Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

Aaaa! Czyli to już zaraz! Ja jak mały mial sie urodzić to tez miałam takie przeczucie dzień czy dwa przed :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ooooo to informuj na na bieżąco :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Trzymam kciuki zeby herbatka z malin pomogla :smiling_face:

1 polubienie

Oby to przeczucie też się u mnie sprawdziło :face_with_peeking_eye:
@Hedwiga jeju nie sloedziwałam się że ona taka nie dobra jest :laughing::laughing:

2 polubienia

Oooooo ja to liczymy na szybkie wieści

1 polubienie

Haha siłą manifestacji mnie nie zawiodła :face_with_hand_over_mouth:

Haha no bo liczylas pewnie na smak zblizony do malin :joy:

Juz??? Mamy trzymac kciuki :crossed_fingers:

Nieee jeszcze nie :sweat_smile::sweat_smile: nic się nie zapowiada

W brzuchu się wyszaleje , to potem będzie grzeczniutki :blue_heart::smile:

1 polubienie

Najważniejsze żeby był delikatny przy porodzie :joy::joy:

1 polubienie

Ja kiedyś słyszałam że usta powiększają się przed zbliżającym się porodem - ale nie wiem ile w tym prawdy :sweat_smile:

Nie zauważyłam tego haha
A czy brzuch przed porodem się kilka razy obniża ? Czy raz i koniec :laughing:

Coooooo? To mnie teraz zastrzeliłaś :cupid::cupid::see_no_evil::hear_no_evil::speak_no_evil: :joy:
Proszę przypomnij sobie gdzie Ty to wyczytałaś / usłyszałaś :rofl::rofl:

1 polubienie

Lata temu to było, ale gdzie to nie pamiętam :sweat_smile::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: I czy to prawda, też nie wiem :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Hahaha :sweat_smile: czyli jak jest niedobra ta herbata z liści malin to znaczy że będzie dobrze działać :rofl::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Haha zobaczymy :laughing: jutro zjem ananasa z puszki :laughing::laughing: dam wam znać czy moje sposoby zadziałają :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Gdzies czytalam , ze ten z puszki ma malo enzymu i lepiej jest taki swiezy :grin:

Ja tez chcialam przyspieszyc :sweat_smile: to sie naczytalam tego przed porodem :rofl:

Chyba @asiam1 ma rację, że z puszki nie zadziała :stuck_out_tongue_winking_eye: pędź jutro do Biedry po świeżego :sweat_smile: :sweat_smile: wtedy plus te liście to może będzie efekt wow! :sweat_smile::stuck_out_tongue_winking_eye:

Zaskocz malucha takim combo :rofl: @karolina27034

1 polubienie

Co ty :sob: nawet miałam ochotę na tego z puszki :smiling_face_with_tear: i tak zjem :laughing: @Mamii chyba będzie trzeba jutro znowu jechać na zakupy :laughing::laughing:

1 polubienie