie jak wrócić do stacji, ale moja siostra w podobnym czasie ma już drugą roombe. I szczerze mówiąc poza wyglądem, nie widzę różnicy, a 3 razy droższa.

Tak, spróbuj, najwyżej Ci wyślą instrukcje jak myć misę z kostką do zmywarki jak to zrobili u @mamaprzygod :sweat_smile: albo w tej wiadomości do nich od razu napisz, że próbowałaś czyścić już wszystkim i daj znać co odpiszą bo sama jestem ciekawa :sweat_smile: aaa próbowałaś domyć kostka do zmywarki? Bo może to pomoze i nie trzeba będzie do nich pisać :smile: spróbuj - wrzuć kostkę do zmywarki do misy i zalej wrzątkiem, odczekaj kilka godzin i zerknij czy coś pomogło :wink:

Co do przypalenia lidlomixa to wystarczy trochę wiecej dolewać np oliwy czy oleju niż jest w przepisie i wtedy nie ma tego problemu…
@mamaSophie u mnie też był ten problem wysłałam do serwisu i mi go naprawili za parę stówek. I działa spowrotem bez zarzutu.

Albo na przypalenie dostałam tip od znajomej żeby przed szatkowaniem cebuli dodać już tłuszcz bo wtedy się bardziej urządzenie natłuści niż w kroku w którym się wylewa na wierzch. Ale o tym zapominam :see_no_evil:
@Magdallenka0897 fakturę pamiętam że wysyłałam bo chyba wypełniałam formularz i tam był potrzebny nr faktury/paragonu
@Wesola95 przepis na czyszczenie kostką od producenta to pół kostki do zmywarki, 500ml wody, 45st na 15 min obroty 1 .:smile: Później zarobić płukanie programowe

A czy to prawda, że ubrania się szybciej niszczą?? Tak słyszałam i to mnie trochę zniechęciło do kupna, ciekawa jestem czy to prawda :thinking:

Nieeee, ja nic takiego nie zauważyłam a u nas suszarka chodzi min 2 razy w tyg :grimacing: my mamy pralkę i suszarkę Electrolux i też tak polecam kupować, że jaka firma pralki to ta sama suszarki :grinning: jedna stoi na drugiej oddzielona taka wkładką więc też nie zajmuje niewiadomo ile miejsca :laughing: ubrania wychodzą super, ani się nie kurczą, ani nie tracą koloru a wychodzą z suszarki cieplutkie i mięciutkie :wink:
W lecie lubię sobie wywiesić pranie na ogrodzie, ale jesień/zima wsyztsko suszarka :smile:

1 polubienie

Używałam suszarki przez 3 lata i ja wręcz zauważyłam, że przy doborze odpowiedniego programu to te ubrania były w lepszym stanie niż tak normalnie suszone. No i jeśli składasz odrazu po wyciągnięciu to nie musisz prasować, a wiadomo prasowanie też niszczy ubrania.

A wiesz gdzie to trzeba do nich napisać ?

Tu : Lidlomix | Formularz kontaktowy
Jak Ci odpiszą z instrukcją jak ją umyć i spróbujesz i nie zadziała to im odpisz, że nie podziałało, prawdopodobnie poproszą Cię o zdjęcia i być może wyślą nową misę :wink: czytałam o tym na grupie lidlomixa i zazwyczaj właśnie ta pierwsza ich odpowiedź to jest instrukcja jak myć misę, ale że jak to nie zadziała to żeby im to pisac i że niby wymieniają :wink:

Też mam te gadżety lodlomix super sprawa. Uwielbiam spagetti z niego, gar taki duży, że jak ugotuję to jeszcze zamrożę jakąś porcję na czarną godzinę i zupa paprykowa jest pyszna.

Robota sprzatajacego Też mam ale juz od dawna i teraz są juz inne bardzoej wypasione :grin: ale czasem mnie wspomaga ale wiem że za chwile będzie coraz gorzej bo przy małym dziecku cora wiecej akcesoriów i zabawek… trzeba wszystko poodsuwać więc czasami juz wolę wziąć normalny odkurzacz.

No najpierw spróbuję zrobić to z tabletką a jak nie pójdzie to napisze do nich

Tylko przy takim sprzęcie trzeba uważać na podłogi bo on zazwyczaj myje ciepła para a niektóre panele nie lubią tego. Ja polecam dreame są bardzo fajne i cenowo da sie znaleźć w miarę tańszy. A z pionowych ja mam tefala i jest meeeega

U mnie ciężko domyć podłogi , zawsze zostają smugi

Ostatnio zepsuł mi się odkurzacz pionowy philipsa, więc zakupiłam na AliExpress i jestem mega zachwycona z niego

My mamy teraz też Tefal Aqua. Jako sam pionowy odkurzacz sprawdza się rewelacyjnie, ale funkcji mopa nie używamy, bo jest badziewna :rofl: