To prawda
ile człowiek musi z siebie zrobic glupka aby dziecko sie uśmiechnęło do zdjecia ![]()
![]()
Haha
to chyba standard, że rodzice podczas robienia zdjęć robią z siebie pajaców ![]()
Niby tak ale z drugiej strony jak się robi zdjęcie gdzieś przy ludziach to i tak patrzą jak na UFO ![]()
Ja najpierw nie chciałam się zgodzić, bo nie wiedziałam gdzie go postawimy
ale znalazło się już miejsce, więc może być ![]()
Moj maz jak przyniosl rowerek stacjonarny to miesiac stal za nim na niego wsiadł ![]()
![]()
![]()
Bo to trzeba się zmotywować i oswoić zanim się zacznie ![]()
I wycierac z kurzu co chwile ![]()
![]()
zawsze powtarza zaczne od poniedziałku ![]()
![]()
![]()
To prawda haha , stoi i stoi
Czasami służy jako wieszak na ubrania!
Oj to prawda żeby dziecko współpracowało to trzeba go zachęcić ![]()
Oj tak nam brat dziś robił wspólne zdjęcie to napykał z kilkadziesiąt zanim jedno wyszło bo córka się wierciła ciągle na rękach ![]()
Ja poprosilam moja mame ,zeby zrobila mi i mezowi zdjecie z małą przy choince . I mowie , zeny zrobila kilka to sobie wybiore , powiedziala , ze juz no to zaczeli sie wszyscy do nas ustawiac , a to.dziadkowie a to wujkowie , pozniej maz zmienil moja mame . Po wigilii sprawdzam zdjecia a tam z mezem mam 1
i on ma zamkniete oczy
zrobilabym powtorke ale mala juz byla wykapana , przebrana i marudzila do spania ![]()
Właśnie u mojej mamy służył przez dluuuugi czas jako wieszak na ubrania
aż w końcu tata wywiózł go na Pszok ![]()
Ja zapomniałam kompletnie o zdjeciach ![]()
dobrze, że mieliśmy śeiąteczną sesje to jakas pakiątka jest ![]()
O nie, najgorzej
jak byłam kiedyś z teściami w górach i chciałam z córką zdjęcie to potem zobaczyłam że ostrość była na tło a ja byłam zamazana ![]()
na świąteczną sesję przy choince zawsze wykorzystują moją siostrę która ma iPhone’a i uważam ją za rodzinną fotograf ![]()
@Mamaprzygod u nas też właśnie siostra robiła iPhonem i nawet nie najgorsze te zdjęcia ale tak jak mówisz wiele zdjęć a badają się może dwa czy trzy😂
U nas zdjęcia średnio wyszły mama zrobiła ich chyba z 10 i na żadne nie jest ok albo ja zamknięte oczy albo mąż patrzy gdzie indziej , to znowu maluch ma minę dziwną hahaha a na insta zdjęcia jak z bajki znajomi wrzucają ehhh
Trzeba wynajmować fotografa na wigilię
ale ja mam fioła na tym punkcie i dopóki nie ma dobrego dobrego zdjęcie to mówię że jeszcze raz
Akurat siostra ma smykałkę to jej to dobrze wychodzi , ustawi nas, byleby dzidzia zrobiła minę i jest do rameczki ![]()
O kurczę to faktycznie by się przydał hahah
Ten poniedziałek jest taki magiczny, ale ja nie lubię zaczynać od poniedziałku, bo to za dużą presję czuję w niedzielę i nigdy z tego nic nie wychodzi. A jak.zaczne z marszu, bez większego.prsygotowania to idzie ![]()
@Patrycjaw25 mój mąż może zrobić 10 zdjęć i pół może będzie się do czegoś nadawała ![]()
@Mamaprzygod ja też tak mam, robiłabym zdjęcie aż wyszło by dobre. Dzisiaj byliśmy w restauracji i na zewnątrz były takie figury różne wystawione. Zrobiliśmy sobie zdjęcie z Mikołajem, a mój syn potem się ustawiał przy pozostałych 5. Chyba spodobało mu się robienie zdjęć
Czyli nie tylko ja mam do dupy zdjęcia świąteczne
synek stwierdził że święta to idealny moment na ząbkowanie więc wigilijne zdjęcia mamy z naburmuszoną miną i wypiekami jak u pijanego krasnoludka, a wczoraj i dzisiaj nie udało się ani jednego zrobić
może za rok będzie lepiej ![]()