@Kikip dziękuję
zdecydowanie jest idealna do pocieszania ![]()
To pewnie takie karmy kosztują krocie ![]()
Nasza suczka też była przez chwilę na karmie na insektach , ale dostałam ją w prezencie. Z tym , że ona jej kompletnie nie jadła. Wyciągała karmę z miski i się w niej tarzała ![]()
Akurat schodki, ubranka już mnie tak nie szokują. Ale ta karma z kangurem to naprawdę myślałam że to żart ![]()
Jeju, moja koleżanka właśnie niedawno kupiła sobie malucha chihuahua ![]()
słodkie pieski, ja bym się nie nadawała, bo nie byłabym w stanie oddać ani jednego psa ![]()
Jezu, ja bym sie kłóciła z chłopakiem kto teraz wychodzi ![]()
mieszkamy na 4 piętrze i nie wyobrażam sobie tego , żeby wychodzić
dzisiaj w nocy i nad ranem to np obudził nas pies sąsiadów , szczekał sobie tak kilka godzin
pewnie też chciał wyjść ![]()
Ogród to super opcja
moja sąsiadka to mam wrażenie że swojego psa to tylko na ten ogród wypuszcza, zrobi siku kupę i go wpuszcza z powrotem, jeszcze jej nigdy na spacerze z nim nie widziałam ![]()
To smutne
każdy piesek nawet taki z ogrodem potrzebuje pospacerować. Chociaż nasz jeden piesek jest leniwy i traktuje spacer jak karę
jak jest ciepło to są zachwycone ze mogą posiedzieć na zewnątrz i grzać sie na słoneczku
Po tylu tygodniach ogarniania kup , nieprzespanych nocy , zniszczonych mebli , rachunku za wodę bo ciągle pierzesz obsikane legowiska , to otwierasz szampana jak rodzina wyjeżdża z maluchem ![]()
![]()
![]()
Oczywiście żartuje
bo wystarczy spojrzeć na te cudo i ryczeć się chce , że za parę tygodni już nie będzie tych maluchów…. Ale niestety trzeba to sobie poukładać w głowie i mieć nadzieję , że trafił do dobrego domu.
to może w Dino kupuje taka karmę
hihihi
A tak serio to czego sie nie zrobi dla pieska żeby jadl ze smakiem ![]()
![]()
Jeju jakie piękności!!
i te cudowne małe łapki, jescze pewnie takie mięciutkie ![]()
![]()
![]()
małe cudowności! Chociaż na pierwszy rzut oka myślałam, że to szczeniaczek labradorek ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za dużo cukru jak na godzine 6:00 ![]()
Ale slodziak taki malutki ![]()
![]()
![]()
Ja kiedyś miałam szczeniaki, ale kundlowe xd bo przygarnęliśmy suczkę, która była w ciąży i ogłosiłam na fb każdy znalazł dom i miło jest jak właściciele wysyłają zdjęcia i pieski dobrze trafiły i są szczęśliwe ![]()
Nie , to akurat szpic miniaturowy ![]()
Nie no, myślę że nie w Dino ![]()
![]()
wcale bym się nie zdziwiła że z jakiegoś wymyślnego miejsca pochodzi i trzeba ją zamawiać kilka mięsie wcześniej ![]()
@MojeM1 jakie cudowności ![]()
Moje marzenie generalnie, mężowi też się szpice podobają, ale mamy w domu psiaka który nie toleruje innych zwierzaków ![]()
Szpice są piękne i bardzo mądre
powiem ci , że ja w domu też mam jedną sunie , która jest bardzo terytorialna. Jak pojawia się u nas nowy pies , to przejawia agresję i bywa ciężko
nawet ukończyłam kurs behawiorysty i zoopsychologa żeby łatwiej nam szło w tej sytuacji . Jednak niestety sunia i tak sobie ciężko radzi z nowymi domownikami ![]()
O kurde ale macie słodko w domu, mój szwagier też ma właśnie hodowlę szpicow i yorków , jak zawsze córka tam pojedzie to te maleństwa są takie słodkie ![]()
Ja mam taka wybredna kotkę Brytyjkę i już nie wiem co mam jej kupować do jedzenia😯