Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

U mnie w sklepie wie pojawily. A ja popatrzylam kiedys i poszlam dalej. Takze chyba.muszę się przy półce dłużej zatrzymać :slightly_smiling_face:

Ja przy nastepnej wizycie w lidlu odrazu lapie wszytskie dostepne smaki . U mnie napewno widzialam jeszcze cole i jablko

Wypróbuj sobie jabłko , moim zdaniem lepsze niż arbuz bo bardziej kwaskowe . A ja uwielbiam kwaśne żelki więc u mnie to jest takie zastępstwo .

Naprwno kupie i sprobuje . Normalnie czuje sie rozczarowana , ze dowiedzialam sie o tym tak pozno :sweat_smile:

Ja takich suszonych nie bardzo lubię ale jak w Egipcie spróbowałam świeże to byłam zachwycona…. Szkoda że u nas świeżych nie można kupić (albo ja nie widziałam)

Ja nie cierpię daktyli :d ale mam jedne te smakowe i kiedyś się przełamię żeby spróbować :grinning:

1 polubienie

Kiedyś szefowa przywiozła z jakiegoś kraju takie świeże jeszcze z pestka, matko jakie to było dobre :heart_eyes:
Kusicie tymi w posypkach, @Redax33 tez lubię takie kwaśne ! Spróbuję

Świeżych nigdy nie jadłam. Do czego można to porównać ich smak ?

Mi przypadły do gustu o smaku cynamonowej bułeczki - wydaje mi się że ten smak to na jesień jest tylko :sweat_smile::maple_leaf::fallen_leaf:

A próbowałyście kiedyś miodu z daktyli? Ja dostałam od szwagierki jak wróciła z Egiptu i powiem wam że specyficzny ma smak

Nie czuję smaku daktyli

Powierzy raz widzę na oczy :no_mouth: to jak to smakuje

Oo tego smaku nie widzialam .
@MamaMalychStopek czesto takie dzemy wlasnie sie roznia od oczekiwan . Ja dostalam kiedys dzem z fig i mega sie rozczarowalam , bo w ogole figi nie czułam :see_no_evil:

Kupilam te arbuzowe! Smaczne!
Wezme jak zjem kolejne smaki. U Nas 4 chyba sadzac po opakowaniach różnych

1 polubienie

Ja polecam cole jeśli lubisz kwaśne żelki colowe :smiling_face_with_three_hearts: jak dla mnie nr 1 :heart_eyes: fajne są bo bardzo sycące i jak ma się ochote na coś słodkiego to wchodzą super

2 polubienia

O takich to nie widziałam , a gdzie kupowałaś ?

W lidelku :slight_smile:

1 polubienie

U mnie w sparze.są :slight_smile:

A na jakim dziale ich szukać ?

@karolina27034 mnie były na takich półkach sezonowych :slight_smile: Ale tak jak wcześniej pisałam, chyba jesienią to było - jak rozpoczął się szał na cynamonki :smiley::smiley::smiley:

1 polubienie

Też nie cierpię, a wgl jak są jakieś w czekoladzie