Różnie. Przeważnie ładnie ale zdarzaj się też ciężkie noce . Jak jest przeziębiony to myślałem że będzie gorzej , ale śpi ładnie tylko się budzę kilka razy w nocy żeby odciągnąć Katar
Ooo ciekawe. Ale spał przy niej?
@MamaSloneczka biedne dziecko dostało telefonem w głowę ![]()
To mój synek był bezproblemowy jeśli chodzi o ulewanie…. Owszem miał takie fizjologiczne na początku ood czasu do czasu ale to tyle było
Niee tylko patrzył jak taka mała ćma ![]()
Ja w nocy nie używam telefonu, jak karmie to niestety zasypiam przy tym
Ja też właśnie. Dziś znów przerażona się obudziłam że śpię na leżąco z małą na brzuchu ale na szczęście to znów tylko efekt autopilota ![]()
Teraz mały nie chce już spać na mnie na , widzę że się kręci wierci i jak go poloze obok to się uspokoi ale to w nocy w dzień tyko na rękach
No u nas dziś znów też tylko na mnie. Na spacerze udało się do wózka odłożyć na całe 25 minut ![]()
Moja córka nie chciala tak spać na mnie a to takie slodziutkie, kilka razy tylko sie udalo🥰
Moj spał na mnie jak był przebodzcowany i to jest fajne na początku ale potem jak coś tyłek boli od siedzenia całą noc to już nie jest to takie fajne
Ojjj też bym chciała żeby moja tak na mnie usnęła ![]()
niestety jeszcze jej się nie zdarzyło
No to rekord
ja odłożyłam na kanapę i spał dość dlugo jak na niego . Za ten czas co nieco się dało ogarnąć haha
Moja na szczęście zawsze śpi na spacerku , to dzisiaj jak pada to na spokojnie sama zasnęła
U nas ulewanie bylo mocne, w sumie zdarza sie do dzis, ze cos poleci, ale jest znacznie lepiej. Do momentu RD to bylo po kazdym karmieniu. Zageszczalam pokarm, dostawalismy syropy na refluks i po czasie pomoglo.
Gorzej jak mlodemu uleje sie po 30-40 min. Od obiadu i jeszcze mleka z rana, a ja tego nie zauwaze
lubi sie taplac w takich konsystencjach
Rekord to dwa dni temu jak od 9 zasnęła o 16 na 15minut ![]()
Mój zależy od dnia ! Czasem śpi ale się wtedy zatrzymaj na chwile ![]()
![]()
Moja śpi jak idziemy a jak się zatrzymuje to od razu duże oczy ![]()
one dbają o naszą dietę żeby mało jeść i dużo chodzić ![]()
Ja się czasem zastanawiam jak mnie ktoś widzi jak tak szybko idę to co sobie myśli ![]()
Myślę , że każda matka nas rozumie ![]()
Moja prawie wcale nie śpi nie spała na spacerach
bardzo mało spiku ma . Lubi obserwować dużo ![]()
Mój moim zdaniem widzi drzewa bo jest taki spokojny i obczają co przed nim a jak wyjedziemy to zaczyna machać główką