Szybkie przepisy na super obiady 🥗

Ja do lidlo biore przepisy z thermo i lece z ich przepisami :smiling_face:

A przepisy z termo są ogólnie dostępne czy trzeba być zarejestrowanym?

Ja jako naczelna cebula co miesiac zakladam nowego maila aby zarejestrowac sie i miec miesieczny abonament za darmo :joy::joy:

Moze nie co miesiac tylko jak mam wene na nowe przepisy :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

A to jest tak że można nieść dostęp za darmo? A to nie wiedziałam. No to jest to jakiś pomysł :rofl:

Ooo, swietny pomysł :smiley: i to masz jakąś aplikację na to czy jak?

Tak samo można robić też z innymi usługami :face_with_peeking_eye:

No, ja to samo co koleżanka robię :face_with_peeking_eye:
Co miesiąc nowy e-mail :face_with_peeking_eye::joy::joy:

1 polubienie

Taaak, jest apka i tam się rejestrujesz i sla nowych użytkowników jest miesiac za darmo :smiley:

@chloria za darmo to uczciwa cena :face_with_hand_over_mouth:

No raczej!
Poza tym ten na stronie PRZEPISOWNIA są przepisy z termomixa z krokami do przygotowania :cherry_blossom:

1 polubienie

O raju to macie tych maili a oni też to w bazie widzą. Ja też tak robiłam na Spotify dopóki nie wprowadzili funkcji wykrywania nr karty :smile: a jej się co miesiąc nie zmienia :face_with_peeking_eye:

@Mamuska357
To ja na Spoty leciałam na nowym mailu i kodze co w Media Expert dostawałam :face_with_peeking_eye:
Nie wiedziałam że karty teraz wykrywają :star_struck::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Że ja o tym nigdy nie pomyślałam :face_with_hand_over_mouth: najgorzej zakładać te maile

Kiedyś nie wykrywali a teraz już tak …, ale to też da się obejść

A to jest żeby mieć bez reklam ?

Dokładnie tak bo z reklamami można mieć bez tych ceregieli

Teraz żeruje na męża yt premium i też jest dobrze :joy:

2 polubienia

A ile się teraz płaci za premium?
A wracając do wątku , co macie na obiad ? Bo już nie wiem co mam gotować :smiley:

2 polubienia

Wlansie mam ten sam problem :see_no_evil::see_no_evil:dla dzieci chhba zrobie nalesniki a my jakiegos gotowca z torebki :rofl::rofl:

1 polubienie

Ja zrobiłam wczoraj kurczaka z ryżem i sosem tiki masala (tym w słoiku z biedronki) a do tego dałam jeszcze chlebek nan. Synek ma skok rozwojowy wiec nie mam czasu na inne obiady :frowning:

1 polubienie

Oo naleśniki to też bym zjadła :smiley: u nas dzisiaj rybka :smiley:

1 polubienie