hahhhs no wex
co te chlopy maja z tymi kiblami:rofl:![]()
moze jakies tajemnicze wlaczniki podgrzewania tylka🤣 .
mnie by nogi , tyłek i wszystko zesztywniało tyle siedzieć ![]()
@Patrycjaw25 urlop bedzie tak w między czasie ![]()
Mi chyba niczego nie brakuje
to tak cudowny czas, że jakoś nie zauważam braków
doba jakby mi się wydłużyła…. Poza obowiązkami mam też czas na przyjemności i swoje pasje ![]()
Ja póki co jestem dwa miesiące na urlopie macierzyńskim i na ten moment jeszcze niczego mi nie brakuje . Być może to kwestia tego , że jeszcze uczę się organizacji życia na nowo i jestem na takiej adrenalinie, że nie potrzebuje odpoczynku i wypoczynku.
Mi zdecydowanie brakuje odpoczynku, przespanej nocy i zjedzenia posiłków o normalnych porach a nie sniadanie o 12
Brakuje tez swobody decyzji i spontaniczności bo nawet wyjście do sklepu czasami trzeba zaplanowqc czy z dzieckiem czy prosic o opieke teściów
Sprzedaj jakies tipy jak to robisz ![]()
Strasznie bym chciala zeby doba trwala dluzej, ale jej brakuje. Nie pamietam kiedy moglam usiasc i poczytac ksiazke ![]()
Ja jestem ciekawa kiedy nadejdzie etap gdzie będę mogla coś poczytać, bardzo lubię i mam jedną którą zaczęłam i nie skończyłam a chciałabym pamiętać co się działo ![]()
Oooo to nieźle…… to ja nie miałam na nic czasu …… jakoś tak mi dzień za dżinem mijał jak mrugnięcie oka
@Hedwiga @Mamuska357 ja żyłam wcześniej w takim pędzie, dużo poświęcałam czasu na pracę a teraz jakoś zwolniłam i mimo że tych obowiązków jest dużo to jest to dla mnie spokojniejszy czas niż przed ciążą ![]()
![]()
Haha a co ty nie z moimi szogunami
@Mama_Auri u mnie bez pomocy teściowej albo męża nigdzie nie wyjdę z domu , musi zawsze być ktoś bo inaczej siedzę i ruszyć się nie mogę ![]()
to ja jedynie na meza moge liczyć
ale przyjdzie czas ze dzieciaki dorosną i wiecej sie uda czasu dla siebie
Mi czasami takiego oddechu brakowało, ale pod koniec urlopu zdałam sobie sprawę z tego, że jestem w domu po to, żeby zapewnić opiekę dziecku, a nie żeby sprzątać, gotować itp. Odpuściłam obowiązki domowe, skupiłam się na dziecku i sobie i dużo lepiej mi się ten czas spędzało!
No przecież jesteś na permanentnym urlopie już tyle lat o co ci chodzi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To masz ze swoimi rok po roku tak jak ja z bliźniakami że samemu to nie bardzo da się wyjść
na spacer wyjdę ale jakiś lekarz, czy w gości to już musi być druga para rąk
Rzeczywiście, nazwa “urlop” nie jest do końca adekwatna
![]()
Dziękujemy za szczery komentarz ![]()
Szykuje się wspaniały wspólny czas! ![]()
Całkowicie rozumiemy Twoje odczucia, bardzo wiele mam tak to widzi. Dziękujemy za wypowiedź
![]()
Mój mąż też mi proponuje zamiane i wtedy mówię, że spoko moge iść za niego ale nie mam pojęcia o jego pracy więc bym piła kawkę, siedziała na kompie przeglądając sklepy internetowe, vinted i forum
jestem w stanie się poświęcić i zgodzić na taką zamianę ![]()
Z jedym dzieckiem na pewno mam dużo łatwiej poki co
ale pomoc zawsze się przydaje
Oooo gdzieś pominęłam wpis że jesteś w ciąży gratulacje ![]()
no się rozszalalas tyle lat na urlopie ![]()
siedzisz w domu i narzekasz przecież SIEDZIEĆ z dziećmi to sama przyjemność hahaha nie wiem kto to w ogóle nazwał urlopem ![]()