Włosy jak siano – co polecacie?

To muszę nad tym pomyśleć

Oj tak te ampułki fajne są !

Polecam nałożyć odżywkę na włosy i zawinąć w taki specjalny czepek żeby w nim wysuszyć ciepłym powietrzem włosy pod wpływem temperatury łuski włosa się otwierają i odżywka lepiej zostaje wtłoczona w strukturę włosa po takim zabiegu zmywamy odżywkę po odpowiednim czasie ale najlepiej letnią- chłodną wodą żeby zamknąć łuskę i składniki odżywcze w włosach po takim zabiegu powinny być gładkie a dodatkowo można zastosować olejowanie włosów są różne metody warto poczytać na internecie i wybrać najlepszy sposób do swojego typu włosów :blush: jeżeli chodzi o odżywkę to na każdą kieszeń można rozważyć np. firme onlybio ale ja polecam wybrać się do hurtowni fryzjerskiej i tam popytać o coś na suche włosy bo oni tam mają naprawdę fajne produkty

Ja to pierwszy raz kupiłam, bo dużo osób polecało ale zawsze było wyprzedane . I włosy po tym są mega :heart_eyes:

2 polubienia

Ooo dobrze wiedzieć. Nie słyszałam o nich

Tak sobie myślę, że warto jeszcze zwrócić uwagę na szczotkę do włosów :wink:
Dostałam tydzien temu szczotkę Olivia Garden i to jest jedno wielkie nieporozumienie dla moich włosów! Moze i u Ciebie zmiana szczotki przyniesie już jakiś efekt

Ja też nie znoszę tej szczotki :smiley: a oddałam mamie i mówi że jest super

Tylko trzeba uważać bo nie każdemu olejek arganowy na włosy służy, ale potwierdzam że maski Isana są fajne bardzo :wink:

Ale ogólnie, te maski trójkąciki każdy poleca, a mi pierwszy raz udało się ją kupić

1 polubienie

Też nie znoszę, ona mi wyrywa włosy :see_no_evil: zmieniłam na tą BIOFRIENDLY, szczotka do włosów, biodegradowalna, nr 551, 1 szt. | Drogeria Rossmann.pl i jest ok

1 polubienie

Tak ogólnie to był hit influ ale Isana ma też takie większe opakowania i też super maski do różnych włosów. Ja polecam ich serie plex lepsza niż oryginał z Loreal

To prawda te trójkąty to był viral na IG dlatego były tak wykupione zawsze.

A jak one wyglądają ?

Ahhh dlatego… nie wiedziałam . :see_no_evil: no ale faktycznie już dawno o nich słyszałam a dopiero pierwszy raz udało mi się kupić, no ale włosy są lepsze

1 polubienie

Wlasnie widzialam ze kazdy je poleca i chhba tez sie skusze jak bede w rosmanie :wink:

I tak samo wygląda szampon

Ja dzisiaj poszłam po ten trojkat do Rossmana i nawet nie obejrzałam bo zapomniałam po co poszłam :crazy_face:

1 polubienie

No do Rossmana jak się wejdzie to czasami tez wyjdę nie z tym po co poszłam :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja tam w mam w kazdym sklepie hihi

To normalne haha, też tak zawsze mam :laughing::rofl:

1 polubienie