Oj tak ultimate i total z GK są super!
A tego ktoś używał w domu i może się podzielić wrażeniami? Dziewczyny w pracy kiedyś o tym rozmawiały, miałam kupić i przetestować ale w ciąży nie chciałam eksperymentować i późnej zapomniałam o tym produkcie:
Zestaw saszetek do regeneracji odbudowy włosów Edelstein Keratin 2x12 ml
U mnie odwrotnie
Im mniej używam, tym więcej problemów
Wydaje mi się , że już je gdzieś widziałam … ale nigdy ich nie używałam
Oo a stacjonarnie w drogeri nie można? Szkoda a może jeszcze zmieniają.
@Mama.Wiki może jeszcze będzie dostępny, ak zobaczą takie zainteresowanie to zechcą dołożyć im jak wiadomo zależy na dużym zysku tym bardziej że są to rzeczy sezonowe i dopiero tak naprawdę zacznie się szał zakupów świątecznych ![]()
W aplikacji jest napisane , że tylko stacjonarnie …
Polecam świetne a olejek naprawdę wystarczy jedna mała doza na całe wlosy i nie dość że pięknie pachną to włosy są miękkie.
Używasz na całe włosy? A nie tylko na końcówki? Nie są po tym tłuste ?
Olejowanie , maski, emoliebty i tak w kółko
Możliwe Sephora tak zrobiła z zestawami fenty, a mi już pani w perfumerii polecała kupić na allegro z przebitka cenowa ![]()
To też tak myślę że może udaje im się sprzedać w takich szybkich zakupach zaraz przed świętami jak to mówią na ostatnią min jak kupują wtedy schodzi wszytko
Ja używam ten lewej super jest również polecam , mój must have po myciu włosów
A też je używasz na całość włosów ? Czy tylko na końcówki?
Tylko na końcówki używam jeśli chodzi o te bez spłukiwania , na całości za bardzo obciążają mi włosy ,
Może warto zmienić szampon ? Za duży rypacz teraz …
Sprey na całe wlosy a olejek staram się nie używać od nasady żeby nie przetłuściły się za szybko ale olejek jak weźmiesz niewielką ilość to nawet nie widać że olejek nakładałaś nie ma śladu tłustego.
@Kiidsweet mi nie obciążają ale wiadomo nie można przesadzić z preparatem.
Ja polecam tolpe.
Ja zawsze bym chciała jakiś kalendarz adwentowy, ale jestem zbyt niecierpliwa i za szybko otwieram okienka. I potem są takie śmieszne ich ceny po świętach to wtedy już ich nie chce kupić ![]()
No z tą cierpliwością to też u mnie ciężko
ale dodałam do ulubionych i do koszyka, dziękuję za polecenie ![]()