To muszę nad tym pomyśleć
Oj tak te ampułki fajne są !
Polecam nałożyć odżywkę na włosy i zawinąć w taki specjalny czepek żeby w nim wysuszyć ciepłym powietrzem włosy pod wpływem temperatury łuski włosa się otwierają i odżywka lepiej zostaje wtłoczona w strukturę włosa po takim zabiegu zmywamy odżywkę po odpowiednim czasie ale najlepiej letnią- chłodną wodą żeby zamknąć łuskę i składniki odżywcze w włosach po takim zabiegu powinny być gładkie a dodatkowo można zastosować olejowanie włosów są różne metody warto poczytać na internecie i wybrać najlepszy sposób do swojego typu włosów
jeżeli chodzi o odżywkę to na każdą kieszeń można rozważyć np. firme onlybio ale ja polecam wybrać się do hurtowni fryzjerskiej i tam popytać o coś na suche włosy bo oni tam mają naprawdę fajne produkty
Ja to pierwszy raz kupiłam, bo dużo osób polecało ale zawsze było wyprzedane . I włosy po tym są mega
Ooo dobrze wiedzieć. Nie słyszałam o nich
Tak sobie myślę, że warto jeszcze zwrócić uwagę na szczotkę do włosów ![]()
Dostałam tydzien temu szczotkę Olivia Garden i to jest jedno wielkie nieporozumienie dla moich włosów! Moze i u Ciebie zmiana szczotki przyniesie już jakiś efekt
Ja też nie znoszę tej szczotki
a oddałam mamie i mówi że jest super
Tylko trzeba uważać bo nie każdemu olejek arganowy na włosy służy, ale potwierdzam że maski Isana są fajne bardzo ![]()
Ale ogólnie, te maski trójkąciki każdy poleca, a mi pierwszy raz udało się ją kupić
Też nie znoszę, ona mi wyrywa włosy
zmieniłam na tą BIOFRIENDLY, szczotka do włosów, biodegradowalna, nr 551, 1 szt. | Drogeria Rossmann.pl i jest ok
Tak ogólnie to był hit influ ale Isana ma też takie większe opakowania i też super maski do różnych włosów. Ja polecam ich serie plex lepsza niż oryginał z Loreal
To prawda te trójkąty to był viral na IG dlatego były tak wykupione zawsze.
A jak one wyglądają ?
Ahhh dlatego… nie wiedziałam .
no ale faktycznie już dawno o nich słyszałam a dopiero pierwszy raz udało mi się kupić, no ale włosy są lepsze
Wlasnie widzialam ze kazdy je poleca i chhba tez sie skusze jak bede w rosmanie ![]()
Ja dzisiaj poszłam po ten trojkat do Rossmana i nawet nie obejrzałam bo zapomniałam po co poszłam ![]()
No do Rossmana jak się wejdzie to czasami tez wyjdę nie z tym po co poszłam ![]()
Ja tam w mam w kazdym sklepie hihi
To normalne haha, też tak zawsze mam ![]()
![]()