Mi pierwszy również pokazał tą druga kreseczke mało widoczną z że wiedziałam że jestem w ciązy to z 4 dni później zrobiłam drugi i jak sie okazało na drugą kreseczke nawet sekundy nie musiałam czekać.Pojawila sie odrazu,
Czasem jest też tak, że testy różnych firm rożnie pokazują - warto tego samego dnia sprawdzić na dwóch różnych
to prawda 1 test który zrobiłam na poczatku pokazywał 1 kreske a na 2 dzien dwie kreski
u mnie pojawiły się mdłości i brak miesiączki a test potwierdził to
ja miałam i tak niereguralne miesiaczki wiec nawet na to nie zwracałam uwagi, ze moze byc to ciaża…
ale mąż zauważył, że mi ''cycki rosna" hehe no i tak jakoś zrobiłam test, a ten z kolei wyszedł pozytywny ![]()
moja kolezanka odkryla ze jest w ciazy w 7 miesiacu ! w ogole po niej nie bylo widac a w 8 to juz niezle pokazal sie brzuszek ![]()
Ja mdłości nie miałam. Miałam tylko brak miesiączki i pewność jeszcze przed stwierdzeniem tego faktu że jestem w ciązy. Test ciążowy jedynie mnie upewnił w moich przekonaniach.
ja mdłości miałam przez pierwszy trymestr. w sumie to one naprowadziły mnie na to ze jestem w ciąży
Ja rok temu o tej porze zakupilam pierwszy test ciazowy.
Ja mdłości jakotakich nie miałam . czasem przeszkadzaly mi zapachy ale wymiotów nie miałam.
Mnie troszeczke pobolewal brzuch. Poza tym bylam sennna i po pracy od razu kladlam sie spac. Brak okresu wogole nie zauwazylam…
ja tez nie zostawilam, moze zostawie przy kolejnej dzidzi
Mój test z dwoma kreseczkami znajduje się w pudełeczku z ciążowymi i dziecięcymi pamiątkami, które mamy zamiar dać synkowi gdy troszkę podrosnie:)
ja zrobilam test i pierwszy wyszedl negatywny a prugi pozytywny
U mnie również pierwszy test wyszedl negatywnie a drugi pozytywnie. Jak widać tak bardzo często sie dzieje. Widać to po opiniach.
Ja testu nie zachowałam na pamiątke.Nie wiedziałam czy z niego nie rozwiną się z czasem jakieś bakterie. Teraz troszke żałuje że nie zrobilam sobie zdjęcia pamiątkowego.
u mnie również 1 test wyszedł negatywny, w 27 dc.
zaluje ze nie zostawilam na pamiatke, ale usg jest wklejone do albumu:)
Ja kilka badań usg mam w albumie. Zarówno te zwykłe jak i 3d
co do testow ciazowych to w poniedzialek musze sobie zakupic no bo miesiaczka twardo mi ise spoznia
ja zaczynam wywolywac zdjecia do albumu bo mam narazie wszystkie na plytkach
ostatnio również zrobilam sobie test, ale okazał się negatywny niestety