Włosy jak siano – co polecacie?

Dzięki za wiadomość :blush::blush::blush: jeszcze nie dawno go szukałam nie mogłam znaleźć a tu taka promocja jednak warto było czekać :blush:

1 polubienie

I właśnie dlatego warto czasem poczekać na promocję — opłacało się :smiley: i znowu zrobie za duże zakupy :sweat_smile: ale oni wiedzą co zrobić , żeby wszystko wyprzedać , kto chciał to kupił i już bez wyprzedaży a teraz szybko wykupią :smile:

Jak ja uwielbiam takie promocje :smile::smile: a widzieliśmy te inne kalendarze? Nawet są z zabawkami dla dorosłych :sweat_smile:

1 polubienie

Dziewczyny leci kolejna polecajka odemnie, nie sugerujcie sie opisem na opakowaniu bo ja wcale wlosow farbowanych nie mam a ta maska robi mi pielna tafle . Testowalam tydzien i naprawde robi robote.

4 polubienia

Tez uwielbiam od nich produkty :wink:

1 polubienie

Oooo super dzięki za polecenie jak robi tafle na włosach to super ja uwielbiam ten efekt :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Wielkie dzięki za polecenie, lubię testować nowe rzeczy więc i to przetestuje , jak tak polecasz :smiling_face::blush:

1 polubienie

Jak macie jeszcze jakieś polecenia na włosy, to podsyłacie :smiling_face:

O kurcze no mam dosc sporo , bo ciagle testuje nowe rzeczy :see_no_evil: ale to musze zejsc do lazienki bo mam slabą pamiec do firm . Jedynie co z historii zakupow moge podrzucic jeszcze jedna fajna odzywke i moj top 1 szampon

Uzywalam jeszcze kiedys taka super odzywke z jantara
Duo cos tam , ale juz nigdy pozniej nie widzialam jej stacjonarnie u mnie .
A no i jesli ktos lubi tak jak ja zapach swiezo skoszonej trawy to z yope jest taka odzywka , wlosy sa leciutkie po niej i takie zwiewne a zapach swiezo skoszonej trawy bardzo dlugo sie utrzymuje na wlosach

2 polubienia

ooo super, bede szukac i kupie na probe bo na to jeszcze nie trafilam a ostatnio widzę ze ta firma fajnie dziala na moje włosy. dzieki za polecajke :heart:

1 polubienie

A ten szampon z Isany jest dobry?

Ja go uwielbiam , to taki typowy “rypacz” czyli mocny szampon ktory oczyszcza skore glowy . Po nim zawsze mam uczucie swiezych wlosow . Dodatkowo fajnie cenowo . W ogole rossmanowa Isana to naprawde nie doceniona firma . Nigdy przez niego nie mialam problemow z łupieżem czy przetłuszczaniem po prostu to taki pewnik . Lubie kombinowac z roznymi markami i produktami ale ten zawsze mam w domu jako pewnik gdy ktorys produkt jednak mi nie podpasuje.

2 polubienia

No właśnie ta cena mnie zainteresowała. No a ja właśnie mam co jakiś czas problem z łupieżem , dodam sobie do koszyka , mojemu chłopakowi na pewno też kupię bo on zawsze używa moje szampony i najgorzej jak bierze takie drogie :sweat_smile: a wypadają Ci włosy ? Dobrze wiedzieć, że jest taki dobry

Wiesz co w sumie i tak i nie . Moje napewno bardziej widac bo mam dlugie wiec jak sie trafi na jednego to masz wrazenie , ze to caly peczek :stuck_out_tongue_closed_eyes: na zmiane pogody leca mi dosc mocno , smieje sie , ze to tak jak z psami :joy: linieje . Jak jakis produkt mi nie podpasuje to tez mam wrazenie , ze leca mi bardziej .przed ciaza stosowalam wcierki , teraz juz mi sie nie chce .

No w sumie nawet zdrowe włosy codziennie wypadają. Też mam długie, i moję włosy są na prawdę wszędzie. Mamy też kota z długą sierścią, więc jego włosy mieszają się z moimi. Codziennie coś wypada moje włosy i kocie więc sierść jest wszędzie: na ubraniach, kanapie i na skarpetach :see_no_evil:

1 polubienie

Znam to , ja mam pomeraniana , shih tzu i kundelka wiec ja tez zawsze chodzilam w psim brokacie :stuck_out_tongue_closed_eyes: zbawienna okazala sie suszarka do ubran . Wrzucasz w beben a wyciagasz jak nowe , miekkie i w dodatku bez kłakow. Chociaz nie ukrywam , ze prysznic musze dosc czesto czyscic bo woda kiepsko schodzi przez wlosy wlasnie :face_with_peeking_eye:

Prysznic to ja co drugi dzień czyszczę , bo inaczej woda nie spływa :sweat_smile: ooo , to znasz mój ból :laughing: ja mam mieszańca Maine coon - wygląda tak samo ale nie jest taki duży , chyba ze jeszcze urośnie :laughing::sweat_smile: a suszarka fajna sprawa, tylko ja nie mam miejsca w łazience niestety , ale chyba jakiś remont się przyda bo mam dość prania zima w domu na suszarkach i potem tej wilgoci

Wielkie dzięki ! Jak zejdziesz do łazienki to wyślij coś jeszcze , co od razu zrobię duże zakupy :rofl:

1 polubienie

Lepiej stopniowo , wiem z doswiadczenia , ze pozniej i tak sie uzywa tego co najlepiej podeszlo a reszta stoi i smutna patrzy z polki :joy: ale zaraz jeszcze cos podesle , bedsiesz miala wielszy wybor :muscle:

2 polubienia

Dam mojemu facetowi , i tak mi podbiera a się chociaż ucieszy :rofl:

1 polubienie