Super Ci wyszło to sushi . Ja też tylko pałeczkami jem ![]()
@chloria zachęcona twoim obiadem też robiłam spaghetti z boczkiem, szparagiem i mascarpone
O super - mega apetycznie wygląda! Jak Ci smakował @Mamuska357 ? ![]()
![]()
@Efektdomi @Mamamalwi
Macie szczęście że jutro na sushi idę, bo mam mega ochotę! ![]()
![]()
Pyszne
, kiedyś robiłam ale bez szparagów i na śmietance …… ale ten pomysł co podałaś z mascarpone jest mega, bardzo fajny zamiennik ![]()
@Efektdomi mam tak samo, pałeczkami zupełnie inaczej smakuje
mnie nauczyła córka, bo bez jej instrukcji słabo mi szło ![]()
![]()
![]()
@Mamuska357 mega się cieszę że Ci się spodobał ten patent! Spróbuj sobie zrobić zupkę krem (pomidorowy, z pora, z białych warzyw lub jaki lubisz) i dodaj mascarpone - to jest pychota dopiero
🩷
@Mamamalwi @Efektdomi
Ta ja nauczyłam się jeść pałeczkami… jak zamówiłam pierwsze sushi w restauracji - dostałam rolki, pałeczki i włączyłam yt
Ale teraz bez pałeczek nie umie jeść ![]()
Wygląda super smacznie ! Chyba spróbuję u siebie
Oczywiście że tak zrobię, teraz będę eksperymentować z tym, bo do tej pory tylko do ciast dodawałam ![]()
mascarpon
Mogłam tylko nieco więcej wody dolać, zrobię to następnym razem
@Mamamamusia polecam, szybki i fajny przepis
Nigdy nie jadlam ? A nie czuc posmaku slodkiego ? ![]()
Nie bo w sumie sam mascarpone specjalnie słodki nie jest…. Dopiero jak połączysz go ze śmietanką i cukrem pudrem to jest ![]()
Ja sie uczylam kiedys z yt ale nie wychodziło mi ![]()
![]()
Nooo teraz to bez pałeczek nie podchodze do sushi ![]()
To chyba będzie dobry wątek - dziewczyny które mają airfryera! Jaki polecacie ? Chcemy kupić, dziś!
na pewno dwukolorowy i mąż kazał podpytać na tym moim forum
może coś doradzicie?
@Wesola95
Ja mam ale jakiś noname z aldika - kupiłam 3 lata temu na próbę. Nie do zdarcia ![]()
Ale jakbym teraz miała kupować to NINJA bym kupiła ![]()
No właśnie zastanawiamy się między Philipsem a ninja ![]()
![]()
Ja ma Philips i jestem zadowolona, ale o ninja słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii. Bierz największy jak się da bo ja mam jednokomorowy i jak chce zrobić frytki + udka to już nie ma miejsca
Ja używam COSORI pionowy dwukomorowy
Mega polecam. Dolny kosz ma dwie grzałki góra i dół. Kosze są ceramiczne. Super się je myje. Ma do dolnego kosza ruszt więc może mieć w sumie 3 poziomy smażenia. Ma też aplikację na telofon ale nie ma tam za wiele przepisów, ja tam trzymam swoje przepisy
i można za jej pomocą sterować urządzeniem zdalnie.
Ja kupiłam philipsa
i po dwóch dniach oddałam na rzecz tego
ten jest wypany, pojemny i ma mega dużo dobrych opinii.
Wszystko w nim robię: panierowane kotlety, kalafior, ryby, smażę kiełbasę, kaszankę, frytki, nogi z kury, becon, placki ziemniaczane, racuchy, ryby, rolady z mięsa czy z ciasta francuskiego ![]()
Robiłam też polędwicę wieprzową i raz pulpety w sosie
uwielbiam to urządzenie …. Bo jest szybkie i łatwe w utrzymaniu czystości
Wygląda super! Zapomniałam dodać, że szukam czegos do 600/700 zł
![]()