Daktyli w czekoladzie nigdy nie jadłam ![]()
Ja dostałam kiedyś od znajomej , ale nie pamiętam skąd one były
Ja kiedyś dostałam mnóstwo z lidla była jakaś promocja , ale nie przepadam więc oddałam
Tak samo nie przepadam za śliwkami w czekoladzie
Oo to pewnie na jesień będą , bo w moim są tyle te w zielonym opakowaniu .
@karolina27034 w moim Lidlu są na takich półkach na środku , musisz szukać na tych regałach co są nowości i te cotygodniowe rzeczy .
Ja powiem Wam, że mam taka przypadłośc, że wszystko co zdrowe to mi nie smakuje ![]()
![]()
To ja też tak mam
popcorn musi być tłusty i słony!
Mi lekarz mówił , że daktyle mają dużo cukru i nie są do końca zdrowe ![]()
Maja wiele skladnikow ważnych. Ale trzeba je jesc z umiarem po prostu bo zawieraja sporo cukrow prostych
Czyli naprawdę warto skusić się i spróbować ![]()
![]()
Może jutro uda mi się dotrzeć do tego Lidla ![]()
W ogole fajny intensywny ten smak . Mi sie kojarzy z takimi gumami w ksztalcie arbuza z dziecinstwa . Pne mialy w sobie taki proszek kwaskowy wlasnie , wiec podejrzewam , ze i jablko i cola musi byc pycha
A mi się te smaki kojarzą z lizakami w takich kwaśnych pudrowych posypkach z podstawówki
.
Daktyle są super zwłaszcza jako składnik słodzący do potraf dla maluszka. Ja kupuje sporoszkowane
Kurde ja nie lubię daktyli
odkąd moja mama kiedyś zamieniła chyba kajaki na daktyle w jakimś przepisie to już ich nie chcę nigdzie ![]()
Te w czekoladzie też mnie nie przekonują :d
A to chyba jak każdy suszony owoc?
Dziewczyny a ja się muszę pochwalić
ta moja koleżanka dziś w nocy urodziła zdrowego chłopaka o godz 3.33 a ja śmieje się , że to nie będzie dziecko diabła , bo nie wybrał godziny 6:66 i ma 57 cm
a waży 3410 kg ![]()
![]()
![]()
Gratulacje dla koleżanki ![]()
![]()
duzo zdrowka dla mamy i maluszka ![]()
Mają cukry naturalne. Dokladnie ![]()