Ja mam panią, która ściąga ubrania takie jak next, newbie i ma naprawdę piękne jakościowo te rzeczy!!
jak ktoś będzie chciał, to poszukam jej nicku do profilu na Vinted
Ooo to podaj , z chęcią zerknę
Zwłaszcza teraz gdzie nawet nie musisz uszkadzać ubrań tylko napisać do AI przerób mi zdjęcie tak, że wygląda na zniszczone i masz przechlapane
Dokładnie, a jednak jak sprzedaje coś za 15 złotych, to i tak nie zarobisz, bo ja np nie pakuje w reklamówki, bo wg mnie to niechlujne. Mam kupione foliówki, wkładam jeszcze przedmiot w kartonik, żeby się nie uszkodziło… zarabiam na tym naprawdę grosze… jeszcze zawieź do paczkomatu czy punktu, a wydrukuj etykietę itp… często jestem na 0 o ile nie na minusie
a weź jeszcze nagraj cały proces, żeby nikt cię nie oszukał na koszulce za 10…
I jeszcze w lumpie można spotkać pepco , wtedy są metki „so cute” jakoś tak .
Tak, so cute są z Pepco ![]()
Ja dzisiaj do lumpa pojechałam i proszę teoche canpolu i Szumiś
nam akurat nie potrzebny bo mamy już ale wychodził bardzo tanio
O super i widac ze w dobrym stanie ![]()
To ja gdzieś takiego mam. Starsza dostała jak się urodziła nie korzystałyśmy ani przy niej ani przy małej
Stan super a był po 8 zł ![]()
@AnetteSo my też mamy takiego tylko chłopca i tez z lumpa i używamy
na jedno dziecko działa na drugie nie był nawet taki wątek kiedyś ![]()
Tylko kwestia czy była sama maskotka czy ten cały system szumiący bo to przecież jest oddzielna rzecz. Bo możesz go wyciągać pamiętam że jeszcze było do tego jakieś serduszko
Jaki ładny nic nie zniszczony z tego co widzę ![]()
miałem w planach lumpa ale zakupy mnie tak wykończyły i jesze jest już ciepło ![]()
![]()
Cały był z serduszkiem ![]()
U mnie dzisiaj takie łowy lumpeksowe i to nie w dodatku dzień bez dostawy. Fakt , że rozmiary spore ale no żal było nie wziąć jak zawsze
.
Sweterk z falbanką cudny ![]()
Sweterek jeszcze z metką, a jęki ładny
Hahha o widzisz to możesz tam zajść kiedyś zobaczyć , a byłaś tam na zemborzyckiej , tam podobno fajne rzeczy są.
Jakie śliczne ![]()
tak mi się podobają takie dziergane ubranka a nigdy nie mogę na takie trafić ![]()
![]()
Kurde jak patrzę na te Wasze łupy to tak tęsknię za zakupami
z tym moim małym pasożytem to się nie da nigdzie pójść bo nie “wysiedzi” spokojnie w wózku. Czekam aż będę miała odpowiednie nosidło to będę próbowała ![]()