Wakacje w ciąży

Ja tez lubię spokojne miejsca

My podczas ciąży wybraliśmy się nad morze na szczęście nie było aż takich dużych upałów 

My z mężem raz chcieliśmy jechać na hel ale ogólnie nocleg mieliśmy w Gdyni ale w połowie drogi stwierdziliśmy ze są takie korki ze cały dzień nam by dojazd tam zajął

Nati No z Gdyni to najlepiej pociągiem, tj najszybciej... niestety 

W tym roku drożej niż zawsze? 

Hanzą rulewo jest świetna, bylam polecam serdecznie!

jeżeli ktoś czuje sie dobrze i nie ma przeciwskazan lekarza nie ma problemu by spedzac wakacje jak sie chce ;)

Chyba w ciąży wolałabym ustronne miejsca gdzie można prawdziwie się zrelaksować i odpocząć 

jeden woli odpoczynek zdala od ludzi inny swietnie sie czuej w kurorcie

My mieliśmy zaplanowane wakacje nad morzem i tam pojechaliśmy. To był początek ciąży, starałam się więcej przebywać w cieniu, kupiła specjalne kremy do opalania dla kobiet w ciąży. Wszystko przebiegło pomyślnie.

W 4 miesiącu ciąży, polecieliśmy z mężem do Albani. Wyjazd był konsultowany z lekarzem prowadzącym. Do 3godzin lotu nie ma problemu. I faktycznie nie było żadnych komplikacji, ale po powrocie stwierdziłam, że w ciazy już nigdy nie będę lecieć na wakacje, można sobie wtedy odpuscic. Czulam się niepewnie, balam się gorąca, opalania, pieszych wędrówek, lotu. Podczas tego wyjazdu więcej się stresowałam, że coś mogłoby się stać dziecku, niż się bawiłam. W tym czasie dla mnie wyjazdy nie są wskazane że względu na mój stres.

Ja chyba nie odważyłabym się na taki wyjazd w ciąży;) 

Ja jadę nad morze , dlatego właśnie ze nie odważyłam się gdzies leciec ;) 

Ja też jadę nad morze i już obawiam się jak będzie z małymi dziećmi;)

Femka bedzie Dobrze ;) ja jadę za tydzień , a pogoda to jakaś kpina..

Mieszkam nad morzem i przyszły tydzien ma być ekstra

A ja cały czas się waham czy lecieć z synem do Irlandii, ma niecałe 10 miesięcy i nie wiem, jak zniósłby lot.

No mam nadzieje , z trafie z pogoda ;) 

Hahah trafisz chyba 😂

Póki co pogoda nie najgorsza, więc może nie będzie tak źle:D 

My raczej na południe POLSKI niż na północ się wybierzemy.