Ulewanie u niemowląt

Różnie. Przeważnie ładnie ale zdarzaj się też ciężkie noce . Jak jest przeziębiony to myślałem że będzie gorzej , ale śpi ładnie tylko się budzę kilka razy w nocy żeby odciągnąć Katar

Ooo ciekawe. Ale spał przy niej?

@MamaSloneczka biedne dziecko dostało telefonem w głowę :smiling_face:

To mój synek był bezproblemowy jeśli chodzi o ulewanie…. Owszem miał takie fizjologiczne na początku ood czasu do czasu ale to tyle było

Niee tylko patrzył jak taka mała ćma :laughing:

1 polubienie

Ja w nocy nie używam telefonu, jak karmie to niestety zasypiam przy tym

2 polubienia

Ja też właśnie. Dziś znów przerażona się obudziłam że śpię na leżąco z małą na brzuchu ale na szczęście to znów tylko efekt autopilota :see_no_evil:

Teraz mały nie chce już spać na mnie na , widzę że się kręci wierci i jak go poloze obok to się uspokoi ale to w nocy w dzień tyko na rękach

1 polubienie

No u nas dziś znów też tylko na mnie. Na spacerze udało się do wózka odłożyć na całe 25 minut :see_no_evil:

1 polubienie

Moja córka nie chciala tak spać na mnie a to takie slodziutkie, kilka razy tylko sie udalo🥰

Moj spał na mnie jak był przebodzcowany i to jest fajne na początku ale potem jak coś tyłek boli od siedzenia całą noc to już nie jest to takie fajne

1 polubienie

Ojjj też bym chciała żeby moja tak na mnie usnęła :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: niestety jeszcze jej się nie zdarzyło

No to rekord :laughing: ja odłożyłam na kanapę i spał dość dlugo jak na niego . Za ten czas co nieco się dało ogarnąć haha

1 polubienie

Moja na szczęście zawsze śpi na spacerku , to dzisiaj jak pada to na spokojnie sama zasnęła

U nas ulewanie bylo mocne, w sumie zdarza sie do dzis, ze cos poleci, ale jest znacznie lepiej. Do momentu RD to bylo po kazdym karmieniu. Zageszczalam pokarm, dostawalismy syropy na refluks i po czasie pomoglo.
Gorzej jak mlodemu uleje sie po 30-40 min. Od obiadu i jeszcze mleka z rana, a ja tego nie zauwaze :joy: lubi sie taplac w takich konsystencjach

Rekord to dwa dni temu jak od 9 zasnęła o 16 na 15minut :see_no_evil:

Mój zależy od dnia ! Czasem śpi ale się wtedy zatrzymaj na chwile :laughing::laughing:

Moja śpi jak idziemy a jak się zatrzymuje to od razu duże oczy :rofl::see_no_evil: one dbają o naszą dietę żeby mało jeść i dużo chodzić :sweat_smile:

Ja się czasem zastanawiam jak mnie ktoś widzi jak tak szybko idę to co sobie myśli :rofl:

Myślę , że każda matka nas rozumie :smiley:

Moja prawie wcale nie śpi nie spała na spacerach :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: bardzo mało spiku ma . Lubi obserwować dużo :grin:

Mój moim zdaniem widzi drzewa bo jest taki spokojny i obczają co przed nim a jak wyjedziemy to zaczyna machać główką