Oo to nie wiedziałam , że w Kauflandzie też są . W lidlu kupowałam po 8,99 i było dużo smaków .
Ja w trakcie ciąży kupiłam ale nie pamiętam ile było smaków ale o wiele mniej. Były na oddzielnym stendzie. Ale od tamtej pory nie byłam w tym sklepie więc nie wiem czy nie ma teraz więcej smaków
Ja je widziałam jak dużo osób polecało na Ig i się zastanawiałam czy brać czy nie ale ich nigdzie nie widziałam a daktyle uwielbiam.
Jak tylko będę w lidlu to będę ich wypatrywać ![]()
@karolina27034 @SylwiaMK jak dla mnie są smaczne, ale nie aż tak żeby jakoś specjalnie jechać do lidla i je kupować
no i też tanie nie są, bo paczka chyba z dyszkę ![]()
Jak ten kręgosłup będzie Ci doskwierać to przejdź się do fizjo która się wymasuje i takowy ponakleja. Mi to bardzo pomogło i zdecydowanie mnie mniej bolał kręgosłup. Fajnie że nie masz gipsu już .
Ja dziś jadłam odłożę liofilizowane ![]()
taką miałam zachciewajkę
Ja ostatnio widziałam takie daktyle w Biedronce te z firmy True dates w posypce pistacjowej. A są też polskie z promieni słońca
Akurat nie próbowałam bo w ogóle nie jem daktyli
Mi jakoś też nie smakują , kipiałam to zjadłam kilka i nie zasmakowały
Czyli samo patrzenie pomaga ,![]()
![]()
![]()
![]()
@chloria dokładnie jak mówi @MamaMalychStopek fizjoterapeuta jak otejpuje to naprawdę taką ulgę potrafi przynieść. I te rejony trzymasz około tygodnia czasem dwóch więc to nie jest na jeden dzień i koniec
Hahaha
no to rzeczywiście zadziałał ten ananas jak szalony ![]()
![]()
Oo to nie wiedziałam, że są też z takiej polskiej firmy . Ciekawe pewnie mają lepszy skład .
@usmiechnietaMama ja się śmieję do męża , że pewnie gdyby nie to , że ta dieta bezmleczna to by mi nie smakowały , a że nie mam za dużo słodyczy do wyboru bo wszystko zawiera mleko to i daktyle dobre
.
@MamaMalychStopek @AnetteSo
W sumie to pobolewał mnie przez chwilę - więc nie wiem czy sens jest jak już mnie nie boli ![]()
O tych nawet nie wiedziałam
ja kupuje te true dates i jem zamiast słodyczy i już się do nich przyzwyczaiłam. Ogólnie są spoko ale czuć, że to zdrowsza alternatywa dla żelek i innych słodkości.
Ja poznałam promienie słońca przez męża pracę i zamawiam od nich różne rzeczy, np. Masło orzechowe, przyprawy 100g, przeróżne orzechy w czekoladzie, owoce liofilizowane, albo Mango suszone to jest top
Dino Kaufland i Lidl widziałam że mają od nich orzechy i owoce liofy tylko pakowane inaczej , z tyłu producent pol ensa. Na razie daktyle tylko online
Czekamy na Maluszka
jeszcze napar z liści malin polecam i mam nadzieję, że olej z wiesiołka stosujesz ![]()
Kupilam dzis w lidlu ![]()
I powiem wam , ze ta arbuzowa posypka to sztos
Największy minus tego że nie mamy Smoczka mała wypluwa ciągle . Zasypia tylko i wyłącznie na piersi , jeszcze się jej nie zdarzyło żeby tak po prostu zasnęła w łóżeczku ![]()
![]()
No jak Ci przeszło to pewnie ze nie ma potrzeba …. Ja korzystała z tych usług w 3 trymestrze…. Też pod kątem by chronić mięśnie brzucha przez rozszerzeniem …. Ale wtedy jeszcze mi się nie rozszedł
Aj mój drugi miał to samo ![]()
Ogólnie nie przepadam za daktylami, ale te smakowe coś mnie trochę kuszą żeby dać mi jeszcze szansę ![]()
![]()
Ja jestem zachwycona , za takimi zwyklymi tez nie przepadam a te mnie mega zaskoczyly . Opakowanie ma 100 g czyli ponad 300 kcal , ja zjaladm 2 sztuki i mam dosc na slodycze ![]()