Suszarka automatyczna / dziecięce pranie

Jest taki czyścił do butów w Action można kupić albo na allegro. Ja byłam w szoku jak nim czyściłam myślałam że moje adidaski są białe a nie były :rofl::rofl: on jest do wszystkich kolorów

2 polubienia

Mnie też nie kurczy nie zauważyłam tego

1 polubienie

Ja swoje airforce odpicowałam właśnie takim białym markerem w gąbce do snickersow, podeszwa jak nowa :smiley: ale zdecydowanie białe buty to nie moja mocna strona :sweat_smile:

1 polubienie

Wlasnie w poniedzialek kupilam suszarke firmy beco , bo nie nadazalam z praniem i przedewszystkim suszeniem , pranie suszylo sie bardzo dlugo i przez psiaki i tak zostawala na nim siersc a wiadomo , ze czystosc to podstawa . Jestem bardzo zadowolona . Warto doplacic i kupic lepsza klase energetyczna . Teraz wyciagam suchutkie pranie , mieciutkie i pachnace , naprawde bardzo polecam wszytskim a w szczegolnosci mamusiom z maluszkami

2 polubienia

Ja już męża namówiłam, będziemy się rozglądać za niedługo i kupimy. Zrobię sobie prezent pod choinkę :sweat_smile:

1 polubienie

Ja kiedyś też czyściłam Ace :rofl: ale później już też się po prostu porozklejaly i je wyrzuciłam :rofl:

Koniecznie , zobaczysz bedziesz zadowolona . My tez dlugo zwlekaliśmy z ta decyzja ale w koncu mała zdecydowala za nas :rofl: a teraz zalujemy , ze tak dlugo czekalismy bo to naprawde ulatwia zycie . Nawet sam fakt ze te ubrania nie stoja gdzies w pokoju i nie zagracaja

co lepsze
kupic pralke i osobno suszarke
czy lepiej 2 w1?
macie cos konkretnego do polecenia?

Podobno lepiej osobno. Ja mam Electrolux i jestem bardzo zadowolona

2 polubienia

W ruch pralko suszarkach musisz wyjąć połowę prania i wstawiać do suszenia. Któraś już kiedyś o tym pisała że całego prania nie wysuszy. A osobnej suszarce wrzucasz wszystko razem. @daga1271 też mam Electrolux i też polecam

2 polubienia

Ogólnie mam fotowoltaike więc dla mnie to bez różnicy ale ona chyba nie ciągnie aż tak dużo prądu. Ważne żeby miała swoją pompę ciepła w tedy jest wydajniejsza i pobiera go dużo mniej

1 polubienie

Właśnie chcemy z mężem kupić Elektroluxa suszarkę ze względu na tą pompę ciepła , ale pan w sklepie polecał nam też Samsunga i Beko,też mamy fotowoltaike i właśnie ze względu na to pobór prądu ma być mniejszy…ciekawa jestem tego :thinking:
A masz tą suszarkę z normalnym wsadem czy mniejszym?

Ja swego czasu przed wyjściem z domu brałam magiczną gabeczke, zwilżałam i przecierałam buty żeby były bialutkie , ale jak się dziecko urodziło to mi się odechciało :rofl:

O to siuper sposób muszę przetestować :slight_smile:

1 polubienie

Ja miałam parę tych magicznych gąbek i nie wiem czy nie umiałam ich używać czy co, ale miałam wrażenie że one nic nie czyszczą. To je trzeba namoczyć pierwsze?

I super! Zerknijcie na elektroluxa - ja mam i pralkę i suszarkę i bardzo z mężem jesteśmy zadowoloni :wink:

We wrześniu urodziłam drugie dziecko z tego też powodu kupiliśmy suszarke bębnową i to był strzał w 10 . Suszymy praktycznie wszystko to duża oszczędność czasu, a ręczniki jakie mięciutkie. Jesli chodzi o rzeczy dzieci to zwracam uwagę kupujac ubrania na metki czy można suszyć w suszarce póki co głownie h&m i lidl znalazłam.

Jeśli chodzi o suszarkę kupiliśmy grundiga, sprawdzałam to te same podzespoły co beko, jeśli chodzi o zapach jest inny ale nie nieprzyjemny na pewno nie zgnilizna, a w action mozna kupić chusteczki zapachowe

1 polubienie

Tak trzeba namoczyć tą gąbkę :smiley: Ja też o tym nie wiedziałam, jak mi koleżanka powiedziała i spróbowałam na mokro to olśnienie że to działa :see_no_evil:

1 polubienie

Haha dzięki! To muszę kupić i spróbować znowu :smiley:

Moja ma 8 kg wsadu a pralka ma 9 i zawsze ładuje całą pralkę do suszarki :rofl::rofl: ogólnie dobrze jest sobie kupić z podobnym wsadem niż pralka bo zawsze to wszystko na raz włożysz. Mnie akurat znajomy pracujący w sklepie Beko nie polecał mowilyze Samsung albo Electrolux. Jakoś padło na Electrolux ale w sumie już nie pamiętam dlaczego. Powiedział tylko że najważniejsza ta pompa ciepła

1 polubienie