Włosy jak siano – co polecacie?

I masz rację nawet zupełnie zdrowe włosy wypadają codziennie (ok. 50–100 dziennie), więc przy długich wygląda tego dużo więcej. Do tego kocie futro… i mieszanka jest wszędzie.

Naszym chłopakom też wypadają włosy, tylko że są takie krótkie to nie ma ich widać. :see_no_evil: Ale no kot więcej gubi niż ja :sweat_smile: i wszystko jest na czarnych rzeczach

1 polubienie

U mojego męża na poduszce bardzo to widać ma czarne i mocno mu wypadają wystarczy spojrzeć na poduszkę ile tego jest :face_with_hand_over_mouth:

Oo, ja jeszcze czegoś takiego nie widziałam. A ma jakieś dłuższe włosy?

Nie ma za długich , ale przyjrzyj się u was czy czasem też nie ma jak mu tak wypadają :wink: mój na to brał vitapil i mu pomagało ja niestety nie mogę ich brać nie wiem czemu ale na wymioty mnie brało po nich

Zerknij na tabsy kerabione - mi swojego czasu fajnie pomogły :wink: może będziesz je tolerować bez problemu :grinning:

Ale nie wypadały ci po nich włosy czy miałaś te babyhair ? Ja jakiś czas brałam NOYO i efekty miałam mega, dużo miałam tych małych włosków ale musiałam brać regularnie i minus taki , że są drogie

Ja miałam duży problem wypadaniem i kerabione mi to ładnie zahamował, na baby hair najbardziej pomogła mi wcierka od Bosko Cosmetic - rozgrzewająca, 10/10 i używałabym jej nadal, ale w ciąży nie jest wskazana więc musi poczekać :grinning:

Chyba je sobie kupię bo cena jest dobra a jak tak polecasz , to może mi też tak pomogą :slight_smile: fajnie by było. A ta wcierka coś kojarzę , że ją polecałaś , ja używałam zawsze anwen i było okej , ciekawe jak ta twoja

Też właśnie używam tej Avengers już dłuższy czas , kosmetyki do włosów warto zmieniać co jakiś czas to może też wypróbuję tej Olgo @Wesola95 polecasz :blush:

Hmm a jaka to jest ta avengers ?

Myślę, że słownik zrobił psikusa i chodziło o anwen :grinning:

Jesli chodzi o wcierki to u mnie absolutnie numer jeden jest Banfi , zazwyczaj mowia , ze zapach jest trudny ale mi akurat az tak bardzo nie przeszkadzal .dostepna w naturze i hebe . W rossku niestety nigdy nie widzialam

Pewnie tak, a ja w Google szukałam co to jest :sweat_smile::see_no_evil: @asiam1 a używasz tą klasyczną ?

Ojjj tak miało być Aven :wink: ten słownik :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Avengers to kiedyś taki film był :rofl::rofl::rofl: syn też figurki takie zbierał :rofl:

1 polubienie

Dokładnie o tym pomyślałam , ale sobie myślę sprawdzę w Google co to jest bo nie słyszałam jeszcze :rofl:

1 polubienie

Klasyczna jest super ale inne warianty tez probowalam, i podpasily wszytskie

1 polubienie

A może powinnam dać drugą szansę, bo kiedyś stosowałam i nie pomogło ale może też nie byłam systematyczna, bo co ile dni stosowałaś ?