Ooo bardzo dziękuję za polecenie
Jak kupisz, to daj znać jak twoje włosy ![]()
Muszę sobie przypomnienie ustawić na telefonie żeby nie zapomnieć kupić haha
Kupiłam ją bo miała naprawdę świetne opinie, ale jest masakra, ja nie jestem w stanie tym rozczesac włosów i finalnie używam 2 szczotek, najpierw rozczesuje moją starą, która ma co drugi ząb i potem wygładzam z Olivia Garden
Ja się nabawiłam tą szczotką tylko kołtunów ![]()
Z resztą, jedna trycholog mówiła, że te szczotki wcale nie są dobre bo rozdzielają włos
Widzę że masz podobny problem jak ja
ja ocet w action probuje pół roku kupić ![]()
One strasznie wyrywają włosy
A poleccie jakas fajna szczotke ? Kiedys mialam fajna woogle nie szarpała wlosow ale nie wiem gdzie ja kupilam ![]()
Ja mam tą i jestem zadowolona
Ja mam Tangle Teezer
widziałam na promocji teraz sa te trójkąciki po 1.99
kiedys uzywalam tej szczotki a teraz robi mi armagedon na glowie
kupilam w rossmanie jakąś biodegradowalna w ksztalcie liscia i narazie lepiej sie sprawdziła
Troszke siedzialam w "swiadomej pielegnacji wlosow " i ostatecznie odkrylam , ze im mniej kombinuje tym lepiej mi to wychodzi . Uwielbiam wlosy plukac octem , wlasciwie woda z octem , to taki sposob od babci ktory naprawde dziala . Jesli odrzuca cie zapach polecam gotowe plukanki octowe , chyba ostatnko mialam jablkową . Jestem tez zadowolona z produktow Jantar . Wazne jest zeby myc szamponem skore glowy , a wlosy jedynie piana ktora splywa z glowy , zas odzywke od ucha w dol d0 koncowek
Ja byłam zadowolony z tych szczotek - przy wyborze patrzę na szpilki zakończone kuleczką. Dla mnie ważne, żeby te szpilki były grube i wytrzymałe.
ta z drewienkiem często kusila mnie ale jeszcze nie probowalam. balam sie ze te kuleczki szybko odpadną jak od niektórych szczotek
U mnie długo wytrzymała ale wiadomo czasami inna partia i już może ta jakość być słabsza
Zerkne sobie na nie
dziekuje ![]()
Też miałam ten sam problem ! U mnie idealnie sprawdziło się Selective OnCare Smooth Beauty Milk Mleczko jest to kosmetyk profesjonalny używany w salonach fryzjerskich. Ale bez problemu można zamówić go przez internet i cena jest również przystępna, tym bardziej że jest bardzo wydajny!
Najlepszym sposobem na siano w włosach to świadoma pielęgnacja PEH (proteiny, emolienty i humektanty) do tego olejowa nie przed myciem i to najlepiej na podkład. Suszenie włosów zimnym nawiewem z termoochroną. Ale wiadomo jak to przy dzieciach nie ma czasu. Jednak może warto kupić chociaż po jednej odżywce z tych 3 i stosować na szybko pod prysznicem jedna na jedno mycie. Sama nie mam już czasu na full pielęgnację więc się do tego stosuje. Chociaż najlepszym moim odkryciem jest olejek zabezpieczający końcówki od onlybio i płukanka octowa - kocham te produkty całym sercem.
Mialam różowa odżywkę lata twmu , genialna ![]()