Ja tak samo nie mogę używać żadnych suchych szamponów , wgl mam ogromny problem z łupieżem . Maska która fajnie mi wygładza włosy to ta z only bio
Mega dobry, tylko nie nadaje się do codziennego stosowania bo to tzw. “rypacz”, on się nadaje raz / dwa razy w tygodniu żeby dokładnie oczyścić skórę głowy i włosy, taki typowo oczyszczający jest
Mnie po tym szamponie to aż skóra swędziała
Talk jest często jak nie zawsze składnikiem suchy szamponów i raz na jakiś czas spoko bo pochłania wilgoć i sebum, ale na dłuższą metę moze zapychać pory i podrażniać. Ja osobiście kupiłam parę razy suchy szampon na nagle sytuacje, ale nie rozumiem jego fenomenu - po aplikacji było jeszcze gorzej i tak kończyłam myjąc na szybko włosy
only bio cala seria czyli szampon wcierka i odzywka mocno mi pomogly
neboa tez spoko i stars probowalam ale wydaje mi się że na ten moment only bio najlepiej dziala
jeszcze udalo sie ze od czasu do czasu moge szampon revoss z keratyna ale przy nim obowiazkowo musi byc maska bo inaczej siano, tez nawwt nie glupie sa maski/odzywki so flow
teraz będę odzywke /maske yope testowac i zobacze jak podola
Mam wrażenie że Neboa ostatnio cos zmieniła w składzie … kiedyś po szamponach i maskach był efekt wow , kupiłam ostatnio i włosy jak siano:/
A którego używałaś ? Nawilżającego?
ja raz tez trafilam na cos co nie podeszlo z odzywki tylko nie pamietam która
jednak i tak moim zdaniem only bioo i nawet “gorsza” neboa dziala lepiej niz te Garniey i cala reszta a przynajmniej u mnie obecnie
@Magdallenka0897 ja zawsze szukam jakies keratynowe nawilżające wygladzajace i takiego typu
No ja właśnie kupiłam sobie ostatnio szampon nawilżający i jest okej, a tera byłam w rossmanie to nawet nie było go już na stanie , więc nie wiem czemu . A odżywki to z onlybio korzystam . No. Moje włosy strasznie się elektryzują więc może przez to się tak plączą cały czas i są jak siano
seria niebieska i różowa ![]()
Różowa mnie zawiodła ![]()
A to ciekawe ! Różowej jeszcze nie próbowałam i dobrze wiedzieć
czasami niektorych chwilowo brakuje
mnie na elektryzowanie pomoglo gdy zmieniłam szczotke
i duzo daje jak wyszusze wyprostuje i nawilze. wtedy zdecydowanie lepszy efekt
A jaką masz szczotkę ? Ja po każdym myciu suszę włosy ale nie prostuję bo mam je proste jak drut i w jakiś sposób nawilżasz ?
@Magdallenka0897
ja obecnie uzywam tej
i mi sie sprawdza ostatnip bo dokupilam na dniach z takim jakby wlosiem dzika by mieć do szpitala to elektryzuje
nawilżenie to zazwyczaj pryskam wcierka z onlybio i gliskur odzywka bez splukiwania. jak mam sile i czas to jeszcze olejek po prostowaniu
Mam identyczną !
uwielbiam ją ![]()
Ja tez uzywam takiej , w ogole fajne jest to , ze te szczotki są biodegradowalne . Z mojej strony mocno je polecam
Też jej używam jestem zadowolona, jakaś wlosomanniaczka na Ig ją polecała i jestem zadowolona
używam tylko tej ![]()
![]()
Mi się ostatnio połamała , używałam jej z rok czasu ale kupiłam drugą taką samą i jeszcze mam taką małą do torebki . Używałam kiedyś tej olivi garden to była straszna, włosy mi po niej wypadały
apropo wlosomaniaczek to dziewczyna “napieknewlosy” swego czasu duzo ogladalam co wrzuca porad itd i wlasnie przez nia między innymi neboa teestowalam ![]()
co do szczotki to najpierw mialam podobna taka beżowa a teraz kupilam ta i jeszcze taka jakby owalna na podpbnej zasadzie. mam wrażenie że wiekszosc wlasnie tych bio kest fajnie zrobione, rozczesuje i nie szarpia tak a jednocześnie w spoko cenach
O tak “na pieknewlosy” to skarbnica wiedzy , Agnieszka jest super i tez akurat w ciazy
ja podgladam jeszcze “wlosingola” tez fajna dziewczyna