Ubranka z lumpeksu

A gdzie zazwyczaj chodzisz, jak już jesteś w Lbn? Ja pamiętam fajny lub był na lwowskiej ale tam nie ma gdzie zaparkować

@karolina27034 to ty nie znasz zasady że jak po coś jedziesz to tego nigdy nie ma a jak coś idziesz przypadkiem to najfajniejsze rzeczy trafiasz

1 polubienie

Ja odpuszczam w upały - ale nooo ciągnie mnie :smiley:

Ja dawno nie bylam moze wybiore sie w czwartek :sweat_smile:

1 polubienie

Myślałam że mi się uda :laughing::sob::sob:

1 polubienie

U mnie słabo w tym tygodniu, tylko jedna pizamkę z hm dorwałam

2 polubienia

Coś słaby drop był chyba w każdym lumpie :confused:

1 polubienie

U mnie teraz ma byc wyprzedaż towaru jak co roku na lato wiec będzie gorszy sort

1 polubienie

A to chyba wszędzie tak , ogólnie nawet w sklepach jakieś takie dziadostwo teraz

1 polubienie

Też mam wrażenie że w sklepach właśnie w okresie wakacji jest taka zapchaj dziura. Aby coś wystawić ale nic konkretnego

I tak podziwiam że potraficie coś znaleźć ja na lumpach nigdy nic nie znalazłam , ja jestem bardziej #team VINTED :sweat_smile:

2 polubienia

Wiesz ten ciuch był kiedyś na wrońskiej ale przenieśli go w tamtym roku tam za baby fantem jak się jedzie na męczenników majdanka .

To niedaleko mojej teściowej :laughing::laughing:

2 polubienia

Ja na Vinted tylko sprzedaje i to też za praktycznie bezcen. Jestem na fb na grupie o oszustwach tam i co ludzie potrafią wymyślić dla 20 złotych, to mi się e głowie nie mieści…
szkoda, bo sam zamysł platformy był bardzo fajny - wyprzedaj za grosze coś, co i tak byś wyrzucił/oddal, a ludzie handlują ubraniami z Shein, ukrywają że są stamtąd, przebijają cenę o 300/400%. Strach coś kupić. Jakbym chciała chiński kawałek plastiku, to zamówiłabym przez Shein za 20, a nie za 100 od kogoś z Vinted…

2 polubienia

Na Vinted już tyle razy widziałam ciuchy dziecięce z shein i wstawione z opisem , że z butiku , a cena większa niż na shein . Wystarczy wrzucić w wyszukiwanie obrazem w Google .

1 polubienie

Ludzie kombinują na każdy sposób , żeby tylko coś zarobić

1 polubienie

Oj taak , ja często sprawdzam ubrania :laughing: robię scren na Vinted i wrzucam w Google nic się nie ukryje :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ja tak samo , a ostatnio rozglądam się za sukienkami na chrzest powoli i tak sobie na Vinted patrzałam , to właśnie jest bardzo dużo z shein / temu itd. i wystawione za 150 zł , a kupione za 70-80 zł . I oczywiście nie ma dopisku, że to z chińskich stron .

Oo tak ! Czasem myślę że na Vinted kupię taniej sukienkę z shein ale tam to mi zrobią czasem taką obniżkę że wychodzi za grosze :laughing:

Najgorzej że w lumpach też jest masa ubran z shein, Sinsaya czy Primarka a ceny jak za nowe :joy:

1 polubienie

No też prawda, jak szukam sukienki taki na jakąś imprezę to idę w pierwszy dzień dostawy bo wtedy jest szansa że coś wybiorę , a tak to przeważnie idę w ostatni dzień żeby kupić coś taniej bo taki jest zamysł lumpa :laughing::laughing:

1 polubienie