Ubranka z lumpeksu

Ja znalazlam dzisiaj takie :see_no_evil::see_no_evil: ale po konsultacji z chatem okazalo sie ze to podróba :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Ciekawe jak to poznał :see_no_evil:

Kurczę ale i tak ogólnie spoko , zależy jeszcze za ile xD

40 zl - 30 %
@Magdallenka0897 niby po podeszwie :rofl::rofl::rofl:

No tym bardziej że to drogie buty @ewelka8990 ale czat często też pisze głupoty :rofl::see_no_evil:

To prawda ja się wiele razy natknęłam

Trzeba było sprawdzić czy mają numer seryjny w środku. Chat czasem też pisze głupoty

Wlqsnie zadnej metki zadnych nr ;(

Kiedyś gdzieś czytałam, że oryginalny but ma 7 znaków w sensie 7 Logo, ale czy to prawda, to nie wiem :smiling_face_with_tear:
Ja butów i tak bałabym się kupić w lumpie, nigdy tam nie zaglądam nawet

No to pewnie replika była faktycznie chociaż wykonanie dość dobre jak ze zdjęcia.

To tu bym naliczyla 4 ale.w sumie gdzie umiescic reszte na takim bucie :see_no_evil::see_no_evil::rofl:

1 polubienie

Dziewczyny czy możecie polecić gdzie kupie grubsze i fajne jakościowo rajstopy dla Córeczki rozmiar 62?
Zamówiłam ze Smyka 56/62. Niby 100Den a cienkiutkie strasznie.
Mala dostala kilka sukienek i tak moze bym jej zalozyla od jakiejś okazji :slight_smile:

Wiesz co, dawno to słyszałam, ale wydaje mi się, że to mimo wszystko mit :rofl:

Ja mam rajstopki z Sinsay. Kupowałam stacjonarnie i jestem zadowolona.
Inne rajstopki brałam w smyk lub C&A

EDIT: brałam też w Action, jakość mają fajną, ale też nie są jakieś super grubasne

To ty chyba okupiona jesteś na wszystkie rozmiary :wink:

Z sinsay takie male są? Na stronie widze tylko od 74 bodajze

Też mi się kojarzy że są większe tylko. W Pepco się trafiają fajne białe. Ostatnio widziałam z takim wzorkiem fajnym.

U nas w Pwpco najmniejsze byly 68.

I najlepiej z rana koniecznie :crazy_face:

Oj nie pamiętam. Takie mniejsze to na 100% brałam też w C&A