U mnie to jednak męża ubrania w ciąż są za duże
haha w sumie to się cieszę wole jednak swoje dawne ubrania i mam motywację żeby stracić na wadze .
Ja nie wiem jak to jest , ale mimo że waga już z przed ciąży mi wróciła a ciuchy jeszcze przyciasnawe . Wgl jeansy . ![]()
Ogólnie biodra się poszerzają i nawet jak wyjdziemy w jensy to niestety nie dopniemy się conajmniej ja tak mam teraz wejść wcisnę na tyłek ale dopiąć żadnych nie mogę ![]()
A jak długo po urodzeniu wam się biodra schodziły do wymiarów z przed ciąży ? Mi się wydaje , że mi waga już stanęła i teraz to tylko ćwiczenia coś pomogą
Ej ja już mam wagę na minusie, a w spodnie ledwo się dopięłam😯
Wow to super , no jeszcze biodra rozjechane daj sobie czas ![]()
Ja noszę męża bo moje mi są za duże hahaha mam wszystkie po ciąży rozciągnięte a i 10kg mniej niż przed ciążą . A że mąż nie ma tak dużych bioder to teraz idealnie mi pasują jego ubrania hahaha
Zazdroszcze tych kilogramow na minusie
ja po coazy dopiero minus 5 ale do stanu z przed ciazy jeszcze dłuuuuuga droga ![]()
Ja się jakoś źle czuje z tyloma na minusie chyba ostatni raz taką wagę miałam w technikum hahaha ale to samo tak leci w dół muszę po nowym roku iść na badania krwi czy to nie przez tarczycę bo i włosów dużo tracę
Ja liczę na to , że karmiąc piersią jeszcze trochę się tych kg pozbędę . Chociaż od 2 tyg waga mocno stanęła , muszę chyba jeszcze jakąś dobrą dietę wprowadzić
U mnie dopiero minus dziesięć, a nadprogramowych jest jeszcze 20 ![]()
![]()
Ja czuję się oszukana, wszędzie się naczytałam że przy KP się szybko chudnie po ciąży, a u mnie waga szybko się zatrzymała, dodatkowo przez pierwsze 3 tygodnie w nocy musiałam coś zjeść bo ciągle głodna chodziłam ![]()
Też to czytałam, ale nie ma reguły, a wręcz czasem nawet słyszałam, że kobiety na KP tyły ![]()
Też się nabrałam na ten mit “dziecko z Ciebie wszystko wyciągnie”. Nikt mi nie powiedział, że będę cały czas głodna
Troszkę zrzuciłam, ale generalnie stoję w miejscu. O ile po pierwszym dziecku było jako tako, teraz przy drugim jest gorzej, ponieważ jem gorzej, łapie coś w locie często jakieś słodycze czy pieczywo. W nowym roku mam postanowienie żeby to zmienić, przed ciążą byłam eko-sreko zdrowe żywienie i teraz chociaż trochę chce wrócić do korzeni ![]()
Yhm, to ja
Przy pierwszej córce i kp pozwalałam sobie na dużo bo przecież mała coś że mnie wyciąga. Po porodzie spadło mi 6kg i zanim zrzuciłam pozostałe to dobilam 3kg przy karmieniu
Teraz wyszłam ze szpitala -12kg jeszcze 9 ![]()
Z tym głodem podczas karmienia to masakra
karmiłam a w ttm czasie wyjadałam pączki
ale u mnie nie grało to roli bo sie objadałam a i tak chudłam wiec gitarka ![]()
Ogólnie po ciążu dużo schudłam ale po paru latach przytyłam i tą ciąże zaczynalam z 5kg na plusie porównując tamten okres. Teraz mi mąż powiedział, że mamy prawie taka sama wage ![]()
![]()
@Efektdomi moj mąż też mi tak mówi
najgorzej bo ostatnio chciałam pożyczyć od niego pasek do spodni ścianowych i był sporo za mały ![]()
A co do głodu przy KP to totalnie mnie zaskoczył, czasami zanim synek mnie obudził to budziłam się sama żeby coś zjeść
To u mnie akurat się to sprawdziło i nie umiem przybrać póki co a już nie karmię , ja to bym chciała z 5 kg przytyć bo źle się aż czuje taka
To są problemy, które manifestują w swoim życiu ![]()
@SylwiaMK mi powiedział „czy ten materac w naszym łózku nie wydaje mi się za miekki bo ważymy teraz podobnoe to powinnismy miec takie same odczucia” ![]()
Nie odpowiedziałam ![]()
![]()
Przy kp mamy większe zapotrzebowanie, ale nieraz to czasu nie mam czegoś sobie konkretnego przygotowywać do jedzenia i tak na szybko coś delikatnego zjem i tylko dla tego waga mi idzie w dół