@asiam1
Moja mama ma z tej firmy, ale jednokomorowy i jest bardzo zadowolona ![]()
O mega wyszły @Efektdomi 🩷
Muszę wypróbować też 🩷
Taaak, z air fryera ![]()
![]()
wyszły fajne, chrupiàce ![]()
@chloria zrób bo serio fajna alternatywa 🩷
Oooo wyglądają jak te co ja wrzuciłam 2 dni temu? Rozbiłaś z pomidorami i papryką?
Też robiłam małemu właśnie 2 dni temu
Ale jest chyba jeszcze trosze za mały u jakoś gorzej mu się je gryzie
My teściowej kupowaliśmy na święta i jest mega zadowolona z Philipsa. Moja mama też go ma, i się jej podoba że całego kurczaka może upiec. My mamy jakiś z biedronki i frytki moim zdaniem lepsze robi
ale mały, jednokomorowy
Mmmm wygląda fajnie aż mi zaczęło burczeć w brzuchu
O bialego nie widzialam;)
Fajny talerz tez mam takie hihi ![]()
![]()
I jak smakowały fryteczki? Polecam ci wcześnie osuszyć ręcznikiem ziemniaki i kupić ten psikacz do oleju. Mój mały uwielbia omleta z serka wiejskiego zresztą ja też go lubię. Serek wiejski, jajko i trochę mąki do air fryer na 180 stopni 20 min i do tego dżemik pychaaa
Ooo! Przyjmę każdą radę
i każdy dobry przepis!
Frytki wyszły smaczne, wzięłam jakiś przepis z bazy przepisów, ale że to już godzina 21 to trochę na szybko robione i skróciłam czas pieczenia ![]()
Ja też je uwielbiam
a ten psikacz jest fajny ![]()
@chloria masz talent! Sushi jak z restauracji
@Efektdomi jak robisz te krakersy ?
Oooo biały. Fajnie wygląda. I nawet nie zajmuje aż tyle miejsca bo wygląda na zgrabny. Ja polecam frytki z batatów. Tylko wcześniej je trzeba namoczyć przez jakiś czas w wodzie, osuszyć i następnie dać przyprawy ![]()
![]()
Tak. Też je kocham ja dodaję przyprawę do ziemniaków mają taki fajny ziołowy posmak ![]()
Ja robię mieszankę z tego przepisu i bardzo mi smakują
Też robię bataty z tego przepisu. Czasem jak mi się śpieszy to zamiast tych przypraw daję przyprawę do ziemniaków z lidla.
@Mamuska357 Pysznie wygląda, lubię takie obiadki ![]()
Kurczaczka też w AF od razu robiłaś czy najpierw przesmazalas? ![]()
Ja jestem fanką frytek z AF i zawsze cała porcja jest dla mnie bo mąż się nie przekonał
ale może to też kwestia ziemniaków ![]()