Ulewanie u niemowląt

Wiesz co Ja też się staram jeść w tym samym czasie co je mała i ona widzi że my jemy różne produkty różne struktury i też wręcz to samo łapie.

A już przede wszystkim było to widoczne na wakacjach

1 polubienie

Fajnie że mają apetyty.

Ja jak powiem do synka idziemy na cycek mniam mniam mniam to pokazuje palcem sypialnie i tam biegnie i czeka przy łóżku od mojej strony

1 polubienie

Jeju jak słodko nauczony :face_holding_back_tears:

TAaak :slight_smile: Moja tak samo leci rano na podusie i na łóżko i bedzie mleczko z butelki piła, a do tego 5 smoczków w rece i jeszcze butelke trzyma :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::grinning:

@MamaSloneczka :smiling_face::grin: to tak ja syn mojego siostry jak je to trzyma smoczek i wyciąga tylko jak idzie w kierunku jego buzi łyżka albo widelec :rofl:

1 polubienie

Moja mała raczej z nią też problemu nie będzie z jedzeni gorzej w drugą stronę ciągle by jadła :sweat_smile::grin::smile::rofl:

1 polubienie

No u nas mała królewna to wszystko zjada co tylko dostaje :sweat_smile: śmieszne że najpierw uszy jej się trzęsą na sam widok ze będzie prawdziwe jedzenie, potem pierwszą łyżeczkę to trzeba tak trochę na siłę, żeby poczuła że to jedzenie faktycznie jest, a potem to aż pomaga sobie wkładać do buzi :face_with_hand_over_mouth:

Jejku u nas to samo ja już czasami jem w ukryciu bo mały jak zobaczy że ja coś jem to potrafi się rozpłakać na widok jedzenia :dizzy_face: a jeszcze mu nie daje dań które myjemy tylko gotuje osobno …

Ja w tym czasie daje synkowi jakąś przekąskę żeby jadł razem z nami, np pancake, gofr, starte jabłko czy jakiś inny owoc warzywo

1 polubienie

No właśnie muszę też zacząć tak robić :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Hahaha to ja to samo , muszę się ukrywać jak coś chce zjeść :rofl::woman_facepalming::sweat_smile:

A myślałam ze tylkko u mnie tak jest … bo córka noe wygląda jakby mieliła buzią non stop a jadłaby co chwilę :roll_eyes: już czasem mówię że ide do kibelka zjeść bo sie nie da inaczej ale i tak jem przy stole i jej muszę dawać… a jak starszą karmie to ją muszę do łóżeczka włożyć przecież bo inaczej to wiesza się po krzesełku do karmienia i nie mozna karmić starszej :confused:

Też daje małej coś innego , ale zawsze duża ciekawość co jemy jemy :smile::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Oj to jest straszne i ten pisk i to wyrywanie :laughing::laughing::laughing:

1 polubienie

I te duże oczy tak na ciebie patrzą :sweat_smile::sweat_smile:

Ja wyciągam telefon żeby nie zasnąć , za bardzo zmęczona jestem

Mój też ma taki etap właśnie że chce jeść wszystko co jem ja lub mąż. Musimy chipsy czy popcorn jeść w ukryciu. Słodycze też. A jak gotuje to tak żeby mógł jeść bo uwielbia braz rzeczy z naszych talerzy.

1 polubienie

Znowu dziś zasnęłam w nocy na karmieniu ja chyba serio jakiś budzik sobie będę ustawiać :woman_facepalming:t2:

A u małego dziś noc super minęła :upside_down_face::laughing::smiling_face: jedno karmienie o 4 :face_with_hand_over_mouth: a poszedł spać po 21

Ja się obudziłam z piersią na zewnątrz , wszystko mokre :face_with_peeking_eye: nie wiem jak długi tak spałam