Poza kalendarzem można kupić tylko dwa rodzaje, chyba że tak tylko w moim rossmanke jest i mają inne wykupione
Jednak jeśli by się chciało różne rodzaje trójkącików i jeśli chodzi o dostępność to zakup kalendarza całkiem się opłaca , ja się na niego chyba zdecyduje
Też mam taki plan , jeszcze cały czas się zastanawiam
Mam nadzieję, że niedługo pojawi się jakaś promocja na niego ![]()
Obawiam się że mogą być wyprzedane szybciej niż promocja się na nie pojawi , to może być loteria
Będę obserwować, może mi nie wykupią haha ![]()
Tak, w stałej ofercie z tych trójkątów do kupienia osobno są tylko wiśnia i taki żółty (nie wiem jaki to zapach) jak ktoś je polubił to moim zdaniem ten kalendarz świetna sprawa, nawet w tej cenie ![]()
Rossman zawsze ma dobre promocje i wyprzedaże na początku roku, ale weź tu teraz tyle czekaj ![]()
Mnie natomiast kusi ten z maseczkami i płatkami pod oczy :
Ja akurat maseczek i płatków mało co używam, ale cena dobra
O jakie fajne kalendarze adwentowe muszę zajrzeć do Rossmanna
Ale jak co, to można kupić tylko online
Każdego dnia może byłaby motywacja by nakładać
też sie nad nim zastanawiam bo isany maseczki są bardzo fajne
Myślę że można zaryzykować i o ostatecznie poczekać do 11 jak zaczną się wyprzedaże ja tak poczekam jak nic nie wskoczy to sobie zamówię ten kalendarz
Tylko ciekaw czy będzie, ja dziś chciałam ten z maseczkami i już brak jest
Ten z maseczkami do włosów jest dostępny wyłącznie online, a ten z maseczkami do twarzy i płatkami do oczu jak się już nie pojawi to pewnie będzie na vinted za 300 zł ![]()
widzę że na allegro można do dorwać, ale cena x2 ![]()
Oj mnie to tak denerwuje. Tak samo jak kupują te kalendarz Douglas czy Sephora i potem razy dwa cena za produkt z okienka …
Nie było by tego jakby ludzie jednak nie odkupili tych produktów a wychodzi na to że to im schodzi i tak to zawsze wygląda ![]()
Wiesz jak to jest, moja siostra w zeszłym roku chciała swojej chrześnicą prezent pod choinkę ogarnąć ale za późno sie zorientowała i w Sephora zestaw Charlotte był wykupiony, na allegro był dostępny oczywiście, zapakowany itd ale cena 100 drożej
To ten z odżywkami pewnie niedługo też będzie wyprzedany i tak samo będą zawyżać cenę.
dziewczyny uzywacie jakieś fajne odzywki bez spłukiwania? lub cos by przed lub po suszeniu nawilzyc wygladzic wlosy ? zapasy mi sie pokonczyly i mysle co kupic tym razem
Ja lubię taką dwufazowa z gliss kur, ewentualnie olejek ale tutaj trzeba uważać żeby nie obciążać włosów za bardzo
Przed suszeniem zawsze używam jakieś termo ochrony, bardzo lubię produkty marki Marion, ale ostatnio miałam też Loton Termo-Spray, w naturze je dostaniesz w dobrej cenie.
A prócz tego do włosów używam SCHWARZKOPF GLISS Ultimate Repair taki złoto czarny - pomaga mi w rozczesywaniu
o i widze ze @Mama.Wiki tez napisała o tej odżywce ![]()
czasem testuje jakies nowości, ale w ostateczności zawsze wracam do tych produktów które wymieniłam ![]()
A ogólnie to i tak zauwazylam, ze im mniej produktów używam tym lepsza kondycja czy to włosów czy buzi ![]()