No ja też całkowicie nie wyobrażam sobie zrezygnować z soli bo np ziemniaki czy makaron muszę cgociaż troszkę dosolić. Ale przy dziewczynkach nauczyłam się dużo mniej solić. Ala póki co nie je nic posolonego a Karolinka je takie i takie
No o mineralkę chodziło mi bo ważne, żeby była NISKOSODOWA… a sól zwykłą - można z powodzeniem zastąpić solą morską (dużo zdrowsza i nie zatryzmuje)
A czy możecie doradzić jak to jest z obuwiem? Można nosic buty na obcasie czy raczej płaskie??
Ja wolałam płaskie ale taki delikarny i stabilny obcasik nie powinien przeszkadzać
ja nosiłam z lekkim obcasem i na grubszej podeszwie, za nic w świecie nie dałam rady chodzić w adidasach, pięta mi sie zapadała i nogi strasznie bolałay
Barkamalutka ja myślę, że nie ma na to jakiegoś “nakazu”, ubieraj buty, w jakich Ci wygodnie. Należy tylko unikać bardzo wysokich obcasów
No właśnie,z obcasami to bym raczej nie przesadzała mimo wszystko.
Ja w drugiej ciązy latałam tylko w adidasach albo balerinkach. Bo inczej za starszą nie mogłam nadążyć
arzana ja sobie nie wyobrażam ganiania za starszym dzieckiem… Jak byłam w ciąży, to pod koniec to ja się dosłownie toczyłam, nie szłam…
ilonka ja się toczyłam za starszą :)ale szybko a jeszcze brałam tabletki na skurcze bo miałam od 6 miesiąca
ale daliśmy radę
A wiec obcasy w kacie stoja bo nie wygodnie jednak, balerinki idealne
ja tez tylko huty na plasko:):)…bo mnie sie potem ciezko szło…a co dopiero na obcasie?? a poza tym bole kregosłupa;/
Ja w ciązy zrezygnowałam z obcasów, zresztą po ciąży pewnie tez tak pozostanie, zeby mi żylaczki nie postępowały
u mnie co prawda żylaków nie ma ale pajączki na udach się pojawiły
co to własciwie sa te pajaczki??:)…
bo nawet nie wiem:)
gagusia a wiesz że ja też się zastanawiałam bo widziałam ostatnio jakąś reklamę i była mowa o pajączkach:)
pającczki takie żylki, nie wystają jak żylaki ale delikatnie je widać… ja mam na udach
gagusia pajączki wyglądają jakbyś pomalowała sobie kreski cienkopisem np. na udach, ja mam takie w kolorze fioletowym/ciemnoczeronym
ja mam na kostkach, brzydkie bardzo są
oj nie przesadzajcie napewno dużo lepsze niż żylaki, i wiele osób ma pajączaki