Ja do tostow mam takiego jakby ala grila
ale nienwiem czy poradze sobie teraz bez gofrownicy i chyba tez kupie taka z wymiennymi plytami
@Lea ja tez mam problem z miejscem na kolejny sprzet ![]()
lacze sie w bolu
Ooo dziekuje , nigdy tak nie robiłam @SylwiaMK wlansie jest bardziej gęsta @asiam1 za mna przez forum tez chodzą gołąbki ![]()
![]()
i jest taki plan żeby zrobić w tym tygodniu
@Mamii i nie trzeba mieć tyle sprzętów ![]()
Kurczak po toskańsku brzmi super, wypróbuje na pewno. Zupy krem lidlomix robi mistrzowskie to prawda. Dzięki za polecajki.
@chloria muszę przetestować ten przepis na gofry, ja robię zawsze z lidlomixa gofry belgijskie.
Przepysznie wygląda ten makaronik
A jakie macie gofrownice ? Ja mam dezala i jestem zadowolona.
Ja jak mialam lidlomoxa uwielbialam jedno zupe ale nie pamietam nazwy, z kabanosem, fasolka ![]()
Mmmmm wygląda ekstra, aż poczułam głód. Ja uwielbiam wszystkie makarony
Moja gofrownica to ta ![]()
![]()
![]()
Ja jestem bardzo zadowolona - gofry chrupiące i duże ![]()
![]()
Ja mam z dezal (dostałam) i też jest super ale cena mniej korzystna, ale jak bym miała sobie kupić to ta Twoja jest super i cena mega
Ja miałam kiedyś takie urządzenie 3 w 1 ale było bardzo słabe, miło chyba 700w (chyba z mpm) i po czasie wyłamała mi się ta część do zmiany nakładek więc mogę tylko używać jako tostera bo nie da się wyciągnąć tej nakładki ![]()
To u mnie super to dział i robi bardzo fajne gofry
Ooooo mniam brzmi super
Tak, to jest właśnie super bo nie trzeba aż tak zagracać mieszkania jak są właśnie te urządzenia kilka w 1
ja akurat wole tak, że zdecydowanie im mniej sprzętów tym lepiej ![]()
I to rzeczywiście smakuje jak taki truskawkowy miód? Jakiś posmak to daje? Mój dziadek jest pszczelarzem i takiego nigdy mi nie oferował ![]()
O matko zapomniałam o tych zupach, kiedys przy każdych zakupach brała. Ja jeszcze wietnamska lubię
O tak! Jest pyszna! Z takich gotowych zup ja jeszcze bardzo lubię z biedronki - dyniowa, z marchwi, pomidorowa, pyszne są
I z żabki też lubię te gotowe zupki zwłaszcza tajska ![]()
Tak , bo to nie sa zadne aromaty tylko prawdziwe truskawki ![]()
Wietnamskiej nie próbowałam, ale generalnie wszystkie dają radę jak ma się ochotę na zupkę, a nie na czasu ![]()
Któraś z was może piekła bułki w AF? Znalazłam przepis jakiś, ale ciekawa jestem, czy faktycznie wychodzą fajne ![]()