Ubranka z lumpeksu

Ja mam panią, która ściąga ubrania takie jak next, newbie i ma naprawdę piękne jakościowo te rzeczy!! :heart: jak ktoś będzie chciał, to poszukam jej nicku do profilu na Vinted

1 polubienie

Ooo to podaj , z chęcią zerknę

Ma też grupę na fb, na której robi transmisję etc pod nazwą Scandi Owl

1 polubienie

Zwłaszcza teraz gdzie nawet nie musisz uszkadzać ubrań tylko napisać do AI przerób mi zdjęcie tak, że wygląda na zniszczone i masz przechlapane

1 polubienie

Dokładnie, a jednak jak sprzedaje coś za 15 złotych, to i tak nie zarobisz, bo ja np nie pakuje w reklamówki, bo wg mnie to niechlujne. Mam kupione foliówki, wkładam jeszcze przedmiot w kartonik, żeby się nie uszkodziło… zarabiam na tym naprawdę grosze… jeszcze zawieź do paczkomatu czy punktu, a wydrukuj etykietę itp… często jestem na 0 o ile nie na minusie :rofl: a weź jeszcze nagraj cały proces, żeby nikt cię nie oszukał na koszulce za 10…

1 polubienie

I jeszcze w lumpie można spotkać pepco , wtedy są metki „so cute” jakoś tak .

1 polubienie

Tak, so cute są z Pepco :grin:

Ja dzisiaj do lumpa pojechałam i proszę teoche canpolu i Szumiś :grin: nam akurat nie potrzebny bo mamy już ale wychodził bardzo tanio

2 polubienia

O super i widac ze w dobrym stanie :slight_smile:

1 polubienie

To ja gdzieś takiego mam. Starsza dostała jak się urodziła nie korzystałyśmy ani przy niej ani przy małej

Stan super a był po 8 zł :sweat_smile:

@AnetteSo my też mamy takiego tylko chłopca i tez z lumpa i używamy :slight_smile: na jedno dziecko działa na drugie nie był nawet taki wątek kiedyś :grin:

2 polubienia

Tylko kwestia czy była sama maskotka czy ten cały system szumiący bo to przecież jest oddzielna rzecz. Bo możesz go wyciągać pamiętam że jeszcze było do tego jakieś serduszko

1 polubienie

Jaki ładny nic nie zniszczony z tego co widzę :heart_eyes::heart_eyes: miałem w planach lumpa ale zakupy mnie tak wykończyły i jesze jest już ciepło :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Cały był z serduszkiem :grin:

1 polubienie

U mnie dzisiaj takie łowy lumpeksowe i to nie w dodatku dzień bez dostawy. Fakt , że rozmiary spore ale no żal było nie wziąć jak zawsze :rofl:.

5 polubień

Sweterk z falbanką cudny :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Sweterek jeszcze z metką, a jęki ładny

Hahha o widzisz to możesz tam zajść kiedyś zobaczyć , a byłaś tam na zemborzyckiej , tam podobno fajne rzeczy są.

Jakie śliczne :face_holding_back_tears::heart_eyes: tak mi się podobają takie dziergane ubranka a nigdy nie mogę na takie trafić :face_holding_back_tears::heart_eyes:

Kurde jak patrzę na te Wasze łupy to tak tęsknię za zakupami :see_no_evil: z tym moim małym pasożytem to się nie da nigdzie pójść bo nie “wysiedzi” spokojnie w wózku. Czekam aż będę miała odpowiednie nosidło to będę próbowała :joy: