U mnie w sklepie wie pojawily. A ja popatrzylam kiedys i poszlam dalej. Takze chyba.muszę się przy półce dłużej zatrzymać ![]()
Ja przy nastepnej wizycie w lidlu odrazu lapie wszytskie dostepne smaki . U mnie napewno widzialam jeszcze cole i jablko
Wypróbuj sobie jabłko , moim zdaniem lepsze niż arbuz bo bardziej kwaskowe . A ja uwielbiam kwaśne żelki więc u mnie to jest takie zastępstwo .
Naprwno kupie i sprobuje . Normalnie czuje sie rozczarowana , ze dowiedzialam sie o tym tak pozno ![]()
Ja takich suszonych nie bardzo lubię ale jak w Egipcie spróbowałam świeże to byłam zachwycona…. Szkoda że u nas świeżych nie można kupić (albo ja nie widziałam)
Ja nie cierpię daktyli :d ale mam jedne te smakowe i kiedyś się przełamię żeby spróbować ![]()
Kiedyś szefowa przywiozła z jakiegoś kraju takie świeże jeszcze z pestka, matko jakie to było dobre ![]()
Kusicie tymi w posypkach, @Redax33 tez lubię takie kwaśne ! Spróbuję
Świeżych nigdy nie jadłam. Do czego można to porównać ich smak ?
Mi przypadły do gustu o smaku cynamonowej bułeczki - wydaje mi się że ten smak to na jesień jest tylko ![]()
![]()
![]()
A próbowałyście kiedyś miodu z daktyli? Ja dostałam od szwagierki jak wróciła z Egiptu i powiem wam że specyficzny ma smak
Nie czuję smaku daktyli
Powierzy raz widzę na oczy
to jak to smakuje
Oo tego smaku nie widzialam .
@MamaMalychStopek czesto takie dzemy wlasnie sie roznia od oczekiwan . Ja dostalam kiedys dzem z fig i mega sie rozczarowalam , bo w ogole figi nie czułam ![]()
Kupilam te arbuzowe! Smaczne!
Wezme jak zjem kolejne smaki. U Nas 4 chyba sadzac po opakowaniach różnych
Ja polecam cole jeśli lubisz kwaśne żelki colowe
jak dla mnie nr 1
fajne są bo bardzo sycące i jak ma się ochote na coś słodkiego to wchodzą super
O takich to nie widziałam , a gdzie kupowałaś ?
U mnie w sparze.są ![]()
A na jakim dziale ich szukać ?
@karolina27034 mnie były na takich półkach sezonowych
Ale tak jak wcześniej pisałam, chyba jesienią to było - jak rozpoczął się szał na cynamonki ![]()
![]()
![]()
Też nie cierpię, a wgl jak są jakieś w czekoladzie