Szybkie przepisy na super obiady 🥗

Ja mam filipsa dwukomorowy dalam za niego 550 zl i mega jestem zadowolona :wink:

1 polubienie

Ooo! A powiesz mi który model macie?🩷

Na promocji kupiłam za 999zl ale to dalej nie jest w budżecie :blush:

Philips też ma pionowe. Wszystko zależy ile masz miejsca w kuchni. Ja mam mało blatów więc poszłam w pionowy

No wlasnie jedyny minus ze zajmuje duzo miejsca :wink:
Ale jakosciowo super co do ceny :wink:

Ooo! To właśnie na niego patrzyliśmy, jedyne co to na białą wersje :grinning: Dobra to bierzemy :muscle:t2:

@Mamuska357 taak, są też pionowe ale to też już cena wyższa :wink:

2 polubienia

U mnie dziś na lunch tarta ze szparagami, pomidorami i mozzarellą na cieście francuskim :herb:

5 polubień

O mniam wyglada pysznie :wink:

1 polubienie

Pyszności jak zwykle :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Wygląd stajnie i apetycznie. Widzę że szparagi królują w Twojej kuchni

1 polubienie

Wygląda pysznie, podasz przepis ? :heart_eyes:

1 polubienie

@Magdallenka0897
Proszę :slight_smile:

1 polubienie

Dziękuję ! Wygląda na prawdę smakowicie :heart_eyes:

1 polubienie

Podziwiam te wasze orgazmy do tego Dania :joy: ja tego nie jem :face_with_hand_over_mouth:

Ja mam Cosori i to moja najlepsza przyjaciółka :pleading_face::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: używam praktycznie codziennie, ratuje mnie wtedy kiedy nir mam w co ręce wlożyć a starszak chce obiad :woman_shrugging:t3: jak i sprawdza mi się super do bardziej wymagających rzeczy. No i najwazniejsze dla mnie, że chciałam ograniczyć smazone potrawy i z jego pokocą się udalo :wink:

Ja kupilam jakis zwykly 2 komorowy na promce w poco .
Dalqm za niego 50 euro i jest swietny . Wiem , ze mozna kupic tez za 800 zl , ale w sumie dla mnie bylo to bez sensu , bo kupowalam na probe , nie wiedzialam czy mi sie sprawdzi jestem mega zadowolona :grin: jakby sie popsul to tez bym kupila jakks na promce :sweat_smile:
Z wygladu mam taki sam , tyle , ze moj chyba nie ma wifi :sweat_smile:

Wzięliśmy philipsa, wyszło nam 425 zł za dwukomorowy, bo też nie chcieliśmy płacić od razu z 800 stówek bo nie do końca mamy przekonanie czy na pewno będziemy tak intensywnie używać :face_with_peeking_eye::grinning: a do tego dobrałam sobie mopa elektrycznego :sweat_smile::grinning:

2 polubienia

Mój mały krytyk kulinarny polubił się z krakersami :smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień

A to krakersy z airfryera?

Macie jakieś swoje ulubione przepisy z frajera którymi chcecie się podzielić? :grinning: chętnie wypróbuję :heart: