Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

Daktyli w czekoladzie nigdy nie jadłam :flushed:

Ja dostałam kiedyś od znajomej , ale nie pamiętam skąd one były

Ja kiedyś dostałam mnóstwo z lidla była jakaś promocja , ale nie przepadam więc oddałam

Tak samo nie przepadam za śliwkami w czekoladzie

Oo to pewnie na jesień będą , bo w moim są tyle te w zielonym opakowaniu .
@karolina27034 w moim Lidlu są na takich półkach na środku , musisz szukać na tych regałach co są nowości i te cotygodniowe rzeczy .

2 polubienia

Ja powiem Wam, że mam taka przypadłośc, że wszystko co zdrowe to mi nie smakuje :see_no_evil::sweat_smile:

6 polubień

To ja też tak mam :joy: popcorn musi być tłusty i słony!

2 polubienia

Mi lekarz mówił , że daktyle mają dużo cukru i nie są do końca zdrowe :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Maja wiele skladnikow ważnych. Ale trzeba je jesc z umiarem po prostu bo zawieraja sporo cukrow prostych

Czyli naprawdę warto skusić się i spróbować :grin::grin:
Może jutro uda mi się dotrzeć do tego Lidla :stuck_out_tongue_winking_eye:

W ogole fajny intensywny ten smak . Mi sie kojarzy z takimi gumami w ksztalcie arbuza z dziecinstwa . Pne mialy w sobie taki proszek kwaskowy wlasnie , wiec podejrzewam , ze i jablko i cola musi byc pycha

1 polubienie

A mi się te smaki kojarzą z lizakami w takich kwaśnych pudrowych posypkach z podstawówki :rofl:.

@asiam1 @Redax33 Po waszej reklamie tych daktyli aż chce się je kupić i spróbować :laughing::laughing:

1 polubienie

Daktyle są super zwłaszcza jako składnik słodzący do potraf dla maluszka. Ja kupuje sporoszkowane

1 polubienie

Kurde ja nie lubię daktyli :see_no_evil: odkąd moja mama kiedyś zamieniła chyba kajaki na daktyle w jakimś przepisie to już ich nie chcę nigdzie :joy:

Te w czekoladzie też mnie nie przekonują :d

A to chyba jak każdy suszony owoc?

Dziewczyny a ja się muszę pochwalić :heart_eyes: ta moja koleżanka dziś w nocy urodziła zdrowego chłopaka o godz 3.33 a ja śmieje się , że to nie będzie dziecko diabła , bo nie wybrał godziny 6:66 i ma 57 cm :scream_cat: a waży 3410 kg :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

8 polubień

Gratulacje dla koleżanki :heart::heart::heart: duzo zdrowka dla mamy i maluszka :muscle:

1 polubienie

Mają cukry naturalne. Dokladnie :wink: