Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

Super, że chociaż pozbyłaś się tego gipsu na razie :blush:
Ale wiadomo końcoweczka zawsze jest najcięższa, bo to już wszystko człowieka boli, ciągnie i ciąży z każdej strony :face_with_peeking_eye::sweat_smile: czyli naturalne sposoby przyspieszania wleciały :star_struck: także trzymamy kciuki za szybkie i sprawne rozwiązanie :smiling_face_with_three_hearts:
Już tak niewiele dzieli Cię do spotkania z małą BabyGirl :face_holding_back_tears::sparkling_heart:

1 polubienie

Wspaniale, że gips masz zdjety :grin: odpoczywaj ile się da :blush:

1 polubienie

@karolina27034
Jestem sama ciekawa :eyes:
Jem po 2 - rano, po południu i wieczorem :sweat_smile:

@Mamii
Dobrze że upałów nie ma teraz, takich jak były :face_with_peeking_eye:

@magdap_96
Już bym chciała być po tym odpoczynku i wyjść na dwór o własnych siłach :face_with_peeking_eye::innocent:

3 polubienia

Ja dzień przed zjadłam pół puszki ananasa :laughing::laughing:

2 polubienia

To może jutro spróbuję, mąż pojedzie na zakupy :joy:

2 polubienia

Taaak ananas u mnie tez zadziałał :see_no_evil: za pierwszym razem to maż tylko kupił i nie zdążyłam zjesc :joy:

5 polubień

Ojojoj to widać podziałało wszystko

2 polubienia

Oooo w takim razie powinno wejsc nowe IMIĘ Do nadawania - Ananaska oraz Ananas na cześć ananasa jako przyspieszacza przyjścia na świat dziecięcia :smiley::smiley:

1 polubienie

Czyli jednak o ananasie to prawda. I zadziałał z puszki :rofl:

2 polubienia

Trzymam kciuki żeby noga nie sprawiła Ci problemów i daktyle zadziałały :smiley:

1 polubienie

Dobrze , że już zdjęli gips zawsze to trochę lżej . A masz daktyle zwykłe czy w tych kwaśnych posypkach ? Ja ostatnio dorwałam w lidlu w tych posypkach kwaśnych właśnie , a jak byłam w ciąży to nie mogłam znaleźć nigdzie stacjonarnie .

1 polubienie

Haha tak , nie zdążyłam kupić świeżego :laughing:

Zwykle z Lidla chyba :sweat_smile:
Te z posypkami za słodkie dla mnie są jednak :sweat_smile:

Gratulacje , szczęścia​:heart::bouquet::balloon:

1 polubienie

Te w posypkach są super jako słodycz :grin: uwielbiam i smaku coli :smiling_face_with_three_hearts: a teraz jeszcze pistacja mi posmakowała :slight_smile:

A zwykłe daktyle zdecydowanie polecam z rossmanna

Co wy dziewczyny opowiadacie :astonished::astonished::astonished::astonished: jakie daktyle w posypkach ? Ze w lidlu ? :astonished: podrzucicie fotke jakas ?

Mi najbardziej smakowały jabłkowe i arbuzowe :grinning:

1 polubienie

Ja teraz jestem na diecie bez mlecznej , a muszę coś słodkiego zjeść w ciągu dnia więc dla mnie super przekąska . Ja miałam jabłko i arbuz .
I dla mnie jabłko lepsze .

W Kauflandzie one też są :slight_smile:

Ja widziałam podobne w action ale ochota mi na nie nigdy nie przyszła :sweat_smile::sweat_smile: