Włosy jak siano – co polecacie?

Poza kalendarzem można kupić tylko dwa rodzaje, chyba że tak tylko w moim rossmanke jest i mają inne wykupione

1 polubienie

Jednak jeśli by się chciało różne rodzaje trójkącików i jeśli chodzi o dostępność to zakup kalendarza całkiem się opłaca , ja się na niego chyba zdecyduje

1 polubienie

Też mam taki plan , jeszcze cały czas się zastanawiam :smile: Mam nadzieję, że niedługo pojawi się jakaś promocja na niego :see_no_evil:

Obawiam się że mogą być wyprzedane szybciej niż promocja się na nie pojawi , to może być loteria

1 polubienie

Będę obserwować, może mi nie wykupią haha :see_no_evil:

Tak, w stałej ofercie z tych trójkątów do kupienia osobno są tylko wiśnia i taki żółty (nie wiem jaki to zapach) jak ktoś je polubił to moim zdaniem ten kalendarz świetna sprawa, nawet w tej cenie :relieved:

Rossman zawsze ma dobre promocje i wyprzedaże na początku roku, ale weź tu teraz tyle czekaj :sweat_smile:

Mnie natomiast kusi ten z maseczkami i płatkami pod oczy :

2 polubienia

Ja akurat maseczek i płatków mało co używam, ale cena dobra

O jakie fajne kalendarze adwentowe muszę zajrzeć do Rossmanna

Ale jak co, to można kupić tylko online

Każdego dnia może byłaby motywacja by nakładać :laughing: też sie nad nim zastanawiam bo isany maseczki są bardzo fajne

1 polubienie

Myślę że można zaryzykować i o ostatecznie poczekać do 11 jak zaczną się wyprzedaże ja tak poczekam jak nic nie wskoczy to sobie zamówię ten kalendarz

Tylko ciekaw czy będzie, ja dziś chciałam ten z maseczkami i już brak jest

Ten z maseczkami do włosów jest dostępny wyłącznie online, a ten z maseczkami do twarzy i płatkami do oczu jak się już nie pojawi to pewnie będzie na vinted za 300 zł :sweat_smile::sweat_smile: widzę że na allegro można do dorwać, ale cena x2 :sweat_smile:

1 polubienie

Oj mnie to tak denerwuje. Tak samo jak kupują te kalendarz Douglas czy Sephora i potem razy dwa cena za produkt z okienka …

Nie było by tego jakby ludzie jednak nie odkupili tych produktów a wychodzi na to że to im schodzi i tak to zawsze wygląda :disappointed:

2 polubienia

Wiesz jak to jest, moja siostra w zeszłym roku chciała swojej chrześnicą prezent pod choinkę ogarnąć ale za późno sie zorientowała i w Sephora zestaw Charlotte był wykupiony, na allegro był dostępny oczywiście, zapakowany itd ale cena 100 drożej

To ten z odżywkami pewnie niedługo też będzie wyprzedany i tak samo będą zawyżać cenę.

dziewczyny uzywacie jakieś fajne odzywki bez spłukiwania? lub cos by przed lub po suszeniu nawilzyc wygladzic wlosy ? zapasy mi sie pokonczyly i mysle co kupic tym razem

Ja lubię taką dwufazowa z gliss kur, ewentualnie olejek ale tutaj trzeba uważać żeby nie obciążać włosów za bardzo

2 polubienia

Przed suszeniem zawsze używam jakieś termo ochrony, bardzo lubię produkty marki Marion, ale ostatnio miałam też Loton Termo-Spray, w naturze je dostaniesz w dobrej cenie.
A prócz tego do włosów używam SCHWARZKOPF GLISS Ultimate Repair taki złoto czarny - pomaga mi w rozczesywaniu :wink: o i widze ze @Mama.Wiki tez napisała o tej odżywce :heart_eyes:

czasem testuje jakies nowości, ale w ostateczności zawsze wracam do tych produktów które wymieniłam :grinning:

A ogólnie to i tak zauwazylam, ze im mniej produktów używam tym lepsza kondycja czy to włosów czy buzi :grinning:

2 polubienia