nasz mały na początku tylko trochę ulewał a teraz praktycznie w ogóle, za to bardzo się ślini
pratycznie każde dziecko i mama musi prze to przejśc
cóż może troche nie komfortowe ale jakoś trzeba się z tym problemem przemęczyc
na samym poczatku ulewanie i kolki a potem zabkowanie ![]()
u nas ulewania też nie było
ulewa i wymiotuje mimo zmiany mleka problem pozostal
marysiaz podobno enfamil ma jakieś specjalny proszek dla dziecka który dodaje się do mleka i dzięki temu dziecku sie nie ulewa. ale musisz zapytać w aptece
u nas tylko troszkę się ulewa
marzena_161 o dzis bede w miescie to zapytam bo szkoda jak ona sie tak meczy, zeby to tylko ulewanie było
to jest NUTRITION dodawany do mleka, ktory powoduje ze dziecko tak nie ulewa…ja to stosowalam ale mi to polecil lekarz
moja mało ulewała
wydaje że lepiej zapytać lekarza
u nas dużo ulewał ale nic na to lekarka nie dała
moze kilka razy malej sie ulalo ale to chba bylo berdziej odbicie po jedzeniu i ulanie sie
u nas ulewanie zaniklo okolo 1 miesiaca i do teraz juz jest spokoj
na początku ulewanie to normalna rzecz, dobrze jest kłaść dziecko na boku
ja akurat okres kiedy ulewal moj syn wspominam niezbyt przyjemnie - wrecz bylo to dla mnie uciazliwe
A mnie ulewanie córki akurat nie umęczylo. Nie miała ona takich ciężkich tych dni.
jednych ulewanie nie meczy poniewaz jest nieduże. Sa jednak również dzieci które bardzo ulewają. Wtedy trzeba przywiazać wiekszą uwagę aby dziecko podczas ulewania sie nie zachłyslo.
no ja z ulewaniem mialam tak, ze jak synek ulal i pomoczyl kaftanik to ja nawet nie zdazylam pozapinac nowego i znowu bylo ulane :(( z praniem pomalu nie nadazalam
najgorzej jak dziecko ulewa i nie przybiera na wadzę, wtedy można się martwić, nasze dziecko mało ulewa więc nie mamy powodu do obaw