Witamy Maluszki - przełom 2025/2026

Piłam tylko glukozę tą standardową więc nie wiem jak może smakować colowa. Te daktyle naprawdę smakują identycznie jak żelki colowe więc jak ktoś lubi to polecam .
@asiam1 hahah no zobaczymy na co przyjdzie czas :rofl:, pewnie coś jesiennego albo zimowego . Tak jak z viralami na tiktoku .

1 polubienie

Tak zrobili i jedyne co w moczu wyszło to niski ciężar moczu że to lekarka powiedziała że tak jest bo dużo pije …. Albo właśnie że to coś chorobowego ale to trzeba szukać.

@MamaSloneczka od ładnie je i dużo i jej już normalnie. Nic się nie zmieniło w tej kwestii. C odo wody to nie wiem co pije. Muszę zapytać. Problem w tym że pij normalnie. Teraz od 2-3 miesięcy tak dużo zaczął pić

1 polubienie

A własnie… może pije np slodkie napoje? Bo mi od słodkich soków chce sie pic :sweat_smile: i znowu po soku pije wode

Jakieś tam słodkie piję ale
W takich ilościach?

Masz cukrzycę ciążową albo wielowodzie ? Bo wtedy daktyle faktycznie są niewskazane ze wzgledu na cukier.

Tak samo winogrona , mają dużo cukru :pensive:

Ooo super wiadomość. Duży chłopczyk no to teraz gramy o chustę dla niej :grin::grin:

1 polubienie

@chloria jak tam ? Już coraz bliżej terminu :face_holding_back_tears: daktyle coś działają ?

1 polubienie

Ja przed porodem nie jadłam daktyli a przez Was kupiłam dziś w Lidlu te arbuzowe i o smaku coli :rofl: od razu po wyjściu ze sklepu spróbowałam arbuzowych i mega mnie zaskoczyły i w ogóle nie czuję daktyli których myślałam że nie lubię :smile:

2 polubienia

Super są ! Czekam na więcej waszych polecajek :laughing::laughing:

1 polubienie

Niee u mnie wszystko w porządku , na szczęście :smiling_face_with_three_hearts: wszystko u mnie „książkowo” :smiling_face:

1 polubienie

@karolina27034
Kilka dni brałam daktyle ale musiałam odłożyć bo miałam już prawie zgagę po nich :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
Nic się nie dzieje :sweat_smile::joy:

1 polubienie

Ja jadłam z jogurtem :slight_smile: w pierwsze części dnia i zgagi nie miałam, a miałam praktycznie po wszystkim zgagę

To ja polecam ananasa z puszki :laughing:

1 polubienie

I jeszcze herbata z liści malin

Oo dokładnie! Liście też mi pomogły :laughing: świeżo zerwane u teściowej :face_holding_back_tears:

Ej dziewczyny może trochę nie na temat w tym wątku ale nie wiem gdzie to wstawić a muszę bo to takie prawdziwe :rofl::rofl:

9 polubień

Zgadza się :joy: ja to nawet na kibel sama isc nie mogę bo od razu pielgrzymka za mną lezie , a jak zamknę na klucz to klamkę chce starsza wyrwać bo tak szarpie :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Hahahah o boże takie prawdziwe

1 polubienie

To super :grin: to musiało mi sie pomylić z kimś innym :wink:

@chloria to oczekujemy dalej :heart_eyes::heart:

1 polubienie