Ulewanie u niemowląt

Tego nienawidziłam przy karmieniu piersią o Jezu jak ja tego nie znosiłam

1 polubienie

No nic przyjemnego :face_with_peeking_eye: czekałam aż mąż wróci z pracy żebym wzięła prysznic :laughing:

To mi się udawało zasnąć ale zawsze było to już po karmieniu jak mały spał na mnie :rofl: ale zawsze sie bałam że spanie mały czy cos bo jednak ostrzegają przed tym

Ja tak samo tyle że nic mokrego bo mi nie ciekło, ale kurde to już kolejny raz mi się zdarza a zapewne mało to odpowiedzialne

Ja ostatnia noc tak spędziłam , że był cały czas na mnie :face_with_peeking_eye:
@Paulina.K ni nie wyglada to też ładnie :laughing: dobrze ze spalam sama

1 polubienie

@Paulina.K ja też przysypiam z małą na nocnych karmieniach :see_no_evil: czasem mam tak dziwnie że słyszę jak jęczy, boję się że śpię z nią na rękach a potem się orientuję że już ją wcześniej odłożyłam, zasnęłam na nowo i to już nowa pobudka :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja przysypiam jak syn jest na podpuszce do karmienia nie odłożony :woman_facepalming:t2:

Tak to ja też z małą na rękach czasem :see_no_evil:

No to u nas ostatnia noc była dobra i nawet synek spał część mowy we własnym łóżeczku :smiling_face:

My spaliśmy sami więc został na łóżku :face_with_peeking_eye: dziś już będę konsekwentna i odłożę do dostawki :face_with_peeking_eye::laughing:

1 polubienie

Jeszcze jest mały i teoretycznie nie powinien jeszcze mieć przyzwyczajeń

Niby nie a jednak warto przyzwyczajać od małego :smiling_face: ja się bardzo cieszę że od początku mała śpi u siebie :see_no_evil:

2 polubienia

Nie chcę żeby dostawka służyła jako mebel :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

Bardzo dobrze! Trzymam kciuki :heart:

Ja przy karmieniu zasypiam i śpią obok mnie, jak się obudzę to odłożę do łóżeczka i najgorzej jak wtedy się obudzi na nowo :neutral_face: z perspektywy czasu to najlepiej spali i zasypiali jak mieli 4-6miesiecy

Zawsze możesz sprzedać dostawkę albo s Howard i przygotować dla drugiego malucha

Spróbowałam go dać :laughing: i jak tylko wylądował w dostawce od razu otworzył oczy :eyes: te bobasy mają jakieś radary

1 polubienie

U nas było to samo :frowning: od 2 miesiąca życia już spał tylko z nami :frowning: i teraz się douczamy. Trzymam za Was kciuki i dużo cierpliwości :heart:

A oduczył się chociaż ? Czy ciężko to idzie?

Ja pamiętam jak by okres że chyba z mężem godzinę czekaliśmy aż twardo uśnie mi na rękach w łóżku i potem szłam z nim do dostawki i na palcach do słownie odchodziłam by najmniejszy szum go nie obudził

Są memy jak rodzica odkłada dziecko i wychodzi a dziecko za nim albo jak rodzice z łóżeczka Idze a dziecko już siedzi